Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Νίκου Αλεξανδρόπουλου για τις Επιμελητηριακές Εκλογές Φωκίδας...





  Συνάδελφοι και φίλοι,
 επαγγελματίες του Νομού Φωκίδας,

 Αποτέλεσμα εικόνας για εβε φωκιδας

  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και με την ψήφο σας δώσατε φωνή στον συνδυασμό μας «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», στέλνοντας Επτά μέλη μας στο ΕΒΕ Φωκίδας. 

  Θέλουμε να σας πούμε ξανά τώρα, μετά τις εκλογές, ότι όλα αυτά που συζητήσαμε, αναλύσαμε και σχεδιάσαμε στις προεκλογικές μας συναντήσεις δεν θα ξεχαστούν. 

  Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» είναι μια παράταξη που δεν αποτελεί άθροισμα προσωπικών φιλοδοξιών αλλά ανάγκη κάποιων ανθρώπων να αγωνιστούν για να μπορέσει το Επιμελητήριο Φωκίδας να ανακτήσει τον θεσμικό του ρόλο και να βοηθήσει κάθε επαγγελματία που με τη δουλειά του προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε δύσκολους καιρούς. 

   Είναι ανάγκη να καταλάβουμε όλοι ότι η περιοχή μας έχει δυνατότητες ανάπτυξης. Αυτό όμως για να γίνει, πρέπει να ενεργοποιηθούν εκείνοι οι άνθρωποι που πάνω από το προσωπικό τους όφελος βάζουν το καλό του συνόλου και είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν για αυτό. 

   Ευχόμαστε στον κ. Βασίλη Αυγερινό και στους συνεργάτες του καλή πορεία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

 Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» σαν αντιπολίτευση θα είναι εκεί, δημιουργικά να στηρίζει κάθε προσπάθεια που θα γίνεται για να λυθούν χρόνια προβλήματα του κλάδου μας, αλλά θα είμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στασιμότητας. 

  Νίκος Αλεξανδρόπουλος
  Βούλγαρης Χρήστος 
  Κλεάνθης Κώστας 
  Ζαφειράκου Σάρρα
  Κουτσομπίνα Στυλιανή 
  Γρίβας Ευθύμιος 
  Πάντζος Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου