Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα από τον Ιτιώτη Ζεμαδάνη: ήμουν ο μόνος Έλληνας αθλητής και ο μόνος χωρίς συνοδούς στον αγώνα...!!!

 Φ. : Κώστα, Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά που μας δίνεις, ένας Έλληνας και συμπατριώτης μας να φτάνει τόσο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη... οι αντοχές σου και οι επιδόσεις σου είναι είναι εκπληκτικές. Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν μεγαλύτερων απαιτήσεων...

Κ. Ζεμαδάνης: Είμαι  ο μόνος από την Ελλάδα που ασχολούμαι με το άθλημα τα τελευταία τρία χρόνια...
  Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας, πραγματικά δύσκολος και ήμουν μόνος και ο μόνος χωρίς συνοδούς! Δεν υπήρχε η δυνατότητα να με ακολουθήσει κανείς...!

 Φ. :  Δεν ρωτώ για την Ομοσπονδία, συμπεραίνω από την ανύπαρκτη υποστήριξη. Ρωτώ για τους "δικούς μας" τους πολιτικούς παράγοντες της Φωκίδας, του Δήμου Δελφών, έστω. Δεν γνωρίζουν την μεγάλη παγκόσμια διάκριση που μας φέρνεις; Δεν είναι ενήμεροι για τις συνθήκες με τις οποίες αγωνίζεσαι; 

Κ. Ζεμαδάνης: Τα ξέρουν αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Δεν  στηρίζομαι σε αυτούς. Αγωνίζομαι για την χώρα μου και για τον αθλητισμό. Είμαι προσηλωμένος σε αυτό. Γι αυτό και δεν υποστηρίζομαι.

Δεν είμαι καλός διαφημιστής του εαυτού μου... 

    Στις 4-5/7/2014, πραγματοποιήθηκε στην πόληVelence της Ουγγαρίας, ο τρίτος αγώνας της χρονιάς για το παγκόσμιο κύπελλο Ultra Triathlon.
   O αγώνας απόστασης DOUBLE ULTRA TRIATHLON(452 χλμ), περιελάμβανε 7.6 χλμ κολύμβηση σε λίμνη, 360 χλμ ποδηλασία και 84 χλμ τρέξιμο χωρίς διακοπή. Οι αθλητές είχαν στη διάθεσή τους ως χρονικό όριο τις 36 ώρες για την ολοκλήρωση του αγώνα.

     Ο Ζεμαδάνης Κων/νος, μόλις ένα μήνα μετά την υπερπροσπάθεια και τον επιτυχή τερματισμό στο TRIPLE ULTRA TRIATHLON (680 ΧΛΜ) στην Αγγλία, ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να τερματίσει τρίτος στην τελική κατάταξη με χρόνο 25.30 ώρες μεταξύ κορυφαίων αθλητών του αγωνίσματος, όπως τους Josef Rokob (2ος) και Ferenc Szonyi (5ος). Οι χρόνοι του έλληνα τριαθλητή ήταν: 2.40 ώρες στην κολύμβηση, 13.10 ώρες στην ποδηλασία και 9.15 ώρες στο τρέξιμο.
   Το μετάλλιο αυτό είναι το πρώτο για την Ελλάδα στην 25ετή ιστορία του αθλήματος τριάθλου υπεραπόστασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας αθλητής ήταν ο μοναδικός από τους αθλητές χωρίς συνοδούς, γεγονός που δυσκόλευε την προσπάθεια συνολικά.
   Ο Κώστας, ευχαριστεί τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) του Ν. Φωκίδας «Γιάννης Βολίκας» για τη συμμετοχή του στο οικονομικό μέρος της προσπάθειας αυτής.

runningnews

5 σχόλια:

  1. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ...... ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΩ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ...
    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....
      ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ..ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΚΟΜΑ Η..ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ!!!!

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γνωστη κυρια δεν εχει χρονο να ασχοληθει με μεγαλα πραγματα γιατι προεχη η μικρη........Μ Π Ρ Α Β Ο Λ Ε Β Ε Ν Τ Η Μ Ο Υ ασε τους πολιτικους ντοπιους και περιφερειακους στους ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ για διασκεδαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή