Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Απόστολος Τζιτζικώστας: ο νεαρός, ηγετικός, χαρισματικός και μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ που ήρθε στην Φωκίδα!...





    

   Ο πρώτος υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ που επισκέπτεται την Φωκίδα, Απόστολος Τζιτζικώστας, συνεχίζοντας συμβολικά την περιοδεία του στον Ομφαλό της Γης!..




   Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είναι μια χαρισματική προσωπικότητα με ιδιαίτερα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά... 
    Στην πόλη της Ιτέας όπου τον υποδέχθηκε πλήθος  υποστηρικτών του, εισέπραξε την ανάλογη αποδοχή στην οποία ανταποκρίθηκε πλήρως.
    Συνομίλησε με πολίτες, φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, ενώ τον καλοδέχθηκαν και από πολιτικά αντίπαλους χώρους!

    Σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο Νομό 
και έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος...
 
     Είχε προηγηθεί επίσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Φωκίδας και βόλτα στην αγορά της Αμφισσας, ενώ επισκέφθηκε και παραδοσιακό ελαιοτριβείο της περιοχής, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:
  " Σήμερα, εδώ από τη Φωκίδα, θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ό,τι η Νέα Δημοκρατία πίστευε, πιστεύει και θα συνεχίζει να πιστεύει και να υποστηρίζει τους σκληρά εργαζόμενους αγρότες...  Ειδικά δε, για την Φωκίδα, το λάδι αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες παραγωγής και εξαγωγών.
    Γι' αυτό πρέπει να υποστηριχθεί μέσα από συγκεκριμένα μέτρα και κίνητρα. Ακριβώς γιατί αναβαθμίζει την ποιότητα των προϊόντων της περιοχής και συμβάλλει στην αύξηση των εξαγωγών", δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.
  
    Πέρα από το άριστο κλίμα αλλά και τις εκπλήξεις που ακολούθησαν, αφού τον αναγνώριζαν και τον χαιρετούσαν Μακεδόνες που εργάζονται στην περιοχή, ερωτηματικά προκύπτουν για την διοργάνωση  και το πρόγραμμα της επίσκεψης ενός  εν δυνάμει Αρχηγού της ΝΔ στην μονοεδρική Φωκίδα...

   Θα περίμενε κανείς την στοιχειώδη κινητοποίηση  κομματικών οργάνων στην μοναδική μέχρι τώρα και πρώτη επίσκεψη υποψηφίου Προέδρου του κόμματος στην περιοχή...

     Ο ίδιος πάντως δήλωσε:  "είναι γνωστό ποιον θέλει το σύστημα Τσίπρα για αρχηγό της ΝΔ... είναι αυτός που έχασε τις πρόσφατες εκλογές...".


11 σχόλια:

  1. Τζι-Τζι γερά, είσαι ο επόμενος πρωθυπουργός! Άλλαξέ τα όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι το νέο και εσύ θα οδηγήσεις την Ν.Δ. Τελείωσαν τα συστήματα και οι παλαιοκομματικοί,,,Α, και κάποιοι τοπικά θα τελειώσουν ξέρουν αυτοί.......Αυτοί που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους..Αυτοί που σε πολεμούν στηρίζοντας το παλιό... Όλοι μαζί σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι τόπο στα νιάτα, στα δημιουργικά νιάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεοδημοκράτες
    Σκεφθείτε και μία φορά και μην αφήνετε τα παπαγαλάκια να σας πηγαινοφέρνουν στα χαμένα.
    Αυτή τη στιγμή, ο Μεϊμαράκης, όχι ότι εκφράζει ότι το καλύτερο για το κόμμα, αλλά είναι η εγγύηση της ματαβατικότητας προς το αναμενόμενο. Αυτό που θα ξεκολήσει τη ΝΔ απο το βάλτο της πολιτικοκομματικής συντεχνίας που το οδήγησαν οι τελευταίοι ημιπροδότες,
    Είναι αυτό που περιμένει η Ελλάδα για να βαδΊσει στο δρόμο της λύτρωσης και της προκοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ..................

      Διαγραφή
    2. ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ,ΤΥΧΑΙΑ,ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ:ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΟ ΑΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
      ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  5. ΑΝ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο φέρελπις αυτός νέος πήγε να πάρει τις ευλογίες του Καραμανλή, όπως πήγαν και άλλοι, σαν τον γελοίο τον Παπαμιμίκο και έφαγαν πόρτα, ο καθένας βέβαια για διαφορετικό λόγο.
    ΑΝ έπαιρνε το ''χρίσμα΄΄ δεν θα πήγαινε στον Αντωνάκη να του γίνει ο κρυφός υποψήφιος. Φανερός είναι ο μπουμπούκος Άδωνις και ο Βορίδης κινούμενοι σε διαφορετικούς άξονες και όποιον ξεγελάσουν. Με αυτούς τι μπορούμε να περιμένουμε; Να πάρουμε ψήφους απ΄τη Χρυσή αυγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άν η ΝΔ αρχίσει αλισβερίσι με τη χρυσή αυγή χαιρετίσματα ! Είναι σαν να αφήνει όλο τον μεσαίο χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε τα συμπεράσματα δικά σας, αφού γίνεται πασιφανές ότι το κόμμα παραδίδεται στην ακροδεξιά και μπαίνει στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων.
      Αυτή τη κατάληξη πρέπει να έχει η ΝΔ ;

      Διαγραφή
    2. Ναι.Οποιος πιστευει το 2015 ότι υπαρχει ανθρωπος που ψηφιζει Χρυση Αυγη και αμφιταλαντευεται για να ριξει ψηφο στη Ν.Δ είναι εκτος πραγματικότητας.Οι δολοφονιες των 2 νεων στο Ν.Ηρακλειο με ηθικο αυτουργο την τοτε κυβερνηση της Ν.Δ που επαιζε Χρυσαυγειαδα success story και Αμφιπολη κάθε μερα,(τυχαιο που σταματησαν όταν βγηκε ο Συριζα ;;;) και οι φυλακισεις και οι διωξεις από τη Ν.Δ που στηριξε,ψηφισε ολη η κοινοβουλευτκιη ομαδα συμπεριλαμβανομενης της κυριας Ασπασιας είναι ποτηρι που η Ν.Δ θα το πινει δηλητηριο για πολλα χρονια και σε τοπικο επιπεδο και πανελλαδικα.Καλη χωνεψη τωρα στο 7% που το περιφρονειτε νεοδημοκράτες ολο το χρονο στη βουλη ,ακομα και στα πανελ .και χαιρετισμούς σε Δενδια,Αθανασιου,Βοριδη Μιχελακη και φυσικα Σαμαρα.που εμπνευστηκαν και υλοποιησαν τη χουντα στα ΜΜΕ της μεταπολίτευσης και της διωξεις με τις ευλογιες του εκλεκτου λαου του θεου.. .

      Διαγραφή