Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Άμφισσας: Συνάδελφοι, μετά την ξέχωρη ανακοίνωση για την ΠΟΕΔΗΝ και την μετάλλαξή σας σε εκπροσώπους της διοίκησης, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για σωματειο  νοσοκομειου αμφισσας

  Mε μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για το δελτίο τύπου των συναδέλφων της ανεξάρτητης συνεργασίας εργαζομένων. 

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ;;;
 ΠΟΙΕΣ  ΠΙΕΣΕΙΣ  ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ;;;
  Σαφώς και μια ολόκληρη δεκαετία υπάρχει θέμα στο Γ.Ν. Άμφισσας και αυτό το θέμα αναδεικνύουμε ως συνδικαλιστικό όργανο την τελευταία τετραετία.
  
  Για αυτό το θέμα βγαίνατε στα κάγκελα και εσείς πρίν τρία χρόνια με ανοικτή ακόμη την παθολογική.
  Ο τρόπος λειτουργίας της παθολογικής κλινικής και εν γένει του νοσοκομείου κρίνεται από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και τελικός αποδέκτης είναι ο κόσμος που ταλαιπωρείται καθημερινά.
  Μην κατηγορείτε λοιπόν τους συναδέλφους σας για υπερβάλλοντα συνδικαλιστικό ζήλο γιατί όσα ψέματα και να ειπωθούν όσο και να ωραιοποιήσετε την κατάσταση η αλήθεια " μας και σας"  ξεπερνάει.
 Μην  κατηγορείτε τους συναδέλφους παραγνωρίζοντας ότι εδώ και καιρό πρωτοστάτησαν μαζί με πολλούς συναδέλφους και πλήθος κόσμου για να μην κλείσει το ΓΝ Άμφισσας και το έκαναν πάντα με υψηλό φρόνημα σταθερά και χωρίς κομματικές γραμμές,λέγοντας πάντα την αλήθεια.
 Και η αλήθεια είναι μία.
 Το Γ.Ν.  Άμφισσας είναι εδώ και καιρό στην εντατική.
 Χρειάζεται ουσιαστική βοήθεια για να λειτουργήσει ως νοσοκομείο δευτεροβάθμιας περίθαλψης και όχι ως μπαλώματα.
 Η αλήθεια είναι ότι η εκάστοτε διοίκηση είναι υπεύθυνη για την διαχείρηση και την επίλυση θεμάτων εσωτερικής λειτουργίας και όχι για την επιβολή της στείρας κομματικής γραμμής...
 Στα νοσοκομεία έχουμε κυρίως να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές και όχι με αριθμητικές πράξεις.
 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΝΝΟΙΑ ΤΗΣ!
 Συνάδελφοι μετά την σημερινή σας ανακοίνωση με την οποία δημόσια  μεταλλαχθήκατε από εκπροσώπους των εργαζομένων, σε εκπροσώπους της διοίκησης δεν έχετε άλλο παρά να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!

    
          O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
             Χ.ΤΣΑΜΗΣ                                                                                        Γ.ΣΑΜΠΑΝΗ

10 σχόλια:

  1. πως γινεται το πρωι να εισαι προισταμενος και να λειτουργεις Διοικητικα και αμεσως μετα να εκπροσωπεις τα συμφερωντα των εργαζομενων εναντια στη διοικηση Αυτο μονο σπουδαγμενος μαναβης με τη βοηθεια μιας συνδικαληστριας μπορει να τα καταφερει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν ειναι ποτε το πρωι για να κανει τον προισταμενο , εχει παραχωρησει το δικαιωμα στην συζυγο που υπογραφει, αυτος παιρνει μονο το επιδομα. Αλλοιμονο σε αυτους που καλυπτουν αυτη την κατασταση ολα αυτα τα χρονια , διευθυνση- διοικηση που τα δεχονται και τα υπογραφουν . Ξερεται απο αλλαξοκ....ς; Ο συνδικαλισμος ερχεται και τα καλυπτει ολα απο πανω και ουτε γατα ουτε ζημια.Σαν στελεχαρα;; του κυβερνωντος κομματος και υπευθυνος υγειας του ΣΥΡΙΖΑ ( ακουσον-ακουσον ) δεν προτεινε τα μελη του ΔΣ ¨η την καλυψη θεσης διευθυντη ε; εσεις τι λετε ;

      Διαγραφή
  2. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ? ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρεπει να παει στο εισαγγελεα η συγκεκριμενη υποθεση γιατι το προγραμμα το υπογραφουν και αλλοι ,αρα γνωριζουν πολλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριε Κωστοπαναγιώτου θελω κι εγω να δουλευω σε 5 δουλειες και να παιρνω εχτρα εχτρα πριμ μονο νυχτερια και να κυκλοφορω με τα αμαξια των διοικηταδων. όχι μοναχα στους συνεργατες σου γιατρε.... δωσε και σε μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θεμα ειναι οτι η ελπιδα ερχετε!!!! Αν εισαι αποφοιτος μαναβικης, μπακαλογατος του βουλευτη κ διοικητης γινεσαι, το ακουτε κοροιδα???κ περα τον αλλων βαζεις κ το γυναικακι σου να αναπληρωνει το τεραστιο κενο που αφηνεις στο νοσοκομειο οταν ασκεις καθηκοντα μαναβη.βρε μηπως σε βαλανε οδηγο για να πηγαινεις τα ψωνια γρηγορα σπιτι τους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το πιο συντομο ανεκδοτο \\ ειμαι στο συνασπισμο απο το 1989// και τωρα εχω συνδικαλιστρια \\κατα ΜΑΝΑ κατα κυρη κατα γιο και ΘΥΓΑΤΕΡΑ //.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποιος να παραιτηθει < αυτοι που εδωσαν σκληρους αγωνες μεχρι σημερα,που ηταν παντα μπροστα σε ολα,που δεν ξερουν τι σημαινει διαπλοκη,που εχουν μπει μπροστα σε ολες τις απεργιες,σε ολες τις διαμαρτυριες > ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή