Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Στην Λάρισα μεταβαίνουν την Πέμπτη οι φορείς της Φωκίδας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δελφών για την μετακίνηση του Αναισθησιολόγου από το Νοσοκομείο Άμφισσας...!


   Στην 5η ΥΠΕ Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Δήμαρχος Δελφών και επικεφαλής παρατάξεων...

  
Άλλη μια πρωτοβουλία στο ευρύτερο πλαίσιο των ενεργειών που έχουν αναληφθεί για την επαναφορά του Γ.Ν. Άμφισσας σε κατάστση ορθής λειτουργίας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη από τους θεσμικούς εκπροσώπους του νομού. 

    Πιο συγκεκριμένα, συνάντηση με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορα Αντωνίου στη Λάρισα το πρωί της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2017 θα έχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Ευ. Κατσαγούνος κι ο Δήμαρχος Δελφών Θαν. Παναγιωτόπουλος, ενώ σε αυτή έχουν κληθεί να παραστούν και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Δελφών. 

   Η συνάντηση αυτή αποτελεί απόφαση της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στις 28 Δεκεμβρίου 2016, όπου και συζητήθηκε εκ νέου το ζήτημα αναφορικά με την υπολειτουργία και την υποστελέχωση του Γενικού Νομαρχιακού Άμφισσας, και ειδικότερα την απόφαση της 5ης ΥΠΕ, που μεταφέρει τον αναισθησιολόγο του Νοσοκομείου της Άμφισσας στο αντίστοιχο της Λαμίας. 

   Υπενθυμίζουμε ότι στη συνεδρίαση του Σώματος αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η άμεση ανάκληση της απόφασης του διοικητή της 5ης ΥΠΕ για την παράταση απόσπασης του αναισθησιολόγου και η άμεση συνάντηση του Δημάρχου και αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου (καθώς και των λοιπών θεσμικών εκπροσώπων του Νομού Φωκίδας) με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ προκειμένου να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, καθώς εν γένει και τα ζητήματα που άπτονται με την ορθή λειτουργία του νοσοκομείου της Άμφισσας...

1 σχόλιο: