Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τζιτζικώστας: η Ν.Δ. καλείται να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης και για το αύριο... Θα αναλάβει δυναμικά ή θα το διαχειριστεί διστακτικά;…

 Απόστολος Τζιτζικώστας για την ψήφιση του προϋπολογισμού:

    Η επιστροφή στην ύφεση, στα πρωτογενή δημοσιονομικά ελλείμματα και η αύξηση του δημοσίου χρέους, είναι το τίμημα το οποίο καταβάλλει η χώρα και οι πολίτες της, επειδή περνά το «καραβάνι» του ΣΥΡΙΖΑ.
    Παρεμπιπτόντως, το καραβάνι έχει σχέδιο και στόχο να φτάσει κάπου; 
 Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον με άτακτο ασκέρι προσομοιάζει που άγεται και φέρεται ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο που η χώρα δεν διαθέτει, δυστυχώς χωρίς κανένα σκοπό. 
    «Οι πολίτες γνώριζαν…… δεν εξαπατήθηκαν» είπαν κορυφαία στελέχη αυτής της κυβέρνησης και το είπαν ανερυθρίαστα.
    Γνώριζαν οι πολίτες…; 

   Οι υγιείς, προοδευτικές, δημιουργικές και κυρίως υπεύθυνες δυνάμεις της κοινωνίας έχουν και τη θέληση και την ικανότητα και τη δύναμη να αλλάξουν κατεύθυνση στην καταστροφική πορεία της χώρας. 
   Αρκεί να εκπονηθεί με σοβαρότητα, μέγιστη συναίνεση, ρεαλισμό και πολιτική αποφασιστικότητα ένα εθνικό σχέδιο αναγέννησης… το πραγματικά και ουσιαστικά «νέο» θα διαδεχθεί το παθογενές «παλιό». 

    Η Νέα Δημοκρατία καλείται να αναλάβει σήμερα, τώρα, τόσο το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί για το χθες όσο και την πολύ μεγαλύτερη ευθύνη που της αναλογεί για το αύριο… 
 Η σφραγίδα αποτυχίας της κυβέρνησης επηρεάζει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθιστώντας μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη την ευθύνη του απέναντι στον τόπο. 

   Θα την αναλάβει δυναμικά ή θα τη διαχειριστεί διστακτικά;…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου