Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

«ΟΥΤΟΠΙΑ»: όλοι αύριο στο Ειρηνοδικείο της Άμφισσας για την αποτροπή πλειστηριασμού κατοικίας από την τράπεζα Αμφισσέα συμπατριώτη μας...!!


 Αποτέλεσμα εικόνας για ειρηνοδικειο αμφισσας


Αποτέλεσμα εικόνας για ειρηνοδικειο αμφισσας 
  Η «ΟΥΤΟΠΙΑ» καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τους συνταξιούχους, τα σωματεία και τις κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες, όλον το λαό της Φωκίδας, να συμπράξουμε σε έναν κοινό αγώνα: Την αποτροπή του πλειστηριασμού! … 

Η «ΟΥΤΟΠΙΑ» καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τους συνταξιούχους, τα σωματεία και τις κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες, όλον το λαό της Φωκίδας, να συμπράξουμε σε έναν κοινό αγώνα:  Την αποτροπή του πλειστηριασμού! …
Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στο Ειρηνοδικείο της Άμφισσας, έχει προγραμματιστεί να γίνει η επανάληψη πλειστηριασμού κατοικίας από την τράπεζα του συμπατριώτη μας Παρασκευά Καραμήτσου κατοίκου Άμφισσας που είχε ακυρωθεί στις 6 Σεπτεμβρίου από την παρεμβατική παρουσία του κόσμου.
Τα μέλη του νεόκοπου σχηματισμού “Κυβέρνηση – Ε.Ε.-Τραπεζίτες”, προσπαθούν να οργανώσουν την νέα μεγάλη επίθεσή τους για την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Σαν "Δούρειο Ίππο" για την άλωση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας,  επέλεξαν τον υπόδικο πρόεδρο Γ. Ρούσκα και την περί αυτόν ομάδα των μεγαλο-συμβολαιογράφων. Μετά από την πρόσφατη  παράτυπη Συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθήνας (όπως καταγγέλθηκε από τα ίδια τα μέλη του), θα εξακολουθήσουν να προσπαθούν για την υλοποίηση των επιδιώξεών τους.  Δηλαδή, την πραγματοποίηση των πλειστηριασμών.  Παρά ταύτα, ελπίζουμε οι συμβολαιογράφοι του Νομού μας, όπως και οι συνελεύσεις όλων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της χώρας, οι οποίοι αποφάσισαν την αποχή από τους πλειστηριασμούς, να έχουν την ευθιξία  και να απέχουν από το αυριανό, όπως και από όλους τους προγραμματισμένους για λαϊκές κατοικίες πλειστηριασμούς.
Υπό το βάρος της κατακραυγής και των κινητοποιήσεων, η “ομάδα” των αρπακτικών (Κυβέρνηση, Ε.Ε., ΔΝΤ, Τραπεζίτες, μεγαλο-συμβολαιογράφοι, Μ.Μ.Ε.), θα πρέπει να συνειδητοποιήσει, όσο προσεκτικά και αν  προετοιμάζεται, ότι δεν θα μπορέσει τελικά να εφαρμόσει την διενέργεια  μαζικών πλειστηριασμών ηλεκτρονικών και μη.
Όλοι εμείς που δοκιμαζόμαστε καθημερινά και πολλαπλώς από την οικονομική κρίση διαισθανόμαστε  τη μεγάλη κοινωνική αναταραχή που θα προκαλέσει  η επικείμενη μαζική διενέργεια πλειστηριασμών.  Ας συσπειρωθούμε όλοι στο κίνημα και στις κινήσεις πολιτών και συλλογικοτήτων που οργανώνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να προστατευθούν όλοι οι φτωχοποιημένοι συμπολίτες μας που κινδυνεύουν να χάσουν την περιουσία τους. Όσο δεν υπάρχει αντίδραση οι τράπεζες και το κράτος θα προχωράνε και σε πιο σκληρές πρακτικές σε βάρος των συνανθρώπων μας.
Ο αυταρχισμός και οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις που θυμίζουν σκοτεινά, ανελεύθερα χρόνια και “ειδικά” καθεστώτα, έχει καταστεί τρόπος διακυβέρνησης της χώρας και  ΔΕΝ πρέπει να περάσει!
Κάθε Τετάρτη όλοι μαζί στα Ειρηνοδικεία αντιστεκόμαστε στην αρπαγή των σπιτιών μας και της περιουσίας μας.
Σήμερα, είναι το σπίτι του μακρινού, αύριο του διπλανού.  Μεθαύριο όμως, μπορεί να είναι η σειρά μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ «ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ» ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου ΟΛΟΙ στο Ειρηνοδικείο Άμφισσας στις 3.30

Η «ΟΥΤΟΠΙΑ» συμμετέχει στην «Ενωτική πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου