Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΛΑΟΣ Φωκίδας: Η Ελλάδα ακόμη και τώρα σώζεται αλλά όχι με αυτούς τους πολιτικούς, όχι με αυτήν την πολιτική...


 
   Ψηφίστηκε στην βουλή το τρίτο, αριστερό αυτή την φορά, μνημόνιο, ψηφίστηκαν τα προαπαιτούμενα και θα ψηφιστούν και τα επόμενα, ψηφίστηκε ο, για πρώτη φορά αριστερός, προϋπολογισμός, θα ψηφιστεί και το ασφαλιστικό θα ψηφιστούν και τα μέτρα για τους αγρότες και τελειωμό δεν έχει.. 

   Και τώρα που τραγικά απέτυχε και ο ΣΥΡΙΖΑ νοιώθουμε , πρέπει να νοιώθουμε το κενό που υπάρχει γύρο μας, το πολιτικό κενό που πάντα , τον τελευταίο καιρό , υπήρχε αλλά δεν θέλαμε να το δούμε.
  Όλοι συμφωνούμε, όλοι η Ελλάδα παραπονιέται για την υποβάθμιση του επιπέδου ζωής. Την υποβάθμιση της οικονομίας αλλά και την υποβάθμιση των αξιών. Όλα γύρο μας καταρρέουν και εμείς στεκόμαστε στο χείλος του γκρεμού απλοί παρατηρητές, αδιάφοροι. Αύριο το σπίτι μας μπορεί να μην είναι σπίτι μας, οι όποια περιουσία μας μπορεί να μην είναι περιουσία μας, η χώρα μας μπορεί να μην είναι η δική μας χώρα ... Και κάθε μήνα, κάθε μέρα, αγωνία ! Με μετρημένα, όλο και λιγότερα ?, να καταφέρουμε να πληρώσουμε τα διάφορα χαράτσια που συνεχώς γίνονται και περισσότερα και μεγαλύτερα. Και παράλληλα , έξω η ιστορία, έξω η παράδοση, έξω η Ορθοδοξία, έξω η Ελληνική οικογένεια, ναι στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ναι στην είσοδο λαθρομεταναστών, ναι στην παγκοσμιοποίηση, ναι στον πολυπολιτισμό, ναι σε κάθε εθνικό συμβιβασμό.

 Πώς μας κατάντησαν έτσι; Μας τρομοκρατούν , μετά από εμάς το χάος λένε, μας εμπαίζουν μας περιφρονούν , μας ποδοπατούν, μας βρίζουν μας εξευτελίζουν, μας πετούν στάχτη στα μάτια , αυτοί οι άχρηστοι που κάνατε το λάθος να τους εκλέξετε για να μας κυβερνήσουν. Αλλά τώρα γιατί δεν ξεσηκώνεστε, ταλαίπωροι συνταξιούχοι; 
 Γιατί δεν ξεσηκώνεστε φτωχοί μεροκαματιάρηδες, τίμιοι ευπρεπείς αξιοπρεπείς Έλληνες πολίτες;
   Τους χρωστάμε τίποτα; 
 Νοικοκυραίοι γιατί δεν ξεσηκωνόσαστε να φωνάξουμε όλοι μαζί με ένα στόμα (οργή λαού), να ψηφίσουμε όλοι μαζί έξω οι άχρηστοι, έξω οι υποταγμένοι, έξω τα παχύδερμα;
 
   Η Ελλάδα ακόμη και τώρα σώζεται αλλά όχι με αυτούς τους πολιτικούς, όχι με αυτήν την πολιτική.    

1 σχόλιο:

  1. εδω χαθηκε ο αρχηγος και εσεις μιλατε ακομα?ε ολα τα στραβα και αναποδα σε αυτη τη χωρα θα συμβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή