Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Μανανάς όρισε Αντιδήμαρχο "στο πόδι" του...

   Είναι γνωστό ότι ο Θανάσης Μανανάς, πρώην δήμαρχος Γραβιάς και πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Δελφών Φωκίδας είναι ο πλέον δήμαρχος Δελφών.


  
  "Αναδείχθηκε μετά την ψηφοφορία στο συνδυασμό της πλειοψηφίας του Δ.Σ. που είχε μείνει «ακέφαλος» μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος δημάρχου Νίκου Φουσέκη για λόγους που σχετίζονται με δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί και είναι κατηγορούμενος.
   Εν όψει της δικαστικής εκκρεμότητας ο κύριος Φουσέκης αποφάσισε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου και στην ουσία έδωσε το δακτυλίδι της διαδοχής στον Παναγιώτη Ταγκαλή που θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές. Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τον σχετικό κώδικα εφόσον η ομάδα της πλειοψηφίας πραγματοποίησε εσωτερικές εκλογές εκλέγεται νέος δήμαρχος και όχι αναπληρωτής. Ο Θανάσης Μανανάς, εκλέχτηκε λοιπόν  και ορκίστηκε νέος δήμαρχος Δελφών μέχρι το τέλος της νυν θητείας". 
Lamiastar


   Ο Δήμαρχος Δήμου Δελφών Θανάσης  Μανανάς όρισε νέο Αντιδήμαρχο Γραβιάς και Παρνασσού τον ΔΣ Θανάση  Κορομπίλη.
 Αρμοδιότητές του η Αντιδημαρχία, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.

 Παρεμπιπτόντως με τα θέματα του Δήμου Δελφών, όλα καλά;



15 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΝΤΙΑ...................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έστω και για λιγο να εισαι δημαρχος ειναι πολυ

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ. ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ Ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ Κ. ΓΑΖΗ. Ο ΠΑΠΑΛΑΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΝΑΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....και στο Γαλαξιδι ο Καραγιάννης με την Γουργουρή!!!
      ....τα παιδιά... του "καθαιρεμένου"...

      Διαγραφή
  3. ο Παπαλάιος δεν ήταν ο μεγάλος αντίπαλος παραλίγο του Φουσέκη το 2010? τώρα κατεβαίνει μπροστάρης του Νίκου και με όλο το ΠΑΣΟΚ μέσα. υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της προδοσίας του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προδοσία προς ποιον; Το κόμμα; Δεν πάει για βρούβες κι αυτό;

      Διαγραφή
  4. Πάνε οι θριαμβολογίες και οι σιγουριές και αρχίσαμε τη γκρίνια και τη λάσπη ε? Αντε και καλή αποτυχία
    Αμφισσώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΛΩΝΙΤΗ ΒΕΡΟ! ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΙΑ

      Διαγραφή
  5. Πάνε οι θριαμβολογίες και οι σιγουριές και αρχίσαμε τη γκρίνια και τη λάσπη ε? Αντε και καλή αποτυχία στην Ανανεωτική Δύναμη
    Αμφισσώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμα ακους DEBATE βραστα... Θαναση.
      Τι να πειτε ?
      οτι δεν ηξερες τι υπεγραφες και τωρα κατηγορεις τον εαυτο σου?
      κανεις παρεμβασεις τωρα?τοσα χρονια?
      ο αλλος τουλαχιστον εχει ...και αντεχει το ξυλο!!
      απολογειται για ολους και για σενα!!

      Διαγραφή
    2. Ποιο ξύλο μωρέ που τον πήρε σε μια νύχτα ο Φουσέκης και του είπε "κατεβαίνεις για δήμαρχος" και την άλλη μέρα ξεκινήσανε μαζί και πήγανε στο Λεωνίδα τον Καραγιάννη και τους λοιπούς. Αν δεν ήταν ο Φουσέκης, ούτε συνδυασμό δεν θα κατάφερνε να κατεβάσει. Με εξαίρεση την Ασημακοπούλου, όλοι οι άλλοι "φυτευτοί" ήτανε. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ο Παναγιωτόπουλος έχει φτιάξει πρόγραμμα για κάθε ενότητα και ο Ταγκαλής σφυρίζει αδιάφορα. Αντί να κάθεσαι στο ιντερνετ και να γράφεις μόνο, κάτσε και διάβασε και λίγο. Θα σου κάνει καλό

      Διαγραφή
  6. γιατι ο καραγιαννης και οι λοιποι πηγανε με τον ταγκαλη? και οχι με τον Θαναση?
    να σου πω εγω!
    γιατι ειναι απ κεινους τους παλιους που ξερουν οτι αυτος που τους πουλαει μια θα τους πουλησει παλι...εχουν γνωμη γιαυτον εσυ και τα χαιβανια μασανε σε πολυλογαδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, γράψε το θυμό σου. Το μόνο που κάνεις είναι να προσωποποιείς την αντιπαράθεση. Γιατί από θέσεις επάνω σε πράγματα και καταστάσεις, πάσχεις. Κι εγώ μπορεί να είμαι χαϊβάνι, αλλά μπορώ να κρίνω, ποιος έχει τα προσόντα και ποιος όχι. Ο Παναγιωτόπουλος τα έχει ενώ ο Ταγκαλής όχι.

      Διαγραφή
    2. Μάνα μου ο Ταγκαλης έχει τα προσόντα λέμε ..γιαυτό αντέχει το ξύλο και αύριο θα βγει μπροστά να υπερασπιστεί τους συνεργάτες του δεν θα κάνει λα..πως να στο πω? Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβει αυτό η παρέα σας αλλά δεν έχω και άλλα ελληνικά. .δεν είμαι και δικηγόρος. ..λα το λέγαμε εμείς παλιά αναξιοπρεποια οι παλιότεροι εσείς πως το λέτε? Το πουλάκι τσιου?

      Διαγραφή
  7. Και απο που τα ειδατε τα προσοντα του Παναγιωτοπουλου??? Απο τη θεση του προεδρου του Δημ. Συμβουλιου απο οπου δεν ειχε ΚΑΜΙΑ αρμοδιοτητα και δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή