Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ανανεώθηκε: Η απάντηση της ΕΥΔΑΠ - Αυτοκτονία στο κανάλι του Μόρνου... ερωτηματικά για την απουσία της ΕΥΔΑΠ!!


   * Από την πλευρά της ΕΥΔΑΠ ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει το Γραφείο της Υπηρεσίας στην Άμφισσα, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάρδια, με τηλέφωνο 22650-72177, το οποίο ουδέποτε κλήθηκε! 
 Άλλωστε, ειδοποιημένος από τα κεντρικά της Αθήνας, ο αρμόδιος υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ έσπευσε στο σημείο με την Πυροσβεστική και βοήθησε στον εντοπισμό...


   - Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία μετά την ανάσυρση από το κανάλι του Μόρνου -κατά τα φαινόμενα- αυτόχειρα συμπολίτη μας, σήμερα τα ξημερώματα, στην περιοχή των Δελφών… 

   Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα άνδρα 55 ετών από την Άμφισσα, ο οποίος αφού πρώτα άφησε το αγροτικό του στο σημείο, επέλεξε να δώσει τραγικό τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κανάλι... λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα ειδοποίησε με μήνυμα στο κινητό της συζύγου του για την πρόθεσή του να τερματίσει την ζωή του!


   
  Η γυναίκα του και η οικογένειά του ενημέρωσαν την Αστυνομία η οποία άρχισε να τον αναζητά. Σημειωτέον ότι ο άτυχος άνδρας είχε χάσει πριν λίγα χρόνια τον γυιό του σε πυρκαγιά στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας...    Η ΟΠΚΕ, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομίας, άρχισε την αναζήτησή του και αρχικά εντοπίστηκε το όχημά του με τα κλειδιά στην μηχανή. 
  Στην συνέχεια είδαν την σωρό στο κανάλι των Δελφών… περίπου στην 1.00 τα ξημερώματα. 

    Υπήρξε επανειλημμένη προσπάθεια της Αστυνομίας να επικοινωνήσει με την ΕΥΔΑΠ, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα! 

    Κανείς δεν βρέθηκε από την Δημόσια Εταιρεία Ύδρευσης… πράγμα που εγείρει εύλογα ερωτηματικά… δεν υπάρχει φύλαξη, περιπολία ή έστω προσωπικό ασφαλείας της ΕΥΔΑΠ; 
  Είναι δυνατό; 
 Κι όμως η ΟΠΚΕ επιμένει: δεν υπήρχε κανείς να ενημερωθεί ή να ενημερώσει! 
Μόνον αρκετές ώρες αργότερα απάντησαν από τα κεντρικά στην ...Αθήνα!     Στο σημείο όπου υπήρχε περιπολικό της αστυνομίας κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οπότε ανεσύρθη και παρελήφθη η σωρός για την συνήθη επί των συμβάντων νεκροψία και νεκροτομή…


16 σχόλια:

  1. Μου αρέι που ολοι πεφτουν απο τα συνεφα για την ευδαπ.Για πατε ενε πρωι να δειτε αν ειναι κανενας,και μολις βλεπουν καποιον υηλεφωνανε και σε λιγι ερχονατι ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NAI AΛΛΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ, Π Ε Ι Ν Α Σ!

      Διαγραφή
    2. ΛΙΓΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΟΥς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΙΑΥΤΟΙ ΥΠΟΣΤΕΊ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗς ΚΡΊΣΗς ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΈΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙς ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΑΥΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙς ΜΈΡΕΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙ ΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟΥς ΑΡΜΟΔΊΟΥς ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΗΛΈΦΩΝΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ
      ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΥΔΑΠ ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΏΘΗΚΕ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟς

      Διαγραφή
  2. Τεχνοκράτης Οικονομικός Σύμβουλος Ανάπτυξης28 Ιουνίου 2015 στις 3:23 μ.μ.

    Μόνη σωτηρία είναι μία Κυβέρνηση Τεχνοκρατών υπό τον Λουκά Παπαδήμο ή τον Γιάννη Στουρνάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ,ΠΗΓΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...

      Διαγραφή
    2. Παπαδήμος και Στουρνάρας σώζουν από πνιγμούς, καταποντισμούς. Δεν σπάνε, δεν χαλάνε.

      Διαγραφή
  3. ποσα μετρα ειναι το καναλι του Μορνου? για να το φυλαξει κανεις θελει 2000000 μυρια ατομα ασχετοι.αλλα πριν βγαλετε πικροχολα σχολια, κιαλο ειναι να ενημερωνεστε πρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επίπεδο του σχολίου μαρτυρά και την προέλευσή του. Εμείς ενημερωθήκαμε από τις αρχές! Εάν υπάρχουν άλλα στοιχεία να έχετε το θάρρος να τα πείτε δημόσια.
      Από εσάς που γνωρίζετε και είστε σχετικοί, ζητάμε να μας ενημερώσετε για τους μισθούς της ΔΕΚΟ που τόσα χρόνια δεν ακούμε να είναι κάτω από 3000 ευρώ και τους πληρώνουμε εμείς!

      Διαγραφή
  4. Το αποτυχημένο ψευτομοντάζ ποιός το έκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε παιδί μου δεν είχαμε το τηλέφωνο να σε καλέσουμε σε βοήθεια τον μεγαλοδημοσιογράφο και καλλιτέχνη!!

      Διαγραφή
  5. Καντε ενα ρεπορταζ για τους μισθους που παιρνουν αυτα τα λαμογια ταδιορισμενα, τι ωρα πανε για δουλεια και ποτε φευγουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τεχνοκράτης Οικονομικός Σύμβουλος Ανάπτυξης29 Ιουνίου 2015 στις 1:20 π.μ.

    Η ΕΥΔΑΠ είναι ιδιωτική εταιρεία. Πλέον δεν είναι ΔΕΚΟ και επομένως θα πρέπει να απευθυνθείτε στην εταιρεία για να μάθετε τους μισθούς. Το πρόβλημα όμως δεν είναι το ότι το κανάλι είναι ανοιχτό. Τόσα χρόνια... από τότε που κατασκευάστηκε ανοιχτό Άλλο είναι το πρόβλημα όπως περιγράψατε.. Δε γνωρίζω τους μισθούς που παίρνουν λοιποί υπάλληλοι υπηρεσιών, φορέων και δημοαίων οργανισμών, αν και όπως σωστά παρατηρήσατε, όλοι έχουμε ακούσει για παχυλούς μισθούς.... Τα όποια ερωτήματα υπάρχουν -που ασφαλώς και υπάρχουν- αφήστε τα καλύτερα να τα λύσουν οι αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές υπηρεσίες, που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς πώς θα κινηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπαρχουν και καμερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ??
    ΣΤΟ..ΚΑΖΟ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή