Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Γιώργος Δρακάκης: Τέλος στην διαπλοκή! Δεν μπορούν να παραπλανήσουν ως νέοι και άφθαρτοι οι πιο πιστοί συνεργάτες του κ.Φουσέκη…!

                     
                                   Γιώργος Δρακάκης


                                   Ενημέρωση  συνδημοτών

    Όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο αποκαλύπτονται τα παρασκήνια πολιτικής διαπλοκής, των πονηρών συναλλαγών, της κομματικής καμαρίλας και των προσωπικών σκοπιμοτήτων, που δεν πρέπει να έχουν καμία θέση και κανέναν ρόλο στην ανάδειξη των προσώπων που θα διαχειριστούν τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας…
    Η πεπατημένη των «χρισμάτων» κομματικών στελεχών,  που καμία σχέση δεν έχουν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τοπικοί παράγοντες που παίζουν τα προσωπικά τους εσωκομματικά παιχνίδια, αλλά και ο τρόπος  στελέχωσης  των ψηφοδελτίων των συνδυασμών αποτελούν θλιβερά σημεία των καιρών του εκπεσμού της πολιτικής.

    Και οι δύο συνδυασμοί  των κ.κ. Ταγκαλή και Παναγιωτόπουλου σε μια εποχή που ακόμα και τα ίδια τα κόμματα προσπαθούσαν να αποφύγουν την κηδεμονία  και  την απόδοση χρισμάτων,  κυρίως σε μικρούς Δήμους όπως είναι ο δικός μας,   ερωτοτροπούσαν και εκλιπαρούσαν  για το χρίσμα της ΝΔ.  Και φυσικά έγιναν και έρμεα εσωκομματικών παιχνιδιών πολιτικών τοπικών παραγόντων. 
  Επίσης και η στελέχωση των ψηφοδελτίων τους είναι αποτέλεσμα συναλλαγής και προσωπικών υποσχέσεων για βόλεμα. 
Χωρίς  πολιτικό όραμα, χωρίς σεβασμό σε θεσμούς και αξίες, χωρίς ανιδιοτέλεια, επιτρέπουν να μεταπέσει η πολιτική σε χυδαιότητα, να γίνει διαχειρίσιμη από ανθρώπους που υπηρετούν σκοπούς τελείως ξένους με τον Δήμο.

     Οι  κύριοι αυτοί,  προσπαθούν να παραπλανούν την κοινή γνώμη και θέλουν να παρουσιάζονται ως κάτι το νέο  και άφθαρτο,  όταν είναι τοις πάσι γνωστό ότι την τετραετία που διανύουμε  υπήρξαν οι πιο  πιστοί και  άμεσοι συνεργάτες του πρώην Δημάρχου κ. Φουσέκη.
  Ο μεν ένας ως Αντιδήμαρχος  Άμφισσας, ο δε άλλος ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.  Ήταν αυτοί που εντός των συλλογικών οργάνων, του  Δημοτικού Συμβουλίου, των Επιτροπών κλπ στήριζαν λυσσαλέα ένα  διεφθαρμένο πελατειακό σύστημα διοίκησης στηριζόμενο στην   κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος,  τις απευθείας αναθέσεις,  τον κατακερματισμό των έργων,  το βόλεμα των ημετέρων κλπ.
  Ήταν αυτοί που ποτέ δεν είχαν το θάρρος της γνώμης τους ακόμα και σε κραυγαλέες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης και παρανομίας… 
    Τα δε προγράμματα που παρουσιάζουν  είναι επιεικώς για γέλια ωσάν να γράφουν μαθητές  σχολείου έκθεση ιδεών,  χωρίς χρονοδιαγράμματα υλοποίησης , χωρίς συγκεκριμένη μεθοδολογία αντιμετώπισης,   αναλώνονται ανέξοδα σε εκθέσεις φασόν αντιγραμμένες από το παρελθόν και εμπλουτισμένες με πολλά ΘΑ και ΘΑ…
  Οι αόριστες φράσεις «ΘΑ Αξιοποιήσουμε» «ΘΑ μεριμνήσουμε» «ΘΑ αντιμετωπίσουμε» επαναλαμβάνονται συνεχώς  που φυσικά δεν στοιχίζουν τίποτα.

    Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
 
Εμείς, ο συνδυασμός μας ...είμαστε η μόνη  ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ  χωρίς εξαρτήσεις χωρίς καμία ιδιοτέλεια,  χωρίς καμία πολιτική σκοπιμότητα!   
 Συγκροτήσαμε ένα υπερήφανο ψηφοδέλτιο με στόχο την ανατροπή  του τοπικού  πολιτικού σκηνικού.  Σκοπός μας  είναι να θέσουμε τέρμα σε αυτό το φαύλο πελατειακό και ταπεινωτικό σύστημα διοίκησης, να πατάξουμε την διαφθορά και να οδηγήσουμε τάχιστα τον Δήμο σε ανάπτυξη. 
 Οι οικονομικοί πόροι  που προέρχονται από την πολιτεία είναι συγκεκριμένοι και δεν αλλάζουν,  μάλλον συνεχώς μειώνονται στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης.

  Εμείς όμως δεν θα κάνουμε ό,τι έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι απερχόμενες διοικήσεις.  Δηλαδή  δεν θα περιοριστούμε στην διαχείριση των ΚΡΑΤΙΚΏΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ.   Εμείς θα αξιοποιήσουμε όλες τις πλουτοπαραγωγικές  πηγές  του τόπου. Θα συνεργαστούμε με πρόθυμους επενδυτές και θα επενδύσουμε τόσο σε κοινωφελή έργα όσο και σε επιχειρήσεις που θα αυξήσουν τα έσοδα του Δήμου και ταυτόχρονα θα εκμηδενίσουν την ανεργία  προς όφελος των συμπολιτών μας.

   ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρκεί να έχεις τις γνώσεις  και την θέληση να τα απορροφήσεις!
  ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Γιώργος Δρακάκης
Απολλώνειον Φως –Καθαρή Λύση
Για τον Δήμο Δελφών

10 σχόλια:

  1. ΠΕΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΣΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι να ασχολειστε με το να ριχνετε λασπη στους αλλους πειτε μας κατι πιο συγκεκριμενο απο τις προτασεις σας! Τιποτα δε μας λετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λάσπη να ρίξεις στο βούρκο;
      Όταν τον ξεσκεπάζει κάποιος το βούρκο νερό ρίχνει μήπως και ξεβρωμίσει ο τόπος και μήπως φύγουν οι τσίμπλες από τα μάτια μερικών.

      Διαγραφή
  3. Το τέρας του πολιτικού κατεστημενου ουρλιάζει με πόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΑΜ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είχε εδιαφέρον αγαπητέ εάν τα όσα αναφέρετε να ηταν επώνυμα για το ποιοί είναι οι υπόδουλοι ραγιάδες.Πιθανό να σας είναι άγνωστη η λέξη αυτή οπότε περαστικά σας.
      Οι υπόδουλοι ραγιάδες στους οποίους αναφέρεσθε έχουν ονοματεπώνυμο.Εσείς καθήστε στο σκοτάδι και στήν κρίση προσωπικότητας η οποία σας ταλανίζει απο χρόνια.Και πάλι περαστικά αγαπητό μου παιδί.

      Διαγραφή
    2. Οι υπόδουλοι ραγιάδες, σίγουρα δεν είναι από τη συνομοταξία των τρωκτικών του Δήμου, γιατί τους αρέσει να βλέπουν τους άλλους να τρώνε κι άς λιμοκτονάνε οι ίδιοι. Τους διακρίνει μια κακομοιριά.
      Οι ραγιάδες δεν έχουν ανάστημα. Είναι υποτελείς. Πολλοί από δαύτους νομίζουν ότι έχουν, αλλά δεν έχουν....επώνυμο.
      Συνήθως βρίσκονται σε λήθαργο.
      Άν όμως , κάτι τους ξυπνήσει τότε γκρεμίζουν κάστρα και τους εφέντες τους παίρνει ο δι@βολος.....μετά συγχωρήσεως.

      Διαγραφή
  5. Aνωνυμε 8 Μαιου 8:15
    Σε ενόχλησε το ραγιαδες ή το υποδουλος ? ή και τα δυο ? Mάλλον εισαι ενας απο αυτους και σε ποναει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Κύριε Δρακάκη
    Μιλάτε για επεδύσεις. Σε μαιλ που εστειλα στον LOUIS GROUP στην Κύπρο για κάποιο
    οικόπεδο πλησίον του Ξενία Δελφών την απαντήση που πήρα απο τον ομιλο ηταν ότι οι μικρές
    και μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις των προσπαθούν να επιβιώσουν. Εχουμε κάνει την
    ερευνά μας για τους Δελφούς η Δελφοί πάει απο το κακό στο χειρότερο. Καθώς μου ειπαν
    οι πελατες μας ειναι στην κρουαζιέρα και στον θαλασσίο τουρισμό αρα στους Δελφούς δεν
    ερχεται κανένας. Αυτοί πρήν απο χρόναι που εφεραν τον Βάρνερ και εκαναν το Δεφικό τοπίο
    τους βλέπουμε αρχίσαν και βάζουν λουκέτο ολα εδω πληρώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ. ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Η ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή