Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Στους Δελφούς η Τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ για το "λουκέτο της Τρίτης"...


  Στην Φωκίδα βρέθηκε σήμερα η Τομεάρχης Πολιτισμού- Αθλητισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, βουλευτής Δράμας κα Χαρά Κεφαλίδου, η οποία είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων για το «λουκέτο της Τρίτης» σε Μουσείο και Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών αλλά την είχε προσωρινά αποσύρει προκειμένου να ενημερωθεί.

   Στο δημοτικό κατάστημα της Δ.Ε Δελφών η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Δελφών Λουκά Αναγνωστόπουλο σχετικά με την κοινή επιδίωξη της αδιάκοπης λειτουργίας του Μουσείου και του Αρχαιολογικού Χώρου των Δελφών. 
  Η κα Κεφαλίδου θα καταθέσει ερώτηση στο Εθνικό Κοινοβούλιο προς το ΥΠΠΟ την ερχόμενη Πέμπτη 24/11 σχετικά με το θέμα. 
   Την ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον της και τις ενέργειες της, γράφει ο Αντιδήμαρχος Δελφών στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ενώ η πρ. Αντιδήμαρχος και υπεύθυνη του Μουσείου επί 10ετίες κ. Λέλα Μπακολουκά αναφέρει: 

  Λέλα Μπακολουκά: Από την πλευρά μου, ως πρώην Αντιδήμαρχος Δελφών, θα ήθελα να εκφράσω δημόσια ευχαριστίες στην τομεάρχη Πολιτισμού- Αθλητισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, βουλευτή Δράμας κα Χαρά Κεφαλίδου , στον αγαπητό φίλο των Δελφών Χρ. Τσαμαντάνη που τη συνόδευε για την παραουσία της στο Δήμο μας και συγκεκριμένα: Στην αίθουσα Συμβουλίων του πρώην Δημαρχιακού Μεγάρου Δελφών παρουσία του Δημάρχου και φίλου Θανάση Παναγιωτόπουλου, του Αντιδημάρχου Δελφών και φίλου Λουκά Αναγνωστόπουλου μετά της συζύγου του και ξεναγού φίλης Γεωργίας Χασιώτη, των φίλων Λεων.Σακελλαρίου Προέδρου Κοιν.Δελφών, Κρυστ.Κώνστα Τοπικής Συμβούλου, Χαράλ.Κουρελή Προέδρου Συλλόγου Ξενοδόχων, ΄Ακη Κουρελή Τοπικού Συμβούλου, του
Θεόδωρου Θεοδωράκη, Προέδρου του Δελφικού Κύκλου
και του Προέδρου του Συλλόγου "Δελφικός Κύκλος" οι οποίοι συμμετείχαν στη συζήτηση με το γνωστό θέμα που απασχολεί τους Δελφούς και γενικότερα το Δήμο μας και δεν είναι άλλο από την αδιάκοπη λειτουργία του Μουσείου και του Αρχαιολογικού Χώρου των Δελφών. 
  Η κα. Χαρά Κεφαλίδου θα καταθέσει ερώτηση στο Εθνικό Κοινοβούλιο προς το ΥΠΠΟ την ερχόμενη Πέμπτη 24/11 σχετικά με το θέμα. Ευχόμαστε η τρίτη κατά σειρά ερώτηση Βουλευτών ( δύο προηγούμενες κατέθεσαν οι αρμόδιοι τομεάρχες της Ν.Δ) καθώς και οι πολλές παρεμβάσεις που γίνονται από το Δήμο μας ,να δώσουν λύση στο σοβαρότατο αυτό θέμα που έχει να κάνει με το Πανάρχαιο πολιτιστικό Αγαθό τον Δελφών και την Τοπική αλλά και Εθνική Οικονομία. 
Χίλια ευχαριστώ και πάλι σε όλους σας από τα βάθη της καρδιάς μου και ιδιαίτερα στην κα.Χαρά Κεφαλίδου που έκανε τόσα πολλά χιλιόμετρα για να συμπαρασταθεί στο δίκαιο αίτημά μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου