Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Φωταψίες μετά την παρέμβαση Καπαρέλη στους κόμβους του Περιφερειακού Κίρρας...


Μετά την παρέμβαση της τοπικής Συμβούλου Κίρρας, η εικόνα στον κόμβο της περιφερειακής,  άλλαξε άρδην!


    Προηγήθηκε: 
  Θέμα : Φωτισμός κόμβων περιφερειακής οδού, επί της Κοινότητας Κίρρας 

     Με αφορμή τη συνεχή όχληση πολιτών για την έλλειψη φωτισμού και στους δύο (2) κόμβους της Κίρρας, στην είσοδο προς τον οικισμό και στο σημείο Αϊ-Γιάννη, απευθυνθήκαμε στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας για περαιτέρω ενημέρωση, 
με άμεση απάντηση αρμοδίως: 

   Οι ενέργειες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας είναι ήδη δρομολογημένες και τα έργα επισκευής των κόμβων βρίσκονται σε εξέλιξη με αρχική προθεσμία παράδοσης την 19η/09/2015, αλλά εξαιτίας των γνωστών τραπεζικών προβλημάτων ( capital control) δόθηκε παράταση στον εργολάβο έως τέλη Οκτωβρίου τρέχοντος έτους για πλήρη αποκατάσταση των επισκευών. 

   Ο ηλεκτροφωτισμός των κόμβων θεωρείται επιτακτικός, επείγουσας σημασίας αφού σημειώνεται αυξημένη κυκλοφορία και βαρέων οχημάτων και τις νυχτερινές ώρες η πρόσβαση στα ανωτέρα σημεία είναι δύσκολη και επικίνδυνη.

 Γεωργία Καπαρέλη- Καπούρου 
 Τοπικός Σύμβουλος Κίρρας

19 σχόλια:

  1. Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΙΡΡΑΣ!

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Τ.Κ.ΚΙΡΡΑΣ!

    ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!

    ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τοπική Σύμβουλος Κίρρας Καπαρέλη-Καπούρου έχει υποχρέωση και εντολή λόγω της αιρετότητάς της να ασχολείται με τα θέματα της Κοινότητας Κίρρας. Επίσης έχει καθήκον λόγω της πολιτικής, αυτοδιοικητικής και κομματικής της ενασχλόλησης να ασχολείται με τα κοινά. Εάν κάποια ενοχλείται, θα μπορούσε να αποφύγει την ενόχληση με το να προλαβαίνει το ενδιαφέρον των Συμβούλων για τα προβλήματα της Κοινότητας και του τόπου. Διαφορετικά ας ακολουθήσει το παράδειγμα της Συμβούλου κυρίως στο ήθος και στην αποτελεσματικότητα με τα οποία προσεγγίζει τα προβλήματα.........δεν είναι κακό να αποδεχόμαστε τις αρετές και τις ικανότητες των άλλων ούτε να μαθαίνουμε από τους καλύτερους!

      Διαγραφή
    2. Σωστά. Δεν είχε καμμιά αρμοδιότητα.
      Τι δουλειά έχει η τοπική σύμβουλος να ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των κατοίκων του τόπου της;
      Αν δεν είχε κάνει παρέμβαση θα είχαμε ακόμα τα ρομαντικά σκοτάδια στη διασταύρωση.

      Διαγραφή
  2. Εσενα Γεωργια ειχε η κ Μανδρεκα συνεργατη προεκλογικα και ειδες τι επαθε....Συνεχισε....ΜΠΡΑΒΟ...Α ρε Παναγιωτη συνεργατη που διαλεξες. Μαζεψετη γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΚΑΠΑΡΕΛΗ Η Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΦΑΒΟΡΙ? ΜΟΝΟ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ! ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΕΚΑ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΛΕΞΕ
      Α. ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
      Β. ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
      Γ. ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ
      Δ. ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑΣΟΥΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
      Ε. ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ
      ΣΤ. ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ.
      ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ" ΣΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗ...........

      Διαγραφή
    2. Κ. ΜΑΝΤΑ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?????20 ΚΑΙ 22 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ,,,,, Η Κ.ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΙΡΡΑ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΓΕΩΡΓΙΑ "ΔΥΝΑΜΗ!!!

      Διαγραφή
  3. ο Αι-Γιάννης ήταν στα σκοτάδια και δεν φιλοτιμήθηκενα ρωτήσει τι γίνεται, ενοχλείται η ξανθιά γιατί κάποιοι ενδιαφέρονται για το χωριό και αυτήεπιμένει να ζει στο σκοτάδι.
    φτανει μόνο η κόμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΞΑΝΘΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ?

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=Mzclq6W2-Vc

      Διαγραφή
    3. Μις ΟΞΥΖΕΝΕ ΤΙ ΑΡΙΒΩς ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ? ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΜΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    4. Φίλε (η) να μη φοβάσαι τα βαμμένα μαλλιά, αλλά τα βαμμένα μυαλά!

      Διαγραφή
    5. Φοβάμαι περισσότερο τα βαμμένα μυαλά που επηρρεάζονται από τα βαμμένα μαλλιά! πρόκειται για την ανίατη ανικανότητα του πιο επικίνδυνου φθόνου

      Διαγραφή
  4. "Μετά από ενέργειές μου ήρθε το φως στον κόμβο!"
    Δίψα για προβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PEIRAZEI POY DEN AKOLOYTHEI TON YPNO SAS?????

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ .........ΔΟΞΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. GEORGIA "EXEIS PAREI FORA FORA ANIFORA KAI O THEOS O IDIOS DEN SE STAMATA" GEIASOY KSEROPIGADO ETSI DYNATA GIATI KAPOIOI TO THELOYN STO SKOTADI ALLA ME ESENA GEORGIA XLOMO.

      Διαγραφή
  5. ΟΙ..ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ..ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ.. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..
    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕΣ..., ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ????
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σλόγκαν άλλαξε:"Κατόπιν ενεργειών μου, έφεξε"! Ρε τι άγριο ζώο είναι το καλάμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλάμι τώρα λέμε την αγάπη και την παρέμβαση για τον τόπο. Άμα το καβαλάει καμιά ακρίδα το λέμε κάπως αλλιώς.............................................

      Διαγραφή