Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

cine ITEA: από την μεγάλη επιτυχία της παιδικής παράστασης, «ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ»...!


    ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ… 




   (και η συνέχεια για μεγάλους) 
   Το Σάββατο 7 Μαρτίου η μεγάλη αίθουσα στην Ιτέα είχε έναν άλλο αέρα: Δεκάδες παιδιά και αρκετοί γονείς μαζεύτηκαν για να χαρούμε μαζί με τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας «ΤΟΠΙ» το παιδικό θεατρικό έργο «Αίσωπος + Αδερφοί Γκριμ = παιχνίδι».
   Και πραγματικά η παράσταση δικαίωσε τις προσδοκίες μας: Οι μύθοι και τα παραμύθια ζωντάνεψαν με χιούμορ και κέφι από τους νέους ταλαντούχους ηθοποιούς που προσκαλούσαν τα παιδιά να εμπλακούν στη δράση και αυτά ανταποκρίνονταν με ιδιαίτερη προθυμία. Μαζί με τα παιδιά διασκεδάσαμε και όσοι μεγάλοι παραβρεθήκαμε.


    Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι το παιδικό κοινό οφείλουμε να συγχαρούμε τους συντελεστές της εξαιρετικής παράστασης: Δημήτρης Πλειώνης (κείμενα-σκηνοθεσία), Χριστίνα Δενδρινού, Μαρία Μπρανίδου, Κωνσταντίνος Δανίκας (ηθοποιοί).
 





  Η επόμενη δραστηριότητα της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας 
είναι η προβολή ταινίας την Παρασκευή 13/2 στις 9.15μμ.

      Θα προβληθεί η ταινία

«ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ» του Χ. Αμινί.
    Η ταινία είναι ένα αριστοτεχνικό αστυνομικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Βίγκο Μόρτενσεν και την βραβευμένη στο Φεστιβάλ Καννών Κίρστεν Ντανστ. Γυρίστηκε αποκλειστικά στην Ελλάδα (Ακρόπολη, Πλάκα, Κνωσσό) και στην Κωνσταντινούπολη. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πατρίτσια Χάισμιθ που το εμπνεύστηκε και το έγραψε μετά την επίσκεψή της στην Ελλάδα το 1960.

                                                   ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου