Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ένας μοναδικός φιλανθρωπικός αγώνας στην Ιτέα...!!





Όμορφη γιορτή στην Ιτέα...!!

 Οι Βετεράνοι του Θρύλου έδωσαν ένα σημαντικό 

φιλανθρωπικό αγώνα στην Φωκίδα.


     Ένας ακόμα πολύ σημαντικός φιλικός αγώνας των Βετεράνων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 17:00 στο γήπεδο της Ιτέας, με την αντίστοιχη ομάδα του τοπικού Αστέρα. 

    Ο αγώνας είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς τα έσοδα του θα δοθούν στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», για 2 παιδάκια που νοσηλεύονται με καρκίνο.

    Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική στην πόλη και οι Βετεράνοι του Θρύλοι καταχειροκροτήθηκαν από 2.000 και πλέον θεατές, που κατέκλισαν το Δημοτικό γήπεδο Ιτέας. 

    Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η 634η για τους Βετεράνους του Θρύλου, οι οποίοι αναχώρησαν στις 14:00 της ίδιας ημέρας από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με το πούλμαν της πρώτης ομάδας το οποίο διαθέτει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για τις μετακινήσεις τους. 

   Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σύνδεσμος Βετεράνων της ομάδας μας από τον Δήμαρχο της περιοχής κ. Παναγιωτόπουλο.

 Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, επικράτησαν με 5-0 του τοπικού Αστέρα, με σκόρερ τους Σιδέρη, Μπονόβα, Λουτσιάνο, Γκόγκιτς και Κουμαριά. 

   Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Κελεσίδης, Λάλας, Παχατουρίδης, Σιδέρης, Καλτσάς, Καλύβας, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Λουτσιάνο, Γκόγκιτς, Καλογερόπουλος.

    Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Κοψαχείλης, Κουμαριάς, Ασπρογέρακας, Καλαμαράς, Μπαρμπαρής, Γλύκας, Κοττάκης, Κτενάς, Ρούσοος, Γαϊτανάρος, Βέλλιος.

    Χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Αντώνης Τζανετουλάκος. 

    Το παρών χωρίς να λάβουν μέρος στον αγώνα έδωσαν οι Σ. Γκαβέζος, Γιούτσος, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Καραβίτης, Λεβέντης, Κοράνιος.

olympiacos.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου