Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Αύριο στην Λαμία: Κλείνουν ανερυθρίαστα το Αστυνομικό Τμήμα της Ιτέας, καταδικάζοντας 4 περιοχές των Δήμων Δελφών και Δωρίδας!!!...





 Χωρίς συστολή ή έστω πολιτική διορατικότητα, προχωρούν ανερυθρίαστα στο κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας!

 Στα πλαίσια της εφαρμογής του Καλλικράτη και με την...συνήθη! δημόσια διαβούλευση έχουν αποφασίσει την επόμενη Τετάρτη στην Λαμία να προχωρήσουν με συνοπτικές διαδικασίες στο κλείσιμο της πλέον νευραλγικής Υπηρεσίας Δημοσίας Τάξεως σε μια κομβική περιοχή... 

 Το ΑΤ Ιτέας καλύπτει 3 δήμους του Καλλικρατικού Δήμου Δελφών και ένα της Δωρίδας! 
- Ιτέας, Δεσφίνας, Γαλαξειδίου, Τολοφώνας-Ερατεινής και των Δημοτικών Διαμερισμάτων τους...
Επί πλέον λειτουργεί Τουριστικό Γραφείο της Αστυνομίας λόγω του Λιμανιού αλλά και του Τουριστικού Λιμένα Ιτέας...

  Η υποχρεωτική ύπαρξή του μαζί με αυτή του Κέντρου Υγείας Ιτέας που συνεχίζει να υποβαθμίζεται(και αυτό θα το δούμε λίαν συντόμως) μόνο για το Λιμάνι και την Μαρίνα είναι αυταπόδεικτη,  όσο και για την έντονη ...κινητικότητα της περιοχής (Παλαιοκώστας, Μαλανδρίνο, σεσημασμένες ληστείες, ΡΟΜΑ  κλπ)... ο ρόλος του στην κάλυψη της μοναδικής διασύνδεσης Κεντρικής και Νότιας Ελλάδος είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που καλύπτει. 
   Το εξαιρετικά δύσκολο και δύσβατο ανάγλυφο της τεράστιας περιοχής, το παραλιακό μέτωπο, η υψηλή τουριστική κίνηση, οι βαρέας λειτουργίας μεταλλευτικές εγκαταστάσεις καθιστούν απαγορευτική και την σκέψη της κατάργησής του! 


Το σκανδαλώδες είναι ότι μιλάμε για κλείσιμο ΜΟΝΟ μάχιμων Υπηρεσιών και ΚΑΝΕΝΟΣ Γραφείου!!!
Από πληροφορίες μας οι συνδικαλιστές είναι στα κάγκελα και μάλιστα πολύ εξαγριωμένοι από το γεγονός ότι ήδη δημοσιοποιήθηκε η κατάργηση του Εθνόσημου της Ελλάδος από τις στολές…
  Ημέρα μαύρης απεργίας σήμερα, ενημερώθηκαν όλοι οι φορείς για το σοβαρότατο αυτό ζήτημα που αφορά άμεσα την ζωή και την ασφάλεια των κατοίκων ενός τεράστιου τμήματος της Φωκίδας. Ήτοι: 


Ο Βουλευτής Φωκίδας Ηλίας Κωστοπαναγιώτου
Ο Δήμαρχος Δωρίδας  Γιώργος Καπεντζώνης
Ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος
Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας Άκης Κοίβαρης
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδος Γιάννης Αγγελέτος
Ο Αντιδήμαρχος Ιτέας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος
 Ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων Φωκίδας Γιώργος Ιωσηφίδης

και περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν...!!!

5 σχόλια:

  1. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΗΜΑΡΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ καταργείται η Ελλάδα στην Ιτέα θα σταματούσαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλείνουν το αστυνομικό τμήμα Ιτέας! Κλείνουν και τον τάφο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις κινητοποιήσεις για τον Καλλικράτη οι περισσότεροι μαγαζάτορες και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ήταν απόντες. Το ίδιο και όταν άδειαζαν τη δημαρχία της Ιτέας από υλικά και ανθρώπους, το ίδιο και όταν έκλεινε το Κέντρο Υγείας, το ίδιο και στο "διάλογο" για το ΓΠΣ που θα φέρει καταστροφικές ανατροπές, το ίδιο με το "Λαρνάκι", το ίδιο με το λιμάνι, το ίδιο ... Παντού απόντες. Και οι σύμβουλοι της Ιτέας στην πλειοψηφία τους απόντες και σε πολλές περιπτώσεις στην "άλλη" πλευρά.
    Μόνο όταν θα δουν τις στάχτες και τα ερείπια να απλώνονται παντού θα ξυπνήσουν αλλά θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI MAΓAZATΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΣΙΕΤΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή