Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλη κινητοποίηση στην Γραβιά για το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος... πρωτοπόροι οι Αστυνομικοί Φωκίδας, παρουσία έντονης... αστυνόμευσης!!!



   Μεγάλη κινητοποίηση κατοίκων, αστυνομικών και φορέων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Γραβιάς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής… 

   Η κινητοποίηση και το κλείσιμο του δρόμου έλαβε χώρα απέναντι περίπου από το ιστορικό Χάνι της Γραβιάς και συμμετείχαν κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς, Δημοτικές Παρατάξεις, Σύλλογοι και Συνδικάτα. 

    Πρώτος έκλεισε τον δρόμο ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος, ενώ ο Αντιδήμαρχος Παρνασσού κ. Μολιώτης ανακοίνωσε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής αλλά και του Τοπικού Συμβουλίου να προσφερθεί άμεσα το κτήριο του Δημοτικού Καταστήματος για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Γραβιάς! 

   Στην κινητοποίηση πρωτοστάτησε για άλλη μια φορά σύμπας ο Σύλλογος Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας που διατράνωσαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο του Τμήματος. 
   Άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν δώσει τις μάχες τους στην Λαμία αλλά και στα όργανα μετά την πρώτη εισήγηση για το θέμα. 

   Οι Αστυνομικοί ευχαρίστησαν θερμά την τοπική κοινωνία που στάθηκε σύσσωμη στο πλευρό τους και δήλωσαν πως αυτό τους γεμίζει ευθύνες! αποδεικνύοντας πως όταν είναι ενωμένη η Κοινωνία μπορεί να επιτύχει πολλά!

    Μοναδική παραφωνία στην θερμή κινητοποίηση ήταν η έντονη… αστυνομική παρουσία…!!! Που …αστυνόμευε την κινητοποίηση των… Αστυνομικών Φωκίδας για το κλείσιμο του… Αστυνομικού Τμήματος Γραβιάς…! 


 Γεια σου Ελλαδάρα μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου