Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Επιτέλους! Αθώοι οι κατηγορούμενοι άρχοντες για τα καμένα του Δελφικού Ελαιώνα! ένοχη για αμέλεια η εταιρεία...μετά από τόσα χρόνια αποκαλύφθηκε ο "πυροδότης" ρόλος των αγροτών στην θηριώδη φωτιά...



  Πολλά και θερμά συγχαρητήρια! Μπράβο!!

 Επιτέλους με πλήρη ικανοποίηση του δημοσίου αισθήματος περί Δικαίου, τέλειωσε το δράμα των κατηγορουμένων αρχόντων για τα καμένα του Δελφικού Ελαιώνα!

  Τόσες ημέρες τώρα καθισμένοι στο εδώλιο...  χωρίς να φέρουν την παραμικρή ευθύνη ενώ την αμέλεια είχε διαπράξει η κατασκευάστρια εταιρεία και, φυσικά, ο αλλοδαπός εργάτης...  όσο για την αιτία...αδιευκρίνιστος παραμένει ο ρόλος των άξεστων αγροτών - ελαιοκτηματιών, στους οποίους έγιναν ενδελεχείς αναφορές (μέχρι και η κράτησή τους ζητήθηκε σε κάποια περίπτωση) κατά την διάρκεια της διαδικασίας από λαμπρούς Νομικούς.

  Διότι, όπως πολλοί πιστεύουμε, στην πραγματικότητα αυτοί ευθύνονται για την καταστροφή του αρχαιότερου ελαιώνα του κόσμου με τα σκουπίδια τους και τα αγριόχορτά τους...

 Κι εδώ που τα λέμε,  είναι στην ευχερή διάκριση να κρίνουμε τα συμβάντα μελετώντας την φύση... πού ξέρουμε τί είδους αγριόχορτα είχατε φροντίσει να ξεραθούν ανάμεσα στα αιωνόβια δένδρα του Παραδοσιακού ελαιώνα;  Σίγουρα κάτι που μπορεί να αυταναφλεχθεί ή να λαμπαδιάσει σε διάφορα σημεία ταυτόχρονα ή ανά διαστήματα, κυρίως βράδυ...  και ποιος γνωρίζει καλύτερα από σας τα βοτάνια...;;

 Και με την δικαιολογία στο στόμα: ποιος έδιωξε τα αεροπλάνα... γιατί κάηκαν όλα τα δέντρα δίπλα στην Εθνική οδό... ποιες οι ευθύνες της πυρόσβεσης... τέλος!

   Αποκαλυφθήκατε, κύριοι αγρότες, ελαιοκτηματίες, ελαιοκαλλιεργητές...! 

 Δεν είναι δυνατόν να ταλαιπωρείτε τους άρχοντες που έκαναν το καθήκον τους απέναντι στις υψηλές επιταγές των καιρών και των αναγκών! 

 Οφείλετε να ζητήσετε γονατιστοί συγγνώμη που σας έκαναν ένα τόσο ακριβό και μοναδικό παγκοσμίως έργο και βρέθηκαν και κατηγορούμενοι από πάνω! 

  Αχάριστοι, ακόμη και τον βιολογικό χρησιμοποίησαν για την άρδευση... ούτε αυτό σας άρεσε!

 Διότι ο Ελαιώνας μπορεί να λειτούργησε τόσους αιώνες  αλλά είναι διαπιστωμένο πλέον ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει χωρίς το έργο που τόσες δεκαετίες το υπόσχονταν όλοι σε όλους...

  Ευτυχώς η ΑΛΗΘΕΙΑ έλαμψε!

    Και για να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι επιβάλεται να έχουν την ευκαιρία οι αδικημένοι ευεργέτες να πάρουν πίσω δικαιωματικά την συγγνώμη και την στήριξή σας μέσα από την καθαρή σας ψήφο σε επερχόμενες  διαδικασίες... το οφείλετε και το υποχρεούσθε! 

Ορίστε μας! 


 

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΟΒΟΤΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ..
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!
    ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ..ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ..ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ''ΕΧΩ ΕΠΜΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΑΜΕΜΠΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΗΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟ''Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΟΥΛΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζητω ζητω αθωα τα διδυμακια θα επιστρεψουν ηρωες στην πολιτικη σκηνη του θεατρου σκιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για να μην εχει γεμισει εδω σχολια, καταλαβαινετε που τους εχει γραψει ο κοσμος !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή