Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Έκθεση ΜAYO στο ανακαινισμένο Πάρκο Γλυπτικής του Ευπρωπαϊκού Κέντρου Δελφών... δωρεά της συλλέκτριας Lucilla Mussini-Bombieri που θα τιμηθεί...!!


 



    Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, ώρα 19.00
εγκαίνια της έκθεσης ΜAYO 1905-1990...
ΔΩΡΕΑ: LUCILLA MUSSINI-BOMBIERI και σε τιμητική εκδήλωση για τη δωρήτρια των έργων στο Συνεδριακό Κέντρο του Ε.Π.Κε.Δ., στους Δελφούς 
Πρόγραμμα 
19.00 Εγκαίνια έκθεσης ΜΑΥΟ 1905-1990. 
 Την έκθεση θα εγκαινιάσει η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Π.Κε.Δ. Πρύτανης Ελένη Αρβελέρ. 
 19.30 Τιμητική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Δελφών ανακηρύσσοντας την κυρία Lucilla Mussini-Bombieri, επίτιμη δημότη της πόλης.
 20.00. Περιήγηση στο ανακαινισμένο Πάρκο Γλυπτικής. 
Την Έκθεση και την μελέτη αποκατάστασης των έργων του Πάρκου Γλυπτικής επιμελήθηκε η Κριτικός Τέχνης κυρία Έφη Ανδρεάδη. ET_0018.jpg



    Tο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών(Ε.Π.Κε.Δ.), το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, ώρα 19.00 στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου στους Δελφούς  (Αμφιθέατρο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) εγκαινιάζει την έκθεση 21 έργων του σουρεαλιστή ζωγράφου ΜΑΥΟ(Αντώνη Μαλλιαράκη 1905-1990), δωρεά της συλλέκτριας Lucilla Mussini-Bombieri  στο Κέντρο Δελφών. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ε.Π.Κε.Δ., Πρύτανης Ελένη Αρβελέρ.

Στη συνέχεια o Δήμος Δελφών θα τιμήσει τη δωρήτρια των έργων κυρία Lucilla Mussini-Bombieri, ανακηρύσσοντάς την επίτιμη δημότη της πόλης.

Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθούν, ο Jean-Jilles Malliarakis, γιός του καλλιτέχνη, ο Jean-Roch Giovachini,  κριτικός τέχνης της αίθουσας Αrtheme Galerie, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών» κυρία Δήμητρα Φιλίππου, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου κ.ά.

Στο τέλος των εκδηλώσεων οι προσκεκλημένοι θα ξεναγηθούν στο ανακαινισμένο Πάρκο Γλυπτικής του Κέντρου Δελφών, τμήμα του οποίου αποκαταστάθηκε με δωρεά του Συλλόγου.

Την Έκθεση και την μελέτη αποκατάστασης  των έργων του Πάρκου Γλυπτικής  επιμελήθηκε η Κριτικός Τέχνης κυρία Έφη Ανδρεάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου