Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΣΟΚ με το νερό της Κίρρας ...σε ανθρωπογενή παράγοντα οφείλεται η βλάβη ...στον Ειγαγγελέα η υπόθεση!!


 Αποτέλεσμα εικόνας για νερο κιρρα

          “ Ενημέρωση για την ύδρευση στην Τ.Κ. Κίρρας” 

   Στα πλαίσια των ενεργειών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών για τον εντοπισμό και την επίλυση του προβλήματος σχετικά με την υδροδότηση στην Τ.Κ. Κίρρας κλήθηκε άμεσα κλιμάκιο της Π.Ε. Φωκίδας το οποίο πραγματοποίησε αυτοψία, τα στοιχεία της οποίας κοινοποιήθηκαν χθες 19 Δεκεμβρίου στο Δήμο Δελφών.

    Από αυτή προκύπτει ότι η βλάβη οφείλεται σε ανθρωπογενή παράγοντα και πιο συγκεκριμένα από επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε χώρο πλησίον των γεωτρήσεων υδροδότησης της Τ.Κ. Κίρρας. 

   Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών, μέσω της Αντιδημάρχου Μαίρης Ανδρεοπούλου, κατέθεσε αυθημερόν, 19 Δεκεμβρίου, αναφορά-καταγγελία με συνημμένο το πόρισμα του κλιμακίου της Π.Ε.Φωκίδας στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης και την κατά νόμο τιμωρία παντός υπευθύνου για το ανωτέρω ζήτημα. 

  Παράλληλα, συνεχίζει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες παρακολούθησης και ελέγχου σε αδιάλειπτη βάση. 
 Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη στιγμή η υδροδότηση στην Κίρρα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω Μόρνου, ενώ όλες οι γεωτρήσεις έχουν αποκλειστεί έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα.

   Τέλος, καλούμε τους κατοίκους της Κίρρας να ενημερώνονται υπεύθυνα μέσα από τις ανακοινώσεις που εκδίδει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δελφών.

6 σχόλια:

  1. Τον ανθρωπογενη παράγοντα ΤΟΝ ανακάλυψαν τώρα λόγω της έκτασης που πήρε το θεμα . ΚΑΤΟΠΙΝ μηνυτήριας αναφοράς μου στον εισαγγελέα και κατοπιν εντολής του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ επενέβη το κλιμάκιο της Π.Ε. !!!Τόσα χρονια τι έκαναν ? ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ? Είναι σαφές ότι δεν έκαναν επαρκείς αναλύσεις κυριως στις γεωτρήσεις ? Κατά τα άλλα οι προγενέστερες αναλύσεις του ΠΑΚΟΕ και της BIOLAB οι οποίες έδειχναν ξεκαθαρα το προβλημα ήταν άστοχες και προσπαθουσαν να δυσφημησουν το τόπο !!!! Απειρες οι προτροπές μου στο δημοτικό συμβούλιο για να ενσκύψουν σοβαρά στο πρόβλημα αλλά δυστυχώς το μόνο που έπρατταν ήταν να το κουκουλώνουν !!! Επίσης που ειναι οι μετρήσεις ? γιατι δεν δημοσιεύουν τα αποτελέσματα των μετρήσεων ως οφείλουν ?


    Γ, ΔΡΑΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Δρακάκη πες τε τα. Ντροπή τους!!!! Οι αδαείς ανεύθυνοι υπεύθυνοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ περίεργα πράγματα συμβαίνουν και μονο στην Κιρρα. να γίνεται ατυχημα καλα αλλα να επεμβαινει ανθρώπινο χερι στο νερό δεν είναι συνηθισμένη δολιοφθορά. για να δούμε η αστυνομική έρευνα της εισαγγελίας τι θα δείξει! μοναχα μη δειξει που μπορουν να φτασουν μερικοι και μερικες. ειναι κακουργημα και αφορα ανθρωπινες ζωες και δημοσια υγεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΥΑΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΕΚΙΑ

      Διαγραφή
  4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΤΡΙΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ "ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ". ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΟ ΣΕ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ...ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λόγω των καιρικών συνθηκών είχαν πει πριν λίγες μέρες τώρα λένε άλλα. Πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε βροχή τώρα που δεν έχει λάσπη κι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή