Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΣΕΑ Άμφισσας...


  



























  Νέα εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σ.Ε.Α. Άμφισσας "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ" σε συνεργασία με την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (ΕΚΨ&ΨΥ) και την αρωγή της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας ΓΝΑ την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 από τις 17.30 έως τις 20.30 στην αίθουσα του Κέντρου Ημέρας Παιδιών Εφήβων και Ενηλίκων Ν. Φωκίδας (Σαλώνων 29, Άμφισσα) στο πλαίσιο των κοινών δράσεων που υλοποιούνται από το Δίκτυο «Ακεσώ». 

   Παράλληλα με τη δράση αιμοδοσίας θα γίνει ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών μυελού των οστών στο ΚΕΔΜΟΠ (WWW.XARISEZOI.GR), καθώς και ενημέρωση σχετικά με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αναπηρίας και Ανάπτυξης (European Disability and Development Week) μια πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης για την Αναπηρία και την Ανάπτυξη (IDDC), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (10 Δεκεμβρίου). 

  Η ΕΚΨ&ΨΥ υποστηρίζει τη δράση ως εταίρος μαζί με το European Disability Forum και την ENIL, ενώ στην πρωτοβουλία συμμετέχουν πολλές ακόμη διεθνείς οργανώσεις με εμπειρία στον τομέα της αναπηρίας.
 Οι ανάγκες σε αίμα είναι συνεχείς. 
Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου