Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πασχαλινές ευχές από το ΠΑΣΟΚ Φωκίδας...


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

   Οι άγιες ημέρες που διανύουμε είναι για όλους μας μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.
Μια ευκαιρία να σταθούμε απέναντι στις δυσκολίες και τα προβλήματα, να κλείσουμε τα αυτιά μας στις Κασσάνδρες και να πιστέψουμε, με όλο το είναι μας, ότι μπορούμε να ελπίζουμε ένα καλύτερο μέλλον.
   Η Ιστορία των Παθών που καταλήγουν στην Ανάσταση επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο για να μας δείξει ότι υπάρχει ελπίδα και προσδοκία.
Εμείς, όλοι μαζί, έχουμε τώρα τη δυνατότητα να δώσουμε ελπίδα και προσδοκία στην Πατρίδα μας λέγοντας την αλήθεια, αρνούμενοι να επαναλάβουμε τη γνωστή ιστορία της δημαγωγίας και του λαϊκισμού.
Ας πιστέψουμε στις δυνατότητες που έχουμε. Ας προστατεύσουμε τις θυσίες των Ελλήνων και των Ελληνίδων.
Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα ας γίνουν στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, η αφετηρία για Ειρήνη, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη για όλους μας.
Το λυτρωτικό μήνυμα της θυσίας του Θεανθρώπου και το ανέσπερο Φως της Ανάστασης ας φωτίσουν την καρδιά και την ψυχή μας, για μια ζωή γεμάτη αγάπη και σεβασμό!
Καλό Πάσχα!
Καλή Ανάσταση!

      ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ

10 σχόλια:

  1. Υπαρχει ακομα πασοκ;ο τσιρλιαγκος τωρα που ανηκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΑΓΚΑΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΘΟΥ! ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον παναγιωτοπουλο πηγε μαζι με το αφεντικο...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΤΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο πασοκ ; αυτο το αποκομμα του ¨¨μπενυ¨¨ και το τοπικο γυρολοι της γιωτας που στελνει τα παραπαιδια της στον ταγκαλη ελεω φουσεκη χωρις ιχνος φιλοτιμου , που με αυτο τον τροπο σπρωχνουν τον κοσμο της παλαι ποτε κρατεας δημοκρατικης παραταξης στην αγκαλια της ΝΔ και στις επομενες εκλογες Αλλοι πανε στον αλλο δεξιο σχηματισμο ( ανθρωποι της αφροδιτης ; ;; ) . Σα δεν ντρεπονται μερικοι που βολευοντουσαν παλιοτερα και θελουν να βολευτουν και τωρα . Η μονη που θα βολευτει παλι καλα μιας και ξερει τα κολπα ειναι η γιωτα , ο γαμπρος ,η κορη κλπ.Καλη ανασταση σε ολους μας ( για το πασοκ δεν το βλεπω ) .Τα ονοματα δεν ειναι με κεφαλαιο γιατι ετσι τους πρεπει. Ακου μας λενε οτι ¨¨ τωρα εχουμε την δυνατοτητα να δωσουμε ελπιδα και προσδοκια στην πατριδα ...) και δεν ντρεπονται καθολου αγιες μερες που ειναι , φιλοτιμο δεν υπαρχει καν στους γενιτσαρους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητέ Ανωνυμε (10:13), δεν ειναι γενιτσαροι, Χουντα ειναι κ μας εχουν κατσικωθει... Αδουλευτα ανθρωπακια, με τον τροπο τους μια ζωη.... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΟΙ ΣΑΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΟΣ ΡΕΤΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ..
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΓΚΑΛΗ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ Η ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ...ΝΤΡΟΠΟΙ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η..ΤΣΙΤΩΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ..
    ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ..
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tολματε αθλιοι να στελνετε και ευχες. Το μονο που σας ενδιαφερη ειναι η τσεπη σας εχετε το θρασος να μηλατε για αγαπη και σεβασμο εσεις παλιανθρωποι που διαλυσατε τα παντα. Το πασοκ πραγματι μας εφερε το αγιο φως της μιζας της πορνειας της αθλιας δημοσιογραφιας των ελεεινον κομματοσκυλον και των αχρηστων συνδικαλιστων και τις απιθανες στρατιες τους ακομα πιο αθλιους δημοσιους υπαλληλους. Το μονο καλο που θα κανετε στον τοπο ειναι να πατε στα τσακιδια κηφηνες ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή