Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Προσωρινή Επιτροπή Επαγγελματιών: συγκέντρωση για το καταστροφικό κυκλοφοριακό της Άμφισσας που ετοιμάζει ο δήμαρχος...!!

Άμφισσα 13-05-2015 

                                                        
                                                 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

            ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ 

   
   Συμπολίτισσες Συμπολίτες

     Η Δημοτική Αρχή έχει πρόθεση να προβεί σε σειρά κυκλοφοριακών παρεμβάσεων στη πόλη της Άμφισσας. 
  
   Μεταξύ των προτάσεων είναι η μετατροπή της οδού Γιαγτζή σε πεζόδρομο, η μετατροπή της Λεωφόρου Σαλώνων και της οδού Γιδογιάννου, δρόμων διπλής κυκλοφορίας, σε μονόδρομους με κατεύθυνση από τις εισόδους της πόλης προς τη πλατεία Ησαϊα, κατάργηση του κυκλικού κόμβου της πλατείας Ησαϊα με πεζοδρόμιση του τμήματος από τη γωνία του τέως υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι την ιδιοκτησία Καρυδάκη και η άνοδος των οχημάτων από την οδό Ανδρούτσου στο αριστερό τμήμα της, προς τη πλατεία Κεχαγιά, η μεταφορά της πιάτσας των ΤΑΞΙ, η πεζοδρόμηση της πλατείας παιδικής χαράς (Εθνικής  Αντίστασης) έμπροσθεν της Πιτσαρίας Καστανά, η μεταφορά της Λαϊκής αγοράς στη πλατεία έναντι του ΚΤΕΛ κ.ά.
    Η στάθμευση οχημάτων, ακόμη και η στάση θα απαγορεύεται. 

    Εάν εφαρμοσθούν οι ρυθμίσεις αυτές, σημαίνει ότι όλα σχεδόν τα καταστήματα θα καταστούν απρόσιτα για το σύνολο των κατοίκων της πόλης, οι οποίοι εάν επιθυμούν να προσεγγίσουν τα καταστήματα εποχούμενοι, ή να πάνε στο σπίτι τους, θα πρέπει να ακολουθούν δαιδαλώδεις διαδρομές και να περιηγούνται κυριολεκτικά στη πόλη. 

   Ακόμη χειρότερα θα πάθουν οι επισκέπτες της πόλης, που θα ψάχνουν δρόμο να φύγουν και να μη ξαναγυρίσουν. 
   Οι επισκέπτες των γύρω χωριών της Φωκίδας, θα πάψουν να έρχονται για ψώνια και συναλλαγές. Μία τέτοια ρύθμιση θα οδηγήσει σε κάθετη πτώση το τζίρο ολόκληρης της αγοράς και στον οικονομικό αφανισμό πολλών επιχειρήσεων τη κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. 

   Μόνο ζημίες και καταστροφές θα φέρουν τα αδικαιολόγητα αυτά μέτρα, θα κάμουν τη πόλη άνω κάτω χωρίς κανένα λόγο και αιτία.

    Γι΄ αυτό καλούμε όλες και όλους τους Συμπολίτες, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, να πάρουν θέση. 

    Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει συγκέντρωση στη Πλατεία Κεχαγιά, στο Δημαρχείο, για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων, όσο ακόμη είναι καιρός. 

   Φθάνουν όσα έχουμε υποστεί μέχρι σήμερα, με το Νοσοκομείο, το Γηροκομείο και τώρα με τα Μεταλλεία...

                                                   Η    ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ    ΕΠΙΤΡΟΠΗ

24 σχόλια:

  1. Πωωωωω.... Βρε παιδί μου τι λες θα γινει τέτοιο πράγμα; Θα πρεπει δηλαδή να χρησιμοποιούμε τα πόδια μας για να μεταφερθούμε 50 μέτρα; Τι κακό! Και οι επισκέπτες θα χάνονται λες βρε παιδί μου σ' αυτή τη μεγαλούπολη δεν θα βρίσκουν δρόμο ε; Γιατί οι πινακίδες σιγά βρε αδερφέ ποιος τις διαβάζει. Και τι άλλο; Δεν θα παρκάρουμε τα αυτοκίνητα έξω από τα μαγαζιά... Τι λες μωρέ τέτοιο πρόβλημα ε; Εεε θα σκάσω δεν το χωρά ο νους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να εκφέρεις άποψη, θα πρέπει να έχεις ακούσει και τους άμεσα θιγόμενους και με τους άμεσα ωφελούμενους ( τρείς τέσσερες είναι αυτοί ). Ακόμη και εσύ που παριστάνεις τον αντικειμενικό κριτή, θα ψάχνεις τη διαδρομή προς το σπίτι σου, φαντάσου οι ξένοι. Αξίζει όλο αυτό το μπάχαλο για να πλουτίζουν τα κυκλώματα των παρατρεχάμενων και να διπλασιάζουν τις περιουσίες κάποιων, όταν οι άλλοι θα καταστρέφονται; Λίγη θετική σκέψη χρειάζεται, γιατί η ανοησία και τα κόμπλεξ περισσεύουν.

      Διαγραφή
    2. Απάντηση στον ανώνυμο 15 Μαΐου 2015 - 5:11μ.μ.
      Όποιος δεν έχει μυαλό έχει ποδάρια ....
      Εσύ τι έχεις ?
      ( κάτι τέτοια μυαλά έχουν καταντήσει την πόλη μας έτσι ! )

      Διαγραφή
  2. ...είσαι ΑΝΙΚΗΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΝΙΚΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΖΕΣ?ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ..ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως την πατησαμε...Εμεις τον βγαλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ - ΑΜΦΙΣΣΑ15 Μαΐου 2015 στις 9:10 μ.μ.

    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΙΔΟΓΙΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ή ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιοι Σαλωνίτες ζούνε ακόμα στο μεσαίωνα. Δεν έχουν καταλάβει ότι τα αυτοκίνητα πληθαίνουν, το ιστορικό κέντρο της πόλης δεν είναι πάρκινγκ και τέλος ότι τα ταξί πρέπει να φύγουν από την πλατεία διότι υποβαθμίζουν τον χώρο.
    Η πόλη χρειάζεται νέες ρυθμίζεις που θα διευκολύνουν τους πολίτες που περπατάνε. Πολύ καλά κάνει ο Δήμαρχος. Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητα για να πάνε για καφέ, το κέντρο τελείωσε!!!!!

    Και αυτά τα λέει ένας που δεν τον ψήφισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό φαίνεται.

      Διαγραφή
    2. Απάντηση στον ανώνυμο 15 Μαΐου - 9:50 μ.μ.
      Τώρα με τη κρίση που να βρεθεί μυαλό για να το βρεις εσύ..............

      Διαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ; ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑ ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ..ΕΙΝΑΙ ΤΌΣΟΙ ΠΟΛΛΟΊ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ..ΡΕ ΔΕ ΒΛΈΠΕΤΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΨΥΧΗ..ΚΛΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥ ΚΑΙ ΠΆΜΕ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο ένας άσχετος που δεν κυκλοφορεί στην πόλη θα τα έγραφε αυτά! Μείνε στον προηγούμενο αιώνα και άσε την πόλη να πάει μπροστά.Όσο για την ... προσωρινή επιτροπή, θα προκόψει και αυτή όπως και εκείνη για τα καμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι εγινε παιδια? οι σκυλοι βγηκαν παγανια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί αλλαξε ο αρχικός τίτλος του άρθρου, που ηταν:
    Νίκος Δρόλαπας: συγκέντρωση για το καταστροφικό κυκλοφοριακό της Άμφισσας που ετοιμάζει ο δήμαρχος...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διότι μας ενημέρωσαν ότι ο κ. Δρόλαπας απλά έστειλε το κείμενο της Προσωρινής Επιτροπής Επαγγελματιών... Εμείς παρεξηγήσαμε. Οπότε ίσως να ακολουθήσει και προσωπική του δημοσίευση, εικάζουμε

      Διαγραφή
    2. Αυτό ακριβώς συνέβη. Η ανακοίνωση αυτή απηχεί τις απόψεις του συνόλου σχεδόν του επαγγελματικού κόσμου της πόλης, με τις οποίες ασφαλώς και συμπαρατάσσομαι.Θα ακολουθήσει δημοσίευμα με τις προσωπικές μου απόψεις,σε 2-3 ημέρες, για το ενδεχόμενο μιάς,πιθανής, τοποθέτησης του κ. Δημάρχου για το κυκλοφοριακό, ώστε να ανοίξει ο δημόσιος διάλογος.

      Διαγραφή
  12. Η δημαρχία τα παπαγαλάκια και τους κλακαδόρους τους αμείβει, άλλους με το μήνα και άλλους με θέσεις. Ανεβήτε τα σκαλοπάτια να πάρετε το κάτι τί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ότι και να πείτε εσείς, δε μετράει.Ο Δήμαρχος, είναι σκεπτόμενο άτομο, έχει πρωτοβουλία και το σοβαρότερο είναι ανεξάρτητος. Θα κάνει αυτό που θα του πεί ο Φουσέκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΑΘΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ... ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠ ΕΞΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΑΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕ???? ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΩΧΟΥ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΜΩΡΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ! Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι μαγαζάτορες είναι όλη μέρα μεσ΄τη πιάτσα, επιτρέπεται να κοιμούνται όρθιοι; έστειλαν γράμμα στο Γαζή να τους λύσει το πρόβλημα αφού και ο ίδιος έχει μαγαζί στη γιατζή και είναι στο περίγυρο του Παναγιωτόπουλου; Πότε πήγε κόντρα στο σύστημα για να πάει και τώρα; ενδιαφέρθηκε ποτέ για τους επαγγελματίες; Αυτός πήρε σύνταξη και δεν ξεκολλάει απο πρόεδρος στο επιμελητήριο. Με ποιούς έχουμε μπλέξει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΑΖΗ. ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ Γ Α Ζ Η !!!!!!!!!
    ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑΣΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΖΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή