Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Αύριο στην Εισαγγελία Αθηνών καταθέτει το ΠΑΚΟΕ μήνυση για το μολυσμένο νερό της βρύσης από τα λύματα των Δελφών...!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 132/17-2-2016 

  ΘΕΜΑ: ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ 

  Μετά από καταγγελίες στο ΠΑΚΟΕ για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο «Δελφικό τοπίο», με την παράνομη και ανεξέλεγκτη αφενός διαρροή βοθρολυμάτων στο «αρχαίο μονοπάτι», και αφετέρου τη λειτουργία κτηνοτροφικών μονάδων, μέσα στη ζώνη της «ΑΠΟΛΥΤΗΣ» προστασίας των «Δελφών», το Δ.Σ του ΠΑΚΟΕ την Παρασκευή 19-2-2016 στις 11:00 πμ θα καταθέσει στην εισαγγελία Προστασίας του Περιβάλλοντος κα Μακρή (κτίριο 16), μηνυτήρια αναφορά ζητώντας την παρέμβαση της εισαγγελίας στη λήψη άμεσων μέτρων από την πολιτεία για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος.

    Πράγμα αναγκαίο και επιβεβλημένο για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος, επειδήμε την αποχή των δικηγόρων είναι αδύνατον να προσφύγουμε στα δικαστήρια για την άσκηση ασφαλιστικών μέτρων. 

  Στην επίδοση της προαναφερόμενης μηνυτήριας αναφοράς, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε, ώστε τα ΜΜΕ και το ΠΑΚΟΕ να πιέσουν για να ληφθούν άμεσα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και της αποκατάστασης του Χώρου στο «αρχαίο μονοπάτι» όπου χιλιάδες τουρίστες το επισκέπτονται. 

  Στην παρουσία σας αυτή θα ανακοινωθούν και στοιχεία τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί. 
  Συνημμένα σας στέλνουμε την επιστολή –καταγγελία –προς τους αρμόδιους και τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΠΑΚΟΕ, καθώς και το link της εφημερίδας του ΠΑΚΟΕ. 

  Η παρουσία σας στο Δικαστήριο την Παρασκευή θεωρείται επιβεβλημένη, επειδή η ανάδειξη του προβλήματος φέρνει την λύση του και όχι το «κουκούλωμα» του. 

  Σας Περιμένουμε 

Από τη Γραμματεία του ΠΑΚΟΕ

2 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΓΙΑ'ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΕΓΚΟΣ. ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΙΠΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή