Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας ο Γραμματέας του Συλλόγου Εστίασης & Συναφών «Ποσειδών», Νίκος Αλεξανδρόπουλος...

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας
 του Νίκου Αλεξανδρόπουλου 
για την Προεδρία του Επιμελητηρίου Φωκίδας
 με τον Συνδυασμό 
«Ανεξάρτητη Προοδευτική Συσπείρωση» 

 

  Φίλες και φίλοι, συνάδελφοι από τον κόσμο της πρωτοβουλίας και της εργασίας, 

   Μετά από ώριμη σκέψη, αρκετό προβληματισμό και σε συνέχεια συζητήσεων με νέους ανθρώπους και επαγγελματίες, αποφασίσαμε να σχηματίσουμε μία καινούργια ομάδα με άξονα τον τουρισμό και την ανάπτυξη του εμπορικού και παραγωγικού τομέα του τόπου μας. 

  Κυρίως όμως αποφασίσαμε να «επανιδρύσουμε» την λειτουργία του θεσμού που μαστίζεται επί σειρά ετών από αδιαφάνεια, απαξίωση, κομματικές εξαρτήσεις, δικαστικές διαμάχες και είναι αποκομμένος από τον επιχειρηματία τον οποίο αποκλειστικά πρέπει να υπηρετεί. 

  Όλοι εμείς που βιώνουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες του επιχειρείν στην Φωκίδα, γνωρίζουμε πως τα χαρακτηριστικά μιας υπεύθυνης κίνησης στον χώρο πρέπει να είναι η Ανανέωση, η Διαφάνεια, η Συμμετοχή στις αποφάσεις και η διαρκής Λογοδοσία. Στόχος μας είναι να καταστεί το Επιμελητήριό μας, εκφραστής του συνόλου των επιχειρήσεων και των κλάδων που το συνθέτουν με αντικειμενικότητα, διαφάνεια και ήθος.

   Ο νέος νόμος, πολύ εύστοχα και καίρια, δίνει την ευκαιρία για περισσότερη αντιπροσώπευση και συμμετοχή, για είσοδο στα πράγματα μιας νεότερης και πιο ανοιχτόμυαλης γενιάς.
  Δημιουργούμε τον Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συσπείρωση» με στόχο να ενεργοποιήσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της Φωκίδας και όλοι μαζί να αναβαθμίσουμε τον Επιμελητηριακό θεσμό. 

  Ζητάμε από εσάς να μας στηρίξετε σε αυτή την προσπάθεια, που θα πορευθεί έξω από πολιτικές και κομματικές αντιπαραθέσεις, έξω από δικαστικές διαμάχες, με μοναδικό γνώμονα τα συμφέρον της τοπικής μας οικονομίας και αγοράς. 

  Με αίσθημα ευθύνης και την φρεσκάδα των νέων ανθρώπων, δεσμευόμαστε για μία τίμια, παραγωγική και πρωτοπόρα διοίκηση ενός Νέου Επιμελητηρίου για την Φωκίδα. 

Ευχαριστώ 
Νίκος Αλεξανδρόπουλος
 «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συσπείρωση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου