Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Δικαστική επιτυχία Μαντούβαλου: βαρειά καταδίκη στον κακοποιό που μαχαίρωσε τον Αστυνομικό Χρήστο Μπαλάσκα...!

 
  






















  Μεγάλη δικαστική επιτυχία του Πέτρου Μαντούβαλου! Πέτυχε βαρειά καταδίκη για τον κακοποιό που μαχαίρωσε τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών!

  Ο Νομικός Σύμβουλος της "Συμμαχίας Μάχιμων Αστυνομικών" γνωστός ποινικολόγος Πέτρος Μαντούβαλος, στο Εφετείο Αθηνών  "έχωσε"  ακόμη πιο βαθιά τον κακοποιό που αποπειράθηκε να δολοφονήσει με τρεις μαχαιριές τον  Χρήστο Μπαλάσκα, Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, την 18 Μαΐου του 2011. 


     Ο γνωστός Ποινικολόγος, αντιμέτωπος με έναν σκληρό ποινικό κακοποιό, αφού στοιχειοθέτησε την ενοχή του με μια κορυφαία αγόρευση, υπήρξε καταπέλτης "γαζώνοντας" κυριολεκτικά μέσα στο δικαστήριο...

  Σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι αστυνομικοί και παρά τις υποδείξεις του προέδρου του δικαστηρίου χειροκροτούσαν επί δύο ολόκληρα λεπτά. 

  Μάλιστα αμέσως μετά την απόφαση,  με επιπλέον ποινή φυλάκισης επτά (7) χρόνων στον κακοποιό, οι Αστυνομικοί  χαιρέτησαν τον Πέτρο Μαντούβαλο ένας προς ένα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για την χρόνια στήριξη και υποστήριξή του στο Σώμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου