Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες! σύσκεψη στην Βουλή για την ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Δελφών με έδρα την Ιτέα...

 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βουλευτής Φωκίδας
Ηλίας Κωστοπαναγιώτου
 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Αθήνα, 01/12/2016 

   Θέμα: «Συνάντηση στην Βουλή για την ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Δελφών με έδρα την Ιτέα»

   Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2016, στις 11.30μμ, συνάντηση της αρμόδιας Αντιδημάρχου σε θέματα Λιμενικής Πολιτικής του Δήμου Δελφών Λιάνας Πιλάλα-Τσακίρη και του Βουλευτή ν.Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου, με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό. 

  Η συνάντηση Υφυπουργού, Βουλευτή, Αντιδημάρχου πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Βουλής των Ελλήνων, όπου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας ενημερώθηκε λεπτομερώς για την πρόθεση της ίδρυσης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Δελφών με έδρα την Ιτέα.

   Η σύσκεψη έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ήταν από τις πρώτες του Υπουργού μετά την ανάληψη της ηγεσίας. 

  Συζητήθηκαν διεξοδικά οι διαδικασίες και προχώρησε το μεγαλύτερο μέρος στην διεκπεραίωση των βασικών δομών της ίδρυσης και μεταφοράς. 

  Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός ως συντονιστής του τομέας Ανάπτυξης Τουρισμού και ΕΣΠΑ είναι γνώστης των απαιτούμενων αναγκών και ως βουλευτής Δωδεκανήσου κατανοεί πλήρως την ανάγκη ανάπτυξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την σημασία της προώθησης των Λιμενικών Δομών σε αυτοδιοικητικό επίπεδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου