Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Στα άκρα για τα σκουπίδια στην Ιτέα!! Με σπασμένο χέρι ο Αντιδήμαρχος, έξαλλος ο Δρακάκης...! "Πού σαι Θανάση;"....

       Στα άκρα οδήγησε τους αυτoδιοικητικούς η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Ιτέα! 

    
    Χθες βράδυ κατά την διάρκεια του Συμβουλίου Ιτέας και ενώ σκηνές σύγκρουσης εκτυλίσσονταν στην αίθουσα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Δρακάκης πήγε στο γραφείο του Αντιδημάρχου, ο οποίος έκρινε ότι δεν έπρεπε να συμμετέχει στο Συμβούλιο και βρισκόταν στο Γραφείο του και τον ρώτησε τι προτίθεται να κάνει για την κατάσταση στην πόλη! 

   Ο Αντιδήμαρχος Ιτέας Αντρέας Παναγιωτόπουλος,  πάνω στην ...δημιουργική συζήτηση κι επειδή γινόταν πανδαιμόνιο για τον προσδιορισμό της ευθύνης (στο Συμβούλιο παρεβρέθησαν επαγγελματίες, φορείς, δημοσιογράφοι κλπ,) χτύπησε το χέρι του στο γραφείο με τέτοια δύναμη που...το έσπασε! 
 Σήμερα είναι με γύψο και μπανταρίσματα... εμείς του ευχόμαστε καλή ανάρρωση!
...............
 Από την πλευρά του ο Γιώργος Δρακάκης, γνώστης και ουσιαστικός επί της προβλεπόμενης διαδικασίας για την αντιμετώπιση του μείζονος δράματος που ζει η πόλη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:



Αγαπητοί Συμπολίτες,


   Η ΙΤΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

   Για την  τραγική αυτή κατάσταση την κύρια ευθύνη  έχει η Δημοτική αρχή δια του Δημάρχου και Αντιδημάρχου Ιτέας,  οι οποίοι είναι και τα εκτελεστικά όργανα που διοικούν τον Δήμο.

    Ο Κος Ted Worth ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας ουδεμίαν  εξουσία επί των υπηρεσιών  του Δήμου έχει. Ο ρόλος του, εκ του Νόμου,  είναι περιορισμένος και μάλιστα όσον αφορά έργα και εργασίες περιορίζεται αποκλειστικά  στην  ενημέρωση του Δημάρχου και Αντιδημάρχου.

    Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό για όλα τα κακώς κείμενα  στην δημοτική ενότητα Ιτέας  έχει διαπιστωθεί  μια ενορχηστρωμένη ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ  προσπάθεια  επίρριψης ευθυνών  στον κ. Worth τόσο από το Αντιδήμαρχο Ιτέας, κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο,  όσο και από μέλη του Συμβουλίου Ιτέας  όπως η κυρία Μαρία Καλπούζου.

   Μάλιστα η κ. Καλπούζου στην συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας της 25ης Μαίου  κατηγόρησε προφορικά και εγγράφως τον κ. Worth «ότι δήθεν απασχολεί το Συμβούλιο με υποδεέστερα θέματα και όχι με το τόσο σοβαρό θέμα της καθαριότητας»…  παραπλανώντας φυσικά,  αφού εάν πραγματική της πρόθεση ήταν η ανάδειξη και επίλυση του θέματος θα το είχε η ίδια εισαγάγει προς συζήτηση στο Συμβούλιο!  . Ουδέποτε κανένας την εμπόδισε,  πόσον μάλλον ο Πρόεδρος…

   Συνεπώς  μπροστά στην  εναντίον τους  επερχόμενη κατακραυγή και αγανάκτηση των κατοίκων της Ιτέας  για την απραξία  τους,  ως μέλη της δημοτικής αρχής και της διοίκησης,  προτιμούν τεχνηέντως να αποσιωπούν  την  ανικανότητα της Διοίκησης  (Δημάρχου  Αντιδημάρχου) να αντεπεξέλθει και να αντιμετωπίσει ακόμη και τα στοιχειώδη θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  όπως η καθαριότητα!   «πετώντας την μπάλα στην εξέδρα»  κατηγορώντας τον κ.  Worth!!

   Κύριε Αντιδήμαρχε και κυρία Καλπούζου  αφήστε τα κάθε είδους επικοινωνιακά τεχνάσματα…οι ευθύνες σας είναι τεράστιες!!!.
  Ως μέλη αυτής της  δημοτικής αρχής εάν δεν μπορείτε ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, παραιτηθείτε!
  Εάν  θεωρείτε τους εαυτούς σας ικανούς  αλλά δεν εισακούγεστε,  τότε  δημόσια καταγγείλτε την ανυπαρξία, την αναποτελεσματικότητα και τις όποιες αδυναμίες  της δημοτικής αρχής!!!

    Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΑ ΜΙΣΌΛΟΓΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ! 
Η  ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ…ΠΟΥ ΠΡΟ ΠΆΝΤΩΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ



 ..........
* «Πού σαι Θανάση;»…

 Πρέπει να σε πάμε στον Εισαγγελέα για τα σκουπίδια;



Τι κάνεις με την Ιτέα δήμαρχε;

Δεν φτάνουν οι ΡΟΜΑ που έχουν μετατρέψει τις εισόδους της πόλης σε δημόσιες τουαλέτες και πλυσταριά;

Δεν φτάνει ο βιολογικός με τα ανεπεξέργαστα  λύματα και την επικίνδυνη κακοσμία που πλανάται σε όλη την πόλη;

Δεν φτάνουν τα ακαθάριστα φρεάτια που μυρίζουν ανυπόφορα και γενούν κατσαρίδες και τρωκτικά;

Δεν φτάνουν οι σκουπιδότοποι στις αθλητικές εγκαταστάσεις;



Τώρα αφήνεις  σωρούς απορριμμάτων και μέσα στην πόλη;…



  Περιμένεις να γίνουν υψηλότερες οι θερμοκρασίες για να αρρωστήσουμε…;;



Από αναλήψεως της δημοτικής σου αρχής υπάρχει αυτή η πάγια κατάσταση!

Δύο χρόνια μετά, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι περιβάλλοντος και καθαριότητας (ο κ. Καραγιάννης, η κυρία Ανδρεοπούλου), ο οικείος Αντιδήμαρχος Ιτέας που είναι;; έχει πάτο αυτό το βαρέλι;

 Πού είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι εξ Ιτέας;

 Ποιος είναι ο ρόλος του Συμβουλίου Ιτέας;

 Περί τίνος τυρβάζουν;



  Τα δημοτικά τέλη, δήμαρχε,  θέλεις να τα πληρώνουμε! Τα εισπράττεις όπως και τα οφέλη των μεταλλευτικών δράσεων στην περιοχή ΜΑΣ!



Επιτροπές για την δυσφήμιση του Δήμου θέλεις να κάνεις….-ποιος επιτρέπει την δυσφήμιση της περιοχής εκτός από σένα; 



 Εκπρόσωπος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της Ιτέας ρώτησε στο Συμβούλιο της πόλης: θεωρείτε ότι το ξενοδοχείο το χρειάζεστε ή πιστεύετε  ότι δυσφημίζει τον τόπο;;;  σωροί τα σκουπίδια, αφόρητη η δυσοσμία, πλήθος οι φωτογραφίες των Φιλελλήνων Ιαπώνων  τουριστών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης σε όλη την υφήλιο για το “porto a Deldhi”…. το Λιμάνι των Δελφών!



-Ποιος επιτρέπει την δυσφήμιση της περιοχής περισσότερο από σένα; 



 Γιατί μας συμπεριφέρεσαι έτσι;...



Θέλεις να σου απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο;

60 σχόλια:

  1. ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ.ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πηρε απο την Ιτια ολους τους δημοτικους υπαλληλους και τα μηχανηματα της Ιτιας λεμε και τα πηγε στην Αμφισσα. Δεν ειναι για την Αμφισσα αλλα ο ανθρωπος εφαρμοζει στην πραξη οσα ελεγαν οι προηγουμενοι στα λογια. τοσο επικινδυνος

      Διαγραφή
    2. η ΑΣΠΑΣΊΑ.. στην Ιτέα. και η ΕΛΈΝΗ.. στην Άμφισσα . μπορούν να προσφέρουν "εθελοντική εργασία"..

      Διαγραφή
  2. η Καλπουζου ηθελε να τα πει στη νυφη για να τ ακουσει η πενθερα? αμ κι ο Αδωνης έχει πεθερικο και το τακτοποιει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΥ Η ΟΛΟΚΛΗΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμ τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους!!!!!!!!!...............που πας ξυπόλυτος στ αγκάθια? Εσύ πες ούτε κότες έχω ούτε με την αλουπού μαλώνω.......ο άλλος θα πει, 'ολα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη.......εγω θα πω μου τέλειωσαν οι παροιμίες


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάλλιο μία μέρα κόκκορης παρά πέντε μέρες κότα, μπράβο Αντρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο ευτυχώς υπάρχεις και συ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΔΩΝ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ , ΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τη κυρια απο την ουνεσκο την πηγαν στο λαρνακι και την καμιωτισα τα οποια εναι εντος ζωνης αυτης ??
    γελανε οι μπαρες και οι περιουσιες πιο πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για όποιον δεν έχει καταλάβει για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Ή ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ) ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, βλ. Ted Worth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτη του πολιτισμου την πηγαν, σαμπως ηξερε τι της εδειξαν? αυτο το συμβουλιο ειναι προτυπο πειραματικο απο το α μεχρι το ω. τυφλοι και κυβερναει ο μονοφθαλμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι όπως τα γράφετε τα πράγματα! για ρωτήστε για ποιον πήγε ο αμισθί σύμβουλος στη δημαρχία της Ιτιάς; ΔΕΝ πήγε για τον αντιδήμαρχο αλλά για τον πρόεδρο! καλός ο φιλέλληνας και ακόμα καλύτερος στου βυζαντινισμούς. Μπάχαλο τους έχει κάνει με την έπαρση που κρύβει καλά. κε Δρακάκη εσύ πήγες στο συμβούλιο μετά από πρόσκληση του συμβούλου του προέδρου και μετά από 2 χρόνια σιωπής. τόση πρεμούρα για τον πρόεδρο; γιατί; επειδή αν γίνει κάτι με αυτόν, πάει και ο σύμβουλος! αυτός ο σύμβουλος ο χρόνια φίλος σου δεν σε πούλησε πρώτος προεκλογικά; μη ντροπιάζεσαι λοιπόν και μην αβαντάρεις τα κακώς κείμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ. Δρακάκη, δεν σας έχει απασχολήσει ότι ο κ. Γουώρθ ήταν ο μόνος που μειοψήφησε στο Τοπικό Συμβούλιο για την μετενομασία οδού της Ιτέας σε οδό Κωνσταντίνου Μπακογιάννη?
    Παρόλο το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου? Έτσι τιμάτε τον επικεφαλή του Συνδυασμού σας? Δεν σας έχει απασχολήσει ότι εστάλη για το ΓΠΣ της Ιτέας ένα πρακτικό παραποιημένο χωρίς προτάσεις? Δεν σας απασχολεί ότι δεν εκόπη ο φοίνικας και δεν πίνουν νερό οι γείτονές σας,παρόλο το εσπευσμένο της Απόφασης του Τ.Σ. Ιτέας?
    Και τέλος επιτεθήκατε στην κ. Καλπούζου γιατί ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν εισήχθη το θέμα της καθαριότητας στο Συμβούλιο,παρόλο που έκανε αίτηση στις 19-12-2015? Δεν γνωρίζετε ότι η πάγια προκαταβολή του προέδρου δεν διατίθεται για χώρο του Λιμενικού Ταμείου? Μήπως ο κολλητός σας κ. Μαλάκης σας παραπληροφορεί? Για ρωτήστε τέλος τους κατοίκους του δυτικού συνοικισμού για τον κάδο τι έγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΟΣ . ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟΙ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΝΤΕ

      Διαγραφή
    2. Μαρία Καλπούζου27 Μαΐου 2015 στις 6:34 μ.μ.

      ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΩ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

      Διαγραφή
  14. Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. Ίσως μόνο από τον Ted Worth κι αυτό γιατί δεν είναι Έλληνας - Νεοέλληνας. Εδώ θα ταίριαζε η δήλωση Σημίτη που ευχαριστούσε τους Αμερικανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαλωνάκος ρε εεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΩΡΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ.............ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ & ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ.....ΓΙΩΡΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Δήμαρχος είναι άσχετος να παραιτηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μονο ο Γουόρθ αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρωμισε η Ιτέα που ηταν η πιο καθαρη πόλη παραιτηθητε ασχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Δήμαρχος νοιάζεται μονο για την Αμφισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όσο ηταν ο Μαντζώρος δεν υπήρχε προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βάλτερ το Μάνιο αντιδημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oloys toys eklegmenoys toy panagivtopoyloy fortostetoys se ena karavi kai kateythian sto @stroymfoxorio@

      Διαγραφή
  24. Πηγενετε στο βουλευτή να σας δώσει λύση για τα σκουπίδια όπως έδωσε και για το κέντρο υγείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καθώς ήρθαν οι τσιπραιοι οι ασχετοι διαλυθηκαν τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. α ρε Αντρεα παλι σε επιασε το φιλοτιμο. η μπουνια αλλου επρεπε να πηγαινε...την αλλη φορα να ξερεις. ειμαστε μαζι σου. μην ασχολησαι με θεατρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΙΤΙΩΤΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ !!!!!! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΚΑΚΗΣ ??? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ .... .... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΓΟΥΩΡΘ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ...... ΜΑΛΑΚΗ .... ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΩΡΘ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΝΣΙΜΑΣΙΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ .... ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .......ΣΩΣΕΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..........
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ .....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολλοι απο εσας που κάνετε σχάλια για το θέμα είστε εκτός τόπου και χρονου .
    Η ουσια ειναι μια !!! οτι η δημοτική αρχή δεν δουλευει και δεν νοιάζεται για την καθαριότητα της Ιτεας . Ολα τα υπόλοιπα ειναι μικρότητες και περιττά .
    Και δυστυχώς πολλοι απο εσας στηρίξατε αυτη την δημοτική αρχή με αποτελεσμα αυτη την κατάντια ..και εχετε και το θρασσος να κανετε και κριτικη στον Δρακάκη γιατι λεει αλήθειες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11: 47 ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟΠΟ ΖΟΥΜΕ ... ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ???Ο ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΑΪΟ???ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ???ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ???ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ....ΣΥΝΕΛΘΕ Κ. ΔΡΑΚΑΚΗ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μη τρελαθούμε τώρα! ο Δρακάκης είναι ο μόνος που ασκεί κριτική και κάνει υγιή αντιπολίτευση! εδώ τα πράγματα είναι φανερά! ο αντιδήμαρχος Ιτιάς έχει χοντρό πρόβλημα με το δήμαρχο και το πληρώνει η Ιτιά. Ο δήμαρχος μισεί την Ιτιά. Αυτό δε κρύβεται όπως και το άλλο πρόσωπο του Τεντ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΝΤ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΥΤΡΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΝΤ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. to espases to xeri soy mwre mpratsa xaxaxaxa vre oystttttttttttt noymera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΩΝΥΜΕ 11:44 ...To εάν ο Δρα;κάκης έχει γυρίσει πολιτικούς χώρους δεν μας ενδιαφέρει εάν το έκανε και καλά έκανε . Το θέμα ειναι ένα οτι ειναι ο μοναδικός αυτοδιοικητικός της περιοχής μας γνώστης και αυτά που ΄λλειε ειναι αληθινα και τα κάνει πράξη . Τετοιυς ανθρωπους χφρειάζεται η τοπικη κοινωνια και όχι υπηρέτες προσωπικων και πολιτικων συμφεροντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Mαρία μην εκτιθεσε τοσο πολύ ξερουμε οτι γραφεις εναντιον του Δρακάκη αφου δεν μπορείς να τον αντιμετωπισεις πολιτικά και ουσιαστικά προτιμας την κουκούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία Καλπούζου27 Μαΐου 2015 στις 6:58 μ.μ.

      Ανώνυμε 8:37 π.μ. εγω κουκούλα δεν φόρεσα ποτέ, όσο για την πορεία μου και την προσωπικότητά μου,είναι γνωστό ότι δημόσια αντιμετωπίζω τα πάντα και τους πάντες,ο Δρακάκης άλλωστε γνωρίζει ποιοί φίλοι του τον πρόδωσαν και ποιοί τον συμπαθούν ,όμως οι αυτοδιοικητικοί πρέπει να είναι κόσμιοι και ευγενικοί.

      Διαγραφή
  35. Εισαι μάγκας & ωραίος κ.Αντιδήμαρχε !!! όσο για τον κ. Δρακάκη..no comment

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΝΑΕΙ, ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ !!!!!!! ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΙΤΙΑ! Ο ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έχει πάρει το μόνιμο προσωπικό καθαριότητας του Δήμου Ιτέας (ΟΛΑ τα άτομα!) καθώς και τα μηχανήματα καθαριότητας ( σκούπα, πλυντήριο κάδων κλπ κλπ) ο σημερινός δήμαρχος και αφήνει την Ιτέα να πεθάνει! και καθόσαστε και βγάζετε ανακοινώσεις ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΙΤΙΩΤΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα παραπονα στον μητσαρα και στην μαιρουλα που ειναι αρμοδιοι..αφηστε τν αυγουλα και τν φιλελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΌ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΗΡΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΙΤΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ Τ5ΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΟΝΟΜ0ΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣ ΤΟΥ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΧΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΔΡΟΜΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘ. ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗΣ ΗΤΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΔΟΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο όροφος του σπιτιού του Παναγιωτόπουλου? του Δημάρχου? πως ειναι αυθαίρετος;

      Διαγραφή
    2. Zήλια,φθόνος και μίσος απύθμενο!!!!!!!!!!!!!!!!
      Να συκοφαντείς ένα νεκρό τον οποίον δεν μπορούσες να αντιμετωπίσεις όταν ήταν στην ζωή δείχνει το ανάστημα σου.Αλλά όπως φαίνεται ούτε νεκρό δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις για αυτό γράφεις ανώνυμα.
      Καλορίζικη η νέας σου οδός!!!!!

      Διαγραφή
  41. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΣΧΟΙΝΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

      Διαγραφή
  42. Η ΙΤΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Στην επεκταση του σχεδιου οπου το σπιτι του Μπακογαννη προβλεπεται στεγη τετοια δεν εχει γινει η πολεοδομια τι λεει η πολεοδομια που εξεβιαζε για να παρει σεισμοπληκτο δανειο γιατι το παλιο σπιτι που ειχε αγορασει δεν ειχε ρευμα για πολλα χρονια τα γραφω αυτα για να τα μαθει ο κοσμος της Ιτιας και ας με διαψευσει καποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ντροπη για ολα τα σχολεια. Προτασεις για την Ιτεα εχετε? Ηρθε ενας αυγουλας ξενος ασχετος,εσεις που ησασταν? Μαγκια του ειναι που εγεινε Αντιδημαρχος. Οχι τυχαια γιατι δεν τον ξερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής θα προτείνω δυο λύσεις, που θα προσελκύσουν χιλιάδες κόσμου.

    1η πρόταση. Θα χτίσουμε μια παλέστρα σε στυλ Κολοσσαίου και θα αμολύσουμε μέσα όλους του τοπικούς παράγοντες. Με το μίσος και τις ίντριγκες που βλέπω στα σχόλια συμπεραίνω πως δεν θα χρειαστεί να τους αγοράσουμε ούτε όπλα ούτε ασπίδες. Θα έχουμε προπονητές στην μια γωνία που θα δείχνουν τον αντίπαλο και θα λένε στο αυτί του μονομάχου-συμβούλου "αυτός εκεί είπε ότι κάλυψες τον άλλο στο συμβούλιο και τώρα δεν σου μιλάει γιατί έπρεπε να τον υποστηρίξεις και δεν θέλει τώρα, ενώ πριν είχε πει ότι δεν θέλανε, αλλά τώρα ήθελε και δεν ήξερε ότι εσύ το είπες". Πρόθυμα θα φάει ο ένας τον λαιμό του άλλου με γυμνά χέρια. Κόσμος και κοσμάκης θα τρέχει να δει την αιμοβόρα τοπική αρχή να χύνει το αίμα της για να αποδείξει ποιος είναι ο προδότης, ο ανίκανος, ο διπρόσωπος, το λαμόγιο, ποιος πέταξε τα σκουπίδια του στον διπλανό κάδο και ποιος έκλασε στο συμβούλιο και προσέβαλε τους απέναντι. Θα έρθουν όλοι οι μοβόροι θεατές και θα κολυμπάμε στο χρήμα.

    2η πρόταση. Να το κάνουμε σαπουνόπερα να γίνουμε διάσημοι. "Ίντριγκα και γοητεία".

    Bonus: Να δείξουμε αυτό το post με τα σχόλια, όπως κι άλλα πολλά παρόμοια που έχουμε, σε κανέναν κωμικό να μας αναδείξει ως περιοχή και ως χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΗ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ .ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝΕ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΑΥΤΟ?

      Διαγραφή
  46. όσο για Μάνιο γελάστε, δεν μιλάει αυτό το παιδί και κυρίως ούτε αίτησήν δενγνωρίζει να κάνει. γυρνάει μόνο μεένα παντελόνι παραλαγής και σαλαγάει γιατί αυτό το επίπεδο διαθέτει άτομα κάποια άτομα και ανεβάζουν βιντεάκια για ναγελάνε. Επίπεδο παιδιάααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο.....εσύ που το γραφεις είσαι κομπλεξικός και κατινα κακής ποιοτητας

      Διαγραφή
  47. Για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ είσαστε όλοι, έτοιμοι να βγάλετε κουμπούρια.
    Ενώ ξέρετε τη λύση του προβλήματος κάνετε την πάπια.
    Τι ενέργειες κάνατε για την επερχόμενη αλλαγή στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ;
    Ούτε μια δήλωση μη σας κακοχαρακτηρίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πολίτες της Ιτέας δεν γνωρίζατε ποιά ήταν η κυρία Καλπούζου.Καλά να τα πάθετε.
    Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι του επιπέδου του κ. Γουώρθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή