Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Δήμαρχος Δελφών: συλλαλητήριο στο Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο και το ΚΥ Ιτέας...

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

 
ΠΡΟΣ: 
Υπουργό Υγείας κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή 
ΚΟΙΝ: 5η Υ.Πε. Θεσσαλίας& Στερεάς Ελλάδας 
 κ. Αντωνίου Νέστωρα 

   ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για τις εξελίξεις στις δομές υγείας του Δήμου Δελφών 

   Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Τις τελευταίες εβδομάδες και μετά την έκδοση των δυο αποφάσεων για το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αμφισσας και του Κέντρου Υγείας Ιτέας από το μεσημέρι και μετά, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας κατάστασης που δεν έχει προηγούμενο για την περιοχή μας. 

   Σε συνέχεια του Παμφωκικού Συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03/04/2015 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, τον Δήμο Δωρίδας, το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αμφισσας και το σύνολο των συλλογικών φορέων του Νομού Φωκίδας, αναμέναμε την τοποθέτηση του νέου Διοικητή της 5ης ΥΠΕ προκειμένου να έχουμε απαντήσεις και λύσεις σχετικά με τα παραπάνω. 

   Στις 24/04/2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το νέο Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστωρα Αντωνίου, όπου παρευρέθηκε εκπρόσωπός του Δήμου Δελφών, γιατρός του Κέντρου Υγείας Ιτέας και εκπρόσωποι της Επιτροπής Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Φωκίδας.
  Έγινε ενημέρωση διεξοδικά για την κατάσταση τόσο του Κέντρου Υγείας Ιτέας όσο και του Νοσοκομείου Αμφισσας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στο νομό μας και εν όψει τουριστικής περιόδου, ο κ. Αντωνίου ανταποκρίθηκε θετικά και υποσχέθηκε ότι 0α παρέμβει για άμεση Λύση στα ζητήματα που συζητήθηκαν. 
  Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Δελφών στις 27/04/2015 επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Αντωνίου, μετέφερε και ο ίδιος τα προβλήματα που έχουν προκόψει στις δομές υγείας του Νομού Φωκίδας και ο κ. Αντωνίου ζήτησε μια δεκαήμερη ανοχή προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα. 

   Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27/04/2015, ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα οτι δεσμεύτηκε για ανοχή δέκα περίπου ημερών στον κ. Αντωνίου προκειμενου να βρεθεί λύση στις δομές υγείας, διατηρώντας πάντως τις επιφυλάξεις του. 
  Στην περίπτωση που δεν υπάρξει λύση έως τις 12/05/2015, εξουσιοδοτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων προκειμένου να πραγματοποιηθεί

συλλαλητήριο στο Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα και επίσκεψη στον Υπουργό, απαιτώντας λύσεις επί του φλέγοντος θέματος.

    Έχοντας πλήρη κατανόηση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση και προφανώς απόλυτη στήριξη στον εθνικό αγώνα για επίλυση των προβλημάτων μας μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, εντούτοις κυρίαρχη τυγχάνει η ευθύνη μας απέναντι στους δημότες μας που μας εξέλεξαν δημοτική αρχή με την εντολή να αγωνιστούμε για τα δίκαιά τους, χωρίς να εξετάζουμε κόμματα ή χρώματα...

    ΕΔ Πρόεδρο Δ. Σ. Δελφών
 (με την παράκληση να ενημερωθεί το Σώμα του Δ.Σ στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή του)

 Με ιδιαίτερη εκτίμηση 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ 
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

6 σχόλια:

  1. OXI ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ! ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ.....ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσέξτε.... ΜΗΝ Σκίσετε τα μαύρα σεντόνια της Ελένης..

      Διαγραφή
  2. Ολοι οι μνημονιακοί συλλαλητήριο για την υγεία. Τι άλλο θα δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ οι αντιμνημονιακοί έλυσαν με τη μία τα προβλήματα όπως διατυμπάνιζαν προεκλογικά. Αφού είχαν λυσσάξει ότι είναι πανέτοιμοι να κυβερνήσουν και είχαν τις λύσεις στο τσεπάκι τους, μια και οι κακοί προδότες γερμανοτσολιάδες ηδονίζονταν να προκαλούν προβλήματα, σε 6 μήνες θα ζούμε μια άλλη Ελλάδα είπαν. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΕΛΠΙΔΑ. ΟΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ.ΟΣΟΝΟΥΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ…. ΡΕ ΟΡΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΗΚΕΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΝΙΑ Ε ΟΡΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ Ο ΛΑΛΑΚΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην λες τη λεξη "υγεια" σε αυτο το νομο την εχουμε χασει να πω; ξεχασει να πω;ο θεος να μας φυλαει μην χρειαστουμε αμεσα νοσοκομειο καηκαμε!

      Διαγραφή