Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΛΑΟΣ Φωκίδας:Πατριωτικός παρεμβατισμός στην Ευρωβουλή...

Δελτίο τύπου


Οι ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου έστειλαν μηνύματα σε όλους μας. Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μας έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία και Δημοκρατία, ενάντια στους τραπεζίτες και την ντόπια και ξένη ολιγαρχία., ενάντια στα μνημόνια και στα αντιλαϊκά μέτρα.
Ευχαριστούμε επίσης όσους καθ οιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν και βοήθησαν στον αγώνα μας.
Μας λοιδόρησαν, μας έκοψαν από τα κανάλια, μάς είπαν "ανύπαρκτους ",    Έβαλαν γενόσημα κόμματα που ήδη ξεθώριασαν για να μας σβήσουν, έστησαν ψεύτικες μετρήσεις για να κατευθύνουν και να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα, λέγοντας όπως αποδείχτηκε ψέματα ότι "ήμασταν στο 0,5% και στο 1%" ενώ πήραμε 2,9% (χαρακτηριστικά παραδείγματα στη ΔΗΜΑΡ οι ψευτοσκόποι έδιναν 3% και πήρε 1,2% στο ποτάμι 10% και πήρε 6%.) Έστησαν πολιτική αποστασία για να μας εξαφανίσουν (σε μια νύχτα μας πήραν 6 βουλευτές) αλλά εμείς που ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ, αποδείξαμε ότι δεν πεθαίνουμε εύκολα και ότι ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ήταν αυτοί αλλά ΕΜΕΙΣ !
ΛΑ.Ο.Σ. δεν ήταν ούτε ο Γεωργιάδης, ούτε ο Βορίδης, ούτε ο Βελόπουλος.
ΛΑ.Ο.Σ. είναι ο κάθε αγρότης, φοιτητής, εργάτης, πτωχός, μικρομεσαίος επιχειρηματίας ο οποίος θέλει μια Ελλάδα ελεύθερη, χωρίς τη δουλεία της Τρόικας και της εγκληματικότητας και που δεν πρόδωσε το κόμμα στα δύσκολα.
ΛΑ.Ο.Σ. είναι o κάθε Έλληνας Πολίτης που αγαπά τον τόπο και αγωνίζεται γι'αυτόν.

Ο ΛΑ.Ο.Σ σημείωσε, πανελλαδικά, αύξηση κατά 70% της δυνάμεώς του . Στην Φθιώτιδα από 1,5% στο 4,1% (170%) και στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος από 1,8% σε 3,36% (90%). Βέβαια στόχος του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν η εκλογή ευρωβουλευτού πράγμα που, για πολύ λίγους ψήφους, δεν επετεύχθη όμως η δυναμική άνοδός του έστειλε το μήνυμα ότι, είτε το θέλει είτε δεν το θέλει το κατεστημένο, υπάρχει και με την ψήφο του Ελληνικού λαού ξαναμπαίνει δυναμικά στην πολιτική σκηνή της χώρας όπου και θα διαδραματίσει ,όπως και στο παρελθόν σημαντικό ρόλο στις από δω και πέρα εξελίξεις.

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ" Η ιδεολογία του πατριωτικού παρεμβατισμού είναι το μοναδικό εργαλείο εξόδου από την κρίση. Αγωνιζόμαστε για να μεταλαμπαδεύσουμε αυτήν την ιδέα και να βάλουμε το λιθαράκι μας για μιαν Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.
Όταν η αδικία γίνεται νόμος η αντίδραση γίνεται καθήκον. H Κατάσταση δεν αλλάζει μαγικά. Πρέπει να πολλαπλασιαστούν οι άνθρωποι που αντιστέκονται.  Που παραμένουν πιστοί στις αξίες μας και τα ιδανικά μας. Όποιος απέχει από τα κοινά συναινεί με τη σιωπή του σε ότι αποφασίσουν οι άλλοι, άρα δεν θα πρέπει να δυσανασχετεί για την πολιτική που εφαρμόζεται και θα εφαρμοστεί.
Καλούμε όλους σε κοινό αγώνα για να δυναμώσουμε τη φωνή της Πατρίδος στο κέντρο αποφάσεων. Πρέπει επιτέλους να ξεφύγουμε απ τα κόμματα του θα, της στείρας πολίτικης αντιπαράθεσης, των υποσχέσεων, των άναρθρων κραυγών και του μηδενικού αποτελέσματος.
        Ο ΛΑ.Ο.Σ με την παρουσία του στις εξελίξεις μέσα σε 3 μήνες, ενώ δεν ενέδωσε και δεν έβαλε την υπογραφή του για την εξαθλίωση του λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδος, εμπόδισε και ακύρωσε ένα σωρό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ:
      1. Πέτυχε την αντισυνταγματικότητα του Νόμου περί παροχής Ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες.

     2. Πέτυχε να γίνει κακούργημα η διακίνηση λαθρομεταναστών.

     3. Πέτυχε να ποινικοποιηθεί  η μίσθωση κατοικιών σε λαθρομετανάστες.

    4. Απέσυρε το νομοσχέδιο για το Ρατσισμό και την ξενοφοβία. Το όποιο τελικά ψηφίστηκε αφού μετά την έξοδο του από τη βουλή δεν βρέθηκε κάνεις να το αποτρέψει και αφού κάποιοι με τις ενέργειες τους έβαλαν βούτυρο στο ψωμί αυτών που ήθελαν να περάσει.

     5. Απέσυρε το Νόμο για την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών ουσιών.   

    6. Καταψήφισε και πάγωσε την ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό, πέτυχε να μην υπογραφούν οι συμβάσεις χρηματοδότησης. Σήμερα όμως που η πραγματική αντίδραση μετετράπη σε άναρθρες κραυγές πατριωτισμού χωρίς ουσία και αποτέλεσμα ξεκινά και θα το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

   7. Απέσυρε το Νόμο για την Αποσυμφόρηση των φυλακών. (προέβλεπε να βγουν έξω εγκληματίες λαθρομετανάστες και έμποροι ναρκωτικών, θα είχε διπλασιαστεί η εγκληματικότητα.)
    
     Για να γίνουν όλα αυτά δεν υπήρξε συναίνεση αλλά Πατριωτικός παρεμβατισμός επ' έργο .

8 σχόλια:

  1. Κάνατε κάτι ανθρώπινο για τους πληττόμενους απ' τη λαίλαπα των μνημονίων ανθρώπους εκτός απ' το να επικεντρώνεστε σε ρατσιστικού τύπου πολιτικές; Δεν ξεχνάμε το ρόλο σας στην μνημονιακή κυβέρνηση Παπαδήμου απ' την οποία αποχωρήσατε όταν τα ποσοστά σας πήραν τον κατήφορο λόγω της "πατριωτικής" σας στήριξης στο μνημόνιο, αφήνοντας όμως αμανάτι Άδωνι και Βορίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ......ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ .

    ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
    Δήλωση του πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ στις 7 Νοεμβρίου 2011
    Εμείς ζητήσαμε εδώ και 18 μήνες μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Μέχρι στιγμής, προκύπτει μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Από ολότελα, και αυτή η λύση είναι καλή.
    Στηρίζουμε αυτό το εγχείρημα με 4 απαραίτητες προϋποθέσεις:
    • Όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων.
    • Όχι απεμπόληση εθνικής Κυριαρχίας,
    • Όχι ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και
    • Άρση του Νομού περί ιθαγένειας των Λαθρομεταναστών.

    Κύριοι στόχοι:
    • Απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την εξουσία,
    • Αποφυγή δημιουργίας μιας κυβέρνησης υποκατάστατου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αποτροπή τοποθέτησης στη θέση του Πρωθυπουργού του Κου Πετσάλνικου η της Κας Έλσας Παπαδημητρίου.(ανδρείκελα του Γιώργου Παπανδρέου)
    • Δημιουργία μιας ολιγομελούς κυβέρνησης όχι αποτελούμενη στην πλειονότητα της από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και ΤΕΛΟΣ
    • ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Ότι δηλαδή ζητούν όλοι σήμερα. Γιατί όμως σήμερα και όχι τότε όλοι μαζί;
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Κας ΜΕΡΚΕΛ και του Ομπαμα, Οι οποίοι τελικά είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να πάρουν ένα δάνειο το όποιο θα πάει σε τοκογλύφους και τραπεζίτες και μόνο. Έδωσαν γη και ύδωρ δεσμεύοντας τη χώρα μέχρι το 2042 χωρίς να διεκδικήσουν τίποτα.

    ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ . ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
    http://fokidainfo.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html

    ΤΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. ΠΡΩΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ , ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ .....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ..
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ .

    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικά, κε Ρουμελιώτη, είστε εθνικιστές και όχι πατριώτες. Τα στελέχη σας είναι κατά το πλείστον θιασώτες της χούντας. Στην κυβέρνηση Παπαδήμου δεν ήταν καθόλου απαραίτητο να συμμετάσχετε και να τη στηρίξετε. Ο αριθμός των βουλευτών σας δεν ήταν τόσος που να σας έχει ανάγκη η κυβέρνηση. Μη βαυκαλίζεστε με την ιδέα της δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, απλά σας χρησιμοποίησαν για να μη δοθεί η εντύπωση ότι η κυβέρνηση ήταν αποτέλεσμα συνεννόησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κι ο αρχηγός σας πραγματοποιούσε το όνειρο της συγκατοίκησης στη δεξιά πολυκατοικία απ' την οποία προέρχεστε. Δεν είναι τυχαία η δήθεν θέση του πηγαίνοντας στο προεδρικό μέγαρο ότι χρειαζόταν πολιτικός κι όχι τεχνοκράτης πρωθυπουργός αλλά βγαίνοντας ήταν ικανοποιημένος με τον τεχνοκράτη Παπαδήμο. Τον Παπαδήμο τον θεωρούσε ιδανική λύση ήδη απ' το 2009, το είχε πει στον Παπανδρέου. Η εξουσία ήταν το κίνητρο, γι' αυτό και ζήτησε πάνω από δυο υπουργούς στην κυβέρνηση και υπουργοποιήθηκαν Βορίδης, Γεωργιάδης, Γεωργίου και Ροντούλης ο δε Καρατζαφέρης είχε ζητήσει να αφήσουν τον Παπαδήμο ήσυχο να πρωθυπουργεύσει! Την ένταξη στο ΔΝΤ και το πρώτο μνημόνιο το ψηφίσατε και μάλιστα ο μόνος βουλευτής σας που το καταψήφισε, ο Παναγιώτης Αποστόλου διαγράφτηκε πάραυτα κι αποκάλυψε πράγματα και θάματα για τη μετάλλαξη του ΛΑΟΣ από πατριωτικό κόμμα σε δεκανίκι του αστισμού. Δε μπορεί να είστε πατριώτες όταν στο πρόγραμμα του κόμματος αδιαφορώντας για το λαό μιλούσατε για μηδενική φορολόγηση των επιχειρήσεων, για δημιουργία φορολογικού παράδεισου για το κεφάλαιο, για κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και των κατώτατων μισθών. Ο δε αντιπρόεδρος σας, ο Γεωργίου, είχε πει κάποια στιγμή να επιτραπεί η χρήση αλλοδαπών πληρωμάτων γιατί ο ανειδίκευτος Έλληνας εργαζόμενος κοστίζει όσο περίπου πέντε Αιγύπτιοι! Αυτά τα λέτε εσείς στήριξη του Έλληνα εργάτη;;; Ο λόγος της αποχώρησής σας απ' την κυβέρνηση ήταν βασικά, απ' ό,τι είχε πει τότε ο αρχηγός σας, αυτά που αναφέρονται στο δελτίο τύπου, τα νομοσχέδια για τις φυλακές, τα ναρκωτικά και το μεταναστευτικό. Η αλήθεια όμως βρίσκεται στην πτώση των ποσοστών σας κι αποφασίσατε να ανακαλύψετε την υποδούλωση της χώρας απ' τα μνημόνια κατόπιν εορτής. Ή μήπως κι ο αρχηγός κι οι βουλευτές σας δεν είχαν διαβάσει τι ψήφισαν αρχικά, σαν το Χρυσοχοΐδη που είχε άλλες ασχολίες;
    Καλή σου νύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε αν νομίζεις ότι οι Θέσεις και προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ στη βουλή για Συγχωνεύσεις των τραπεζών απ το 2010 (πριν ακόμα πάρουν χρήματα για ανακεφαλαίωση) , η Ανασύσταση της ΜΟΜΑ (που θα χαθούν οι κονομες των εργολάβων και οι μίζες) το να φτιάχνει φάρμακα, ιματισμό , ρουχισμό για Νοσοκομεία και γενικότερα για δημόσιες υπηρεσίες ο Στρατός ,είναι θέσεις υπέρ του κεφαλαίου λυπάμαι .

    Στο θέμα του Παναγιώτη Αποστόλου έχεις ελλειπή ενημέρωση όπως άλλωστε και στα παραπάνω. Δεν υπήρξε πότε βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ αλλά "ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ" Γραμματέας της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

    Τέλος όσον αφορά την καραμέλα του μνημονίου . Ο Λαϊκός ορθόδοξος συναγερμός ψήφισε ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3845/6-5-2010 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. (το γιατί φαίνεται στο σύνδεσμο με επίσημα στοιχεία )

    Το συγκεκριμένο άρθρο στην παράγραφο 4 προέβλεπε «Τα Μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις να έρχονται στη βουλή για κύρωση.»

    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (όροι δανεισμού) ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ οπως αποδεικνύεται επίσης στο Σύνδεσμο

    Στο σύνδεσμο: http://fokidainfo.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html
    παρατίθενται τα αποδεικτικά στοιχεία όσων έγραψα , ο Νόμος 3845, τα πρακτικά της βουλής και οπτικοακουστικό υλικό.

    Καλή σου μέρα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και επειδη ειναι πατριωτικο κομμα ο Λ.Α.Ο.Σ και εβγαλε μεγαλους αγωνιστες οπως Τζαβελλα,Μαυρουδη Βοριδηκλπ οι μεγαλοι πατριωτες Γεωργιαδης και Ντορα Μπακογιαννη εσπευσαν να συγχαρουν πρωτοι τον Γιωργο Καρατζαφερη το βραδυ των ευρωεκλογων για την επιτυχια...Γιατι δεν επαιρναν και το Μιχαλολιακο ;Ο οποιος Καρατζαφερης αφου στηριξε Δουρου =Συριζα στην περιφερεια Αττικης κατα δηλωση του αδερφου του Σπυρου επειδη ο Σγουρος τον ''πουλησε '' το Γιωργαρο που ηθελε τον Κωστανταρα υποψηφιο πηρε 5 μερες μετα πανελλαδικη αδεια για το ψηφιακο σημα του ΑΡΤ τζαμπα δωρακι απο το Σαμαρα για να συνεχισει τον ''αντισυστημικο'' αγωνα μπας και κοψει κανα ψηφο απο τη Χρυση Αυγη... Καλη η προσπαθεια του Μητσοτακη στις ευρωεκλογες για να πριονισει την καρεκλα του Σαμαρα μεσω του Λ.Α.Ο.Σ και ο Σαμαρας τον αφησε υπουργο τον Κυριακο και ετοιμαζει επιτροπο την Ντορα για να μην τον αμφισβητησει αμεσα.Οποιος πιστευει οτι ο Λ.Α.Ο.Σ ειναι πατριωτες ας δει τι απεγιναν ΟΛΟΙ οι βουλευτες του..Ακομα και ο πρωην κομμουνιστης Κυρτσος που προσεληφθη για να σωσει οπως οπως την κατασταση στις εκλογες του 2012 την κοπανησε 1 μηνα μετα τις εκλογες για να γινει σημερα ευρωβουλευτης της Ν.Δ.Για τη Τζαβελλα που καταλαβε οτι το τζαμι πρεπει να γινει 2 μηνες πριν τις ευρωεκλογες του 2014 δεν χρειαζονται σχολια....Ολοι για ιδεες παλευουν εκει μεσα....Απο τον Πασχαλη με το στιγμιαιο λαθος και τη Βανα Μπαρμπα που δηλωσε οτι πηγε εκει για να βρει καμια δουλεια ,μεχρι τον Ροντουλη που συναντηθηκε με τον ανθρωπο που θα ευγνωμονουν ολοι οι Ελληνες σε λιγα χρονια οπως ειπε ,τον Αντωνη Σαμαρα!!Η μητρα της προδοσιας και της κοροιδιας ειναι το Λ.Α.Ο.Σ ..Αν ενοχλουσε το συστημα θα ηταν φυλακη, χωρις σταθμο και χωρις εφημεριδα.Οχι καθε πρωι στον Παπαδακη με μια κουπα καφε....και ο Βοριδης επι Λ.Α.Ο.Σ καθε Δευτερα βραδυ στην ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ'' του Πρετεντερη στο μαγαζι του Μπομπολα ...Αθλια αναχωματα του συστηματος για να κοιμιζουν και να μαντρωνουν Ελληνες πατριωτες .Τι εγιναν οι υπογραφες που μαζευαν καποτε απο γειτονια σε γειτονια το Ιδρυμα Ιων Δραγουμης;ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!Ποσες κωλοτουμπες να θυμηθω;;;;Καληνυχτα Ρουμελιωτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 15 Ιουνίου 2014 - 1:32 π.μ. Πληρης Παραπληροφόρηση ηλιθιότητες του Στοχ(κ)ου ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

    Μπορείς να μας παρουσιάσεις που και ποτέ στήριξε τη ΔΟΥΡΟΥ;

    Τα περί Στηριξης ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΚΟ τις διάβασε κι αυτός στο πρωτότυπο στα σχόλια ενός άλλου ..........>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    http://www.spirospero.gr/index.php/aplyta/108787-karatzaferis-efage-sgouro

    ΔΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ και μην εκτίθεσαι αν δεν το αντέχεις το άθλημα , ασχολήσου με τη δουλίτσα σου και μην καταπίνεις αμάσητο ότι σας πασάρει ο κάθε ηλίθιος του διαδικτύου.
    Εκεινοι που λασπολογουν το ΛΑ.Ο.Σ και το Γιωργο Καρατζαφερη το κανουν επειδη πληρωνονται για να συκοφαντουν οτι ενοχλει τ αφεντικα τους. Εσεις γιατι το κανετε ;

    Σε πειραξε ο Πασχαλης κι η Βανα Μπαρμπα κι οχι Η ΝΑΝΑ ΤΑΠΑΣΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ η αοιδός ΜΟΝΤΕΛΑ …………………ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ
    ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΟΧΙ, ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ , ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ , ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΨΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΑΙΜΑ.
    Στον αγωνα μας για την ελευθερια της Πατριδος δεν περισσεύει κανείς , Εφοσον σέβεται το τρίπτυχο Θρησκεία Πατρίδα Οικογένεια και δεν βαρύνεται απο ποινικα αδικηματα ειναι ευπρόσδεκτος . Απο εκει και περα δεν είμαστε μάντεις να προβλεψουμε προδοτες και ποντικια όποιος θελει να μάθει περισσότερα ν απευθυνθεί στους ιδίους , που πρόδωσαν το λαό που τους εμπιστεύτηκε .
    Ακόμα και στο νέο "πατριωτικό" χώρο αλλά και στους ΑΝΕΛ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ δεν πρόλαβαν καν να περάσουν δυο χρόνια , σκέψου τι έχει να γίνει στο μέλλον .
    Κατα τη γνωμη σας μηπως πρεπει να ζητησουμε ευθυνες απ το Λεωνιδα για την προδοσια του Εφιαλτη , επρεπε να το ειχε προβλέψει εεεεεεε τι λες;
    Εγώ λεω να συνελθεις και να φυγεις απ αυτους που έχυσαν Ελληνικο αιμα. γιατι αυτό το αιμα εφερε κι άλλο, το άλλο θα φερει κι άλλο η εκδίκηση αντεκδίκηση ο λαος θα γεμισει πληγες και πονο και οι μονοι κερδισμενοι θα είναι οι εχθροι μας
    Λεω να φυγεις απ τους τσαμπα μαγκες που ολη τη μαγκια τους την εκδηλωσαν στο πεζοδρομιο που τελικα εβαψαν με αιμα ….μεχρι εκει εφτανε.

    Οσον αφορα τις υπογραφες εμεις βγηκαμε και τις μαζεψαμε με δικα μας χρηματα γυριζαμε τα χωρια τις πηγαμε στη βουλη 600 χιλιαδες αλλα η Κυβερνηση του Ναιναικου δεν τις ελαβες ποτε υποψιν. Παρολα αυτα πολυξερε βαση αυτων των υπογραφων το τριμηνο της διακυβερνησης Παπαδημου ο Λαθρονομος για τον οποιον εμεις βγηκαμε για υπογραφες βγηκε αντισυνταγματικος με τις δικες μας προσπαθειες .ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»;

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ
    ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ;
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ (ΛΙΜΑΝΙΑ , ΝΗΣΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ) ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΑΖΕΡΟΥΣ ,,,,,ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΠΑΠ , ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗς ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙ Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ;
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ;
    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 17 ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά του ΛΑΟΣ πάρτε το απόφαση ότι καρατζαφέρης και ΛΑΟΣ τελείωσαν οριστικά.
    Εκείνο που σας απομένει είναι να παριστάνετε ότι ΚΑΤΙ είσθε αφού δεν είσθε ΤΙΠΟΤΑ για να μπορείτε να κολλάτε απο δώ και απο κεί ως βδέλες στο εκάστοτε κατεστημένο για προσωπικές σας εξυπηρετήσεις.......
    ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΕΊΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΉΝΙΟ ΟΎΤΕ ΜΕ ....ΡΉΓΑΝΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΤΟΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΑΜΕ Σ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΔΕΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

      Διαγραφή