Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΛΑ.Ο.Σ Φωκίδας: Η μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι η στροφή προς το εθνοκεντρικό κράτος...




     

 Ατελείωτες διαπραγματεύσεις για την μνημονιακή πολιτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί . Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις ...... 
 Προτάσεις εναλλακτικών λύσεων από δανειστές , κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολιτεύσεως ...... Όλα όμως με βάση την υπάρχουσα Ε.Ε, την ευρωζώνη, το ευρώ...... Η αποτυχία προδιαγεγραμμένη , η αποτυχία σίγουρη ! Έτσι τίποτε δεν πρόκειται πότε να αλλάξει.
Η μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι η στροφή προς το εθνοκεντρικό κράτος.


 Πιστεύουμε στο Εθνικό κράτος, πιστεύουμε ότι μόνο ένα εθνικό κράτος μπορεί να αναπτυχθεί πολιτιστικά κοινωνικά , οικονομικά, πιστεύουμε ότι μόνο μέσα σε ένα εθνικό κράτος ο λαός μπορεί να εκφρασθεί , να δημιουργήσει και να αναπτυχθεί ελεύθερα στηριζόμενος στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμά του , στην ιστορία του και στον πλούτο του.


 Αγωνιζόμαστε εναντίον της παρά φύσιν κοινωνίας της παγκοσμιοποιήσεως , εναντίον της παγκόσμιας οικονομίας των τραπεζών, εναντίον της ελεγχομένης και κατευθυνομένης μετανάστευσης που σκοπό έχει την ανάμειξη λαών και ομογενοποίηση πολιτισμών, εναντίον της διάλυσης της οικογένειας , ενάντια στην πανθρησκεία ή την αθεΐα .


 Σεβόμαστε όλους όπως είναι αλλά απαιτούμε και όλοι να μας σέβονται. Θέλουμε ειρήνη και συνεργασία με όλους αλλά πάνω απ όλα και πρώτα απ όλα η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου