Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΛΑ.Ο.Σ Φωκίδος: Κανένας λαθρομετανάστης στην Φωκίδα, κανένας στην Στ. Ελλάδα...



   25 χρόνια ανέχονται το πρόβλημα χωρίς να κάνουν κάτι. Υποστηρίζουν τους κάθε προέλευσης, καταγωγής και ποιότητας λαθρομετανάστες - εισβολείς και κατηγορούν όσους υπερασπίζονται τον χώρο την ιστορία και τον λαό της Ελλάδας. 2,5 εκατομμύρια είναι ήδη εδώ και άλλα 2.5 εκ στην Τουρκία εκ των οποίων το 1 εκατ. στα παράλια της Μ. Ασίας έτοιμοι να εισβάλουν στην Ελλάδα και κανένα σχέδιο δεν υπάρχει, κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται.

    Έχουμε γίνει όμηροι τους και δεν κάνουμε τίποτα. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει Όταν ο ΛΑ.Ο.Σ. πρότεινε μέτρα εδώ και 15 χρόνια ήμασταν ....φασίστες και .κρεματόρια ! τώρα ακόμη και η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λέει αυτά που λέγαμε. 

  Φωνάζαμε , τα λέγαμε. Τώρα είναι αργά αλλά έστω και τώρα κάτι πρέπει να γίνει. Πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση. Άμεση αλλαγή του κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ ή καταγγελία της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ εν ανάγκη και της συνθήκης Σέγκεν Και στείλτε τους όλους στα άλλα κράτη της Ε.Ε. 

    Ο ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Σαλαβράκος τον Οκτώβριο του 2013 κατάφερε να περάσει στο Ευρωκοινοβούλιο τις γραμμές του ΛΑ.Ο.Σ. σχετικά με την μελέτη και επεξεργασία κανόνων μετανάστευσης.

    Έτσι πέρασε αποκλειστική πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. πρώτον για ποσοστώσεις και δεύτερον για αναθεώρηση της συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ» η οποία πρόταση με ψήφισμα της εξωκοινοβουλευτικής ομάδας CFD πήγε προς συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο τελικά η προσπάθεια δεν είχε θετικό αποτέλεσμα γιατί δεν έτυχε αποδοχής και συμπαράστασης από τα άλλα πολιτικά κόμματα , τα οποία μέχρι σήμερα αδρανούν στο συγκεκριμένο Θέμα. 

    Κανένας λαθρομετανάστης στην Φωκίδα, κανένας στην Στ. Ελλάδα.

    Είμαστε η περιφέρεια με την μεγαλύτερη ανεργία σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα συνεχώς αυξανόμενη. 

   Τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις δεν λύνουν το πρόβλημα , αντίθετα το κάνουν πιο περίπλοκο και πιο επικίνδυνο.

11 σχόλια:

  1. ...τότε και κανένας ΛΑΘΡάνθρωπος σαν του λόγου σας πουθενά! Ουστε ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλάξτε το χρώμα των ρούχων της φωτογραφίας σε μαύρο και έχετε το πραγματικό νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννικουλης Κ. Χρηστος19 Απριλίου 2015 στις 2:50 μ.μ.

      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

      Αγαπητέ μου τι σχέση έχει το χρώμα των ρούχων σε ένα Εθνικό θέμα που θα έπρεπε να απασχολεί όλους τους Ελληνες; Ενα σημαντικότατο θέμα που πρέπει να απασχολήσει κυρίως τους νέους που είναι άνεργοι ..
      "Η Είσοδος ξένων εργατών λειτουργεί προς όφελος του κεφαλαίου Καρλ Μαρξ"""" ηταν ρατσιστής μήπως ο Μαρξ; ήξερε όμως τι έλεγε γιατί η ανεξέλεγκτη είσοδος ξένων στον τόπο μας αυξάνει την ανεργία και μειώνει τα ημερομίσθια......ας ξυπνήσουμε επιτελούς κι ας πάψουμε να στηρίζουμε με τον τρόπο μας τις πολυεθνικές βρίσκοντας τους φθηνά εργατικά χέρια .
      Τ αδέρφια μας οι Έλληνες λιμοκτονούν , τα παιδιά λιποθυμάνε στα σχολεία από ασιτία , Το Νοσοκομείο μας κλείνει λόγο έλλειψης ιατρών νοσηλευτικού προσωπικού , Η ανεργία στο νομό μας καλπάζει τα παιδιά μας φεύγουν απ τόπο μας , ερήμωσαν τα χωριά μας. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Ελληνες άστεγοι και και ρακένδυτοι και θα σκεφτούμε σ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τους Ελληνες τους ξένους;
      Η μάνα πρώτα ταΐζει τα δικά της παιδιά. Όταν αυτό γίνει , όταν οι Ελληνες αποχτήσουν τα αυτονόητα Στέγη- Υγεία-παιδεία και εργασία , τότε να δώσουμε και στους ξένους δεν έχω καμιά αντίρρηση .

      Διαγραφή
  3. Καλο ειναι να αλλαξεις μυαλα, σταματηστε αυτο το παιχνιδι του ρατσισμου, δεν πιανει το κολπο,το προβλημα πλεον ειναι τεραστιο και θα δημιουργηση μεγαλο οικονομικο προβλημα,ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ. Ασε λοιπον τις εξυπναδες γιατι χορτασαμε γυφτο ,κουτοπονηρε, εσυ τι ρουχα φορας πρασινα, μπλε, κοκκινα, για πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννικουλης Κ. Χρηστος19 Απριλίου 2015 στις 2:36 μ.μ.

      Αγαπητέ μου τ αδέρφια μας οι Έλληνες λιμοκτονούν , τα παιδιά λιποθυμάνε στα σχολεία από ασιτία , Το Νοσοκομείο μας κλείνει λόγο έλλειψης ιατρών νοσηλευτικού προσωπικού , Η ανεργία στο νομό μας καλπάζει τα παιδιά μας φεύγουν απ τόπο μας , ερήμωσαν τα χωριά μας. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Ελληνες άστεγοι και και ρακένδυτοι και θα σκεφτούμε σ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τους Ελληνες τους ξένους;
      Η μάνα πρώτα ταΐζει τα δικά της παιδιά. Όταν αυτό γίνει , όταν οι Ελληνες αποχτήσουν τα αυτονόητα Στέγη- Υγεία-παιδεία και εργασία , τότε να δώσουμε και στους ξένους δεν έχω καμιά αντίρρηση .

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΕΟΡΑΓΙΑ

      Διαγραφή
    3. Χρυσαυγίτες σε "πολιτισμένο" περιτύλιγμα... Βαριέμαι και να σας εξηγήσω το πρώτο μου σχόλιο.
      Φυσικά και μειώνονται τα ημερομίσθια όταν μπαίνουν ξένοι, γιατί υπάρχουν κάτι ντόπιοι Ελληναράδες εργοδότες - εκμεταλλευτές που ξέρουν ότι θα δώσουν στους απελπισμένους ένα ξεροκόματο και θα κάνουν δουλειά. Άρα οι ξένοι έβγαλαν τον αληθινό εαυτό στα "αδέριφα" μας τους Έλληνες. Σαν κι εκείνους στην Μανωλάδα και σε άλλες τόσες και τόσες επιχειρήσεις. Σκ@τ@ σε αυτούς τους Έλληνες.
      Επίσης εσείς του ΛΑΟΣ πάψτε να το παίζετε χριστιανοί, γιατί πολύ απλά δεν λειτουργείτε σαν χριστιανοί. Κόψτε τις υποκρισίες.
      Τέλος, θέλω να πω πως ναι, εγώ θα τους πάρω σπίτι μου και θα τους βγάζω και βόλτα έξω με λουρί και θα τους αμολάω να σας δαγκώνουν όταν σας βλέπω.

      Διαγραφή
    4. Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ.

      ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΙΖΑ.

      ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ , ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΙΖΑ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ; ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 23% ΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙ 40% ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ

      ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ .

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΖ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ .

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ σωστος ΚΥΡΙΕ Γιαννικουλη μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή