Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Θα ξαναδούμε στα χώματα των ειδικών διαδρομών της Φωκίδας το Ράλλυ Ακρόπολις... στον φυσικό του χώρο!


 




    ​ Ξεκινά και επίσημα η προετοιμασία για το Ράλλυ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στην Στερεά Ελλάδα.

   Αυτό ανακοινώθηκε στην Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, Δημήτρης Μιχελακάκης, ο Αλυτάρχης, Νικόλαος Μανώλης, οι δήμαρχοι Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης, Δελφών, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, Δωρίδος, Γιώργος Καπεντζώνης, Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου, Ιωάννης Συκιώτης, ο αντιδήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, Κώστας Γκιώνης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας, Αλέξανδρος Διαμαντάρας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Έκθεση Λαμίας, Λάμπρου Γιώργος... 
 

 
    Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στον συντονισμό της προετοιμασίας και την διοργάνωση, τονίζοντας ότι θα υπάρξει απόλυτη συνεργασία όλων των δήμων από τους οποίους θα περάσει το ράλλυ και δήλωσε: «Στόχος μας δεν είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του θεσμού μόνο για το 2016. 
    Θέλουμε το Ράλλυ Ακρόπολις εδώ, για πάντα. Αυτός είναι ο λόγος που θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να είναι ξεχωριστή αυτή η χρονιά για έναν θεσμό σύμβολο».

2 σχόλια:

  1. Μεγάλη επιτυχία!! Μπράβο Μπακογιάννη! Να παίρνει μαθήματα και ο κακομοίρης ο Δήμαρχος Δελφών γιά το τι σημαίνει επιτυχία και πως και πότε αυτή πρέπει να την επικοινωνείς και να την παρουζιάζεις! (ΒΛΕΠΕ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑΣ WI-FI.Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή