Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ανανεώθηκε: ποιά είναι η θέση Ταγκαλή - Υποψήφιε δήμαρχε, κύριε Ταγκαλή, γιατί ο Εισαγγελέας έθεσε 5 υπαλλήλους σας σε διαθεσιμότητα...;;;



   Μετά από επικοινωνία  μαζί μας, ο κ. Ταγκαλής διευκρίνισε ότι αρμόδιος για τα θέματα της εν λόγω υπηρεσίας είναι ο Δήμαρχος, ο οποίος αποφασίζει και τις τοποθετήσεις των Προϊσταμένων,  πράγμα για το οποίο βεβαίως έχει δίκιο.  

   Επειδή δήμαρχος επί του παρόντος δεν υπάρχει, τα καθήκοντα του δημαρχεύοντος ασκεί ο πλειοψηφών Σύμβουλος, εν τω προκειμένω η κ. Λαίνη, η οποία υποχρεούται εντός 15 ημερών να συγκαλέσει το όργανο για εκλογή νέου Δημάρχου για το υπόλοιπο της θητείας της δημοτικής αρχής. Ο νέος δήμαρχος και μόνον έχει την αρμοδιότητα να υλοποιήσει την δικαστική απόφαση και να θέσει σε αργία τους πολεοδόμους, για τους οποίους όμως προέκυψε μία εξέλιξη: ήδη για τους 2 από τους 5 ήρθη η διαθεσιμότητα και προχωρά η διαδικασία για τους υπόλοιπους, προκειμένου να λειτουργήσει η υπηρεσία... 

 Στην συνέχεια, μόλις εκλεγεί από το σώμα ο δήμαρχος, τότε θα τεθεί το ζήτημα της Πολεοδομίας και θα μπορεί να παρθεί έννομη και θεσμική απόφαση...

 Ελπίζουμε η κ. Λαίνη να μην έχει πρόθεση να εξαντλήσει όλο  το 15ήμερο ως δημαρχεύουσα και περιμένουμε ο νέος δήμαρχος να πράξει τα δέοντα σχετικά με την πολεοδομία. 

 Ποια είναι αυτά; 

 Θα τα πουν άμα τη ορκωμοσία, οι εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι... και πολλοί άλλοι!


 
  
    Πέντε υπαλλήλους της πολεοδομίας του δήμου Δελφών έθεσε σε διαθεσιμότητα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών  Άμφισσας.

  Από ό,τι θυμόμαστε είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αν και η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει απασχολήσει την δικαιοσύνη ουκ ολίγες φορές...

 Τόσο στο παρελθόν αλλά κυρίως από υπαγωγής της στην αρμοδιότητα του Δήμου Δελφών, οι συνεχείς καταγγελίες υποχρέωσαν τον Σύλλογο μηχανικών Φωκίδας να καταφύγει ακόμη και σε καταλήψεις ενώ το θέμα συζητήθηκε επανειλημμένως στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Ταγκαλή να κάνει δηλώσεις επί συνεντεύξεων...χωρίς αποτέλεσμα! 

 Οι φάκελλοι με καταγγελίες πολιτών που έχουν φτάσει στα όριά τους, είναι βουνό-σύμφωνα με δικές του δηλώσεις- στο γραφείο του Υποψηφίου Δημάρχου Δελφών και φυσικού Προϊσταμένου της Υπηρεσίας αλλά μέχρι αυτή την στιγμή ο κ. Ταγκαλής δεν κατάφερε να διαχειριστεί την "ορμητική πολιτική" της... παρ' όλο που ο έλεγχος της αξιότιμης Προϊσταμένης η οποία είναι και σύζυγος του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Δελφών, είναι κραταιός! 

 Επί πλέον η Υπηρεσία εμπλέκεται άμεσα και στην υπόθεση Αλαφόκαστρο-Τουμπανάρια εξ αιτίας της οποίας παραιτήθη της Δημαρχίας του ο πρ. Δήμαρχος Δελφών...

  Ρωτούμε λοιπόν τον  κ. Ταγκαλή, με αυτά τα εχέγγυα ξεκινάτε την προεκλογική σας πορεία, κύριε Υποψήφιε...;;;

 Τί λέτε στους ταλαίπωρους πολίτες των οποίων την ψήφο ζητάτε...;

56 σχόλια:

  1. Γιατί δεν γράφετε πως η υπόθεση αφορά άδεια στην οποία επιβλέπων μηχανικός ήταν ο κ. Ταγκαλής????
    Δεν το γνωρίζετε?
    Ο πολιτικός προϊστάμενος τους τους ανάγκασε σε διαθεσιμότητα για μία από τις πολλές αδειούλες του.

    Για ψάξτε για ψάξτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΝΟ; ΠΑΛΙ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΟΛΟ;

      Διαγραφή
  2. Τα πέντε άτομα της πολεοδομίας δεν τα έχει θέσει ακόμη σε διαθεσιμότητα ο δημαρχεύων που είναι σύζυγος της προϊσταμένης!!!!!! γιατί ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΎΣΕΙ δεν υπάρχει πλέον πολεοδομία. Απομένει ο κ. Σούφρας ο οποίος είναι εργοδηγός. Πάει η πολεοδομία! τι πάθαμε Παναγιώτη μου, χρονιάρες μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ψηφίστε τον αξίζει ο κόπος !!!!!!!!!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ !!!!
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ ΔΆΣΚΑΛΟΥ ΦΟΥΣΈΚΗ........
    (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΑΓΚΑΛΗΣ).............θέλουν να ξανακυβερνήσουν τον τόπο για να κάνουν τις βρώμικες δουλειές τους και έχουν και κάτι οπαδούς που τους στηρίζουν και τους ακολουθούν .....σαν δεν ντρέπονται !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέντε μηχανικοί πρέπει να τεθούν σε διαθεσιμότητα από τον Δήμαρχο, ποιόν Δήμαρχο δεν ξέρω.
    Δηλαδή η Πολεοδομία επί των ημερών του κ. Ταγκαλή Διαλύθηκε.
    Πάντα ήταν απαράδεκτη, τα τελευταία τέσσερα χρόνια που υπεύθυνος είναι ο κ. Ταγκαλής η κακοδιοίκηση αυτής της υπηρεσίας ξεπέρασε κάθε όριο.
    Στο ΣΥΠΟΘΑ που επίσης συμμετέχει ο κ. Ταγκαλής, συμπτωματικά είδα έγγραφο του Πολιτικού Μηχανικού κυρίου Στέλιου Σχοινά, η αξιοπιστία του οποίου δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί, διότι απέδειξε ότι τα γραφόμενά του, πρώτα το μελετάει καλά και μετά το δίνει στην δημοσιότητα, βλέπε αποπομπή Φουσέκη.
    Το έγγραφο αυτό του κ. Σχοινά είδα ότι απευθύνεται και στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, κ. Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας, κυρία Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Αρχαιολογία Δελφών.
    Ο κ. Σχοινάς αναφέρει ότι για την γνωστή υπόθεση στα Τουμπανάρια, εκτός από τις παρανομίες που οδήγησαν στην αποπομπή του κ. Φουσέκη, οι παραλείψεις της Πολεοδομίας είχαν σαν αποτέλεσμα να ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
    Τα γεγονότα αυτά είναι πρωτοφανή και συνέβησαν με την ανοχή του Πολιτικού Προϊστάμενου της Πολεοδομίας κ. Παν. Ταγκαλή.
    Στο σημερινό φύλλο της τοπικής εφημερίδας «Η Ώρα της Φωκίδας» φιλοξενείται συνέντευξη του κ. Ταγκαλή στην οποία αναφέρει ότι είναι υπερήφανος για τον τρόπο λειτουργίας της Πολεοδομίας.
    Αν ο κ. Ταγκαλής είναι υπερήφανος για την Πολεοδομία του, όλοι μπορούμε να φανταστούμε τον «ανθόσπαρτο» βίο του Δήμου Δελφών, αν η τύχη μας επιφυλάξει να ζήσουμε καινούργιες υπερηφάνειες τύπου Πολεοδομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αν ζημιώνεται το ελληνικό δημόσιο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τότε η υπόθεση είναι πολύ πιο σοβαρή από ότι φαίνεται. Και η πολεοδομία ελέγχεται σε επίπεδο βλάβης του δημοσίου. Αυτό περιγράφεται με συγκεκριμένους δικαστικούς όρους.......................................................................

      Διαγραφή
    2. Πως καταφερνει η προισταμενη αρχη της υπηρεσιας να παραμένει στο απυρόβλητο; Επιβαλλεται αυτη την στιγμη που η υπηρεσία κατακεραυνωνεται δικαστικα να απομακρυνθει απο την θεση της. Ειναι ηθικο, λειτουργικο, κοινωνικο, δεοντολογικο, υπηρεσιακό και νομικό θέμα για τον δήμο Δελφών. Ο κ. Ταγκαλής επιβάλλεται να δώσει αυτή τη λύση, επιβάλλεται διπλά αν έχει το θάρρος να ζητάει ψήφο αλλά και αν έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει τις νομικές δυνατότητες που δίνει ο νόμος στα θύματα τωρα να αντιταχθουν με ενδικα μεσα. Ο αρμόδιος φερει την ευθυνη της λειτουργιας της υπηρεσιας. Εν γνωσει του γινονται αυτα εκτιμα η δικαιοσυνη

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ? ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δλδ η πολεοδομια τωρα ειναι η κουλα μονη της; ημαρτον χρονιαρες μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΑΡΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θελεις και δημαρχιλικια Παναγιωτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ????
    ΤΙ ΣΟΪ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ???
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ????
    ΑΝΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ. ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ησυχάσουμε μετά τις εκλογές; ο προβληματισμός είναι στην ευθύνη και στην στάση του Ταγκαλή ΤΩΡΑ. Για να δούμε τι δήμαρχος μας συστήνεται. Αν έχει κωλύματα και δεν μπορεί να τα διαχειριστεί ας κατέβει για σύμβουλος

      Διαγραφή
    2. λυση αμεση. μετακινηση σε αλλο ποστο κ νεοι υπαλληλοι στην υπηρεσια

      Διαγραφή
  10. Σε διαθεσιμοτητα και η Χαρα ; Ειναι συνεταιρος του Ταγκαλη ; Εχουν κανει δουλειες και κατασκευες μαζι ; Πολιτικος προισταμενος και υπαλληλος μαζι συνεταιρακια γινετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΑ ΒΑΡΥΔΙΑ; ΤΑΓΚΑΛΙΣΤΑΝ , ΟΙ ΑΓΚΥΡΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ. ΚΟΥΛΑ ΓΕΡΑ...

      Διαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ????????
    Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.......!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΓΚΑΛΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ?
    ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ?
    .έχω ένα ερώτημα : αυτοί που τους στηρίζουν που αποβλέπουν ?.............................
    επιτέλους αφήστε τον τόπο να βρει ξανά το δρόμο του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε μήπως γραφεις βλακειες! Άκου να αποσυρθεί ο Παναγιωτόπουλος! Για πιο λόγο για να ικανοποιηθείς επειδή θεωρεις εσύ και το άρρωστο μυαλό σου ότι και ο συνδυασμός του Παναγιωτόπουλου συντονίζεται από το Φουσέκη! Βρε ουστ άσχετε!

      Διαγραφή
    2. αν καταλάβαινες δεν θα ήσουνα με τον παναγιωτόπουλο, αν καταλαβαίνεις όμως κάτι άλλο προσδοκάς !

      Διαγραφή
    3. Βρε ουστ λίχρα!

      Διαγραφή
    4. ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ . 4 ΧΡΟΝΙΑ Ο Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΦΟΥΣΕΚΗ;
      ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ;

      Διαγραφή
    5. κ μονο οτι ο Παναγιωτο ανοιξε την πορτα του βοθρου για να λακισει, αφηνει περιθωρειο να αεριστει ο χωρος

      Διαγραφή
  12. ο Παναγιωτόπουλος, συνεργάτης του κ. Ταγκαλή, πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. επικύρωνε τις προτάσεις (όχι μόνο αυτός αλλά ολόκληρο το Δ.Σ. σχεδόν) του κ. Ταγκαλή και τώρα δεν ξέρει τίποτα ? Θαυμάστε τον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συμπολίτες μου, αυτοί δεν τα παρατάνε με τίποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΔΕΣΠΟΤΙΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΤΑΓΚΑΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παναγιώτη είναι απλό. Ή την διώχνεις ή δέχεσαι όσα κάνει και καίγεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφιερωμένο!!!

    http://youtu.be/s3gzo9tF83I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο φουσεκης την κραταει κορωνα στο κεφαλι γιατι ερχονται δικαστηρια. για να σε δω κ. ταγκαλη ποσο υπακουος εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ

    <Eίμαι υπερήφανος για τα πολεοδομικά»

    ΩτΦ: Ως προς τις θεματικές αρμοδιότητες που είχατε, για ποια πράγματα αισθάνεστε υπερήφανος και για ποια θα θέλατε επιπλέον χρόνο ή θα κάνατε άλλους χειρισμούς;
    Π.Τ.:Αισθάνομαι υπερήφανος σχετικά με την προώθηση των θεματικών μου αρμοδιοτήτων:
    -Οργανώσαμε και υποβάλαμε ολοκληρωμένη πρόταση, καθοριστικής σημασίας για την αναοριοθέτηση των ζωνών Α’ & Β’ της ζώνης προστασίας του Αρχαιολογικού χώρου των Δελφών (Δελφικό τοπίο). Η διαδικασία έχει περατωθεί για τη ζώνη Α’ σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και για τη Β’ στη Δημοτική Ενότητα Άμφισσας γης (λόγω επίσπευσης διαδικασίας έκδοσης Φ.Ε.Κ. του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Άμφισσας) με καθορισμό των επιτρεπομένων χρήσεων. Ήταν απαίτηση όλων των Πολιτών που υφίστανται τις δεσμεύσεις εδώ και πολλές δεκαετίες.
    -Δημοπρατήσαμε την Πράξης Εφαρμογής Επέκτασης Ρυμοτομικού Σχεδίου Άμφισσας (εκκρεμούσε από το 1993).
    -Οργανώσαμε και υποβάλαμε ολοκληρωμένη πρόταση για τον ανακαθορισμό του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού.
    -Ολοκληρώσαμε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Άμφισσας για το οποίο εκδόθηκε σχετικό Φ.Ε.Κ. (εκκρεμούσε από το 2010).
    -Ολοκληρώσαμε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δεσφίνας για το οποίο εκδόθηκε σχετικό Φ.Ε.Κ. (εκκρεμούσε από το 2007).
    -Δημοπρατήσαμε τα ΣΧΟΟΑΠ, Δ.Ε. Ιτέας, Δ.Ε. Γαλαξιδίου, Δ.Ε. Παρνασσού, Δ.Ε. Δελφών.
    -Ενεργοποιήσαμε το ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Γραβιάς με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους.
    -Ενεργοποιήσαμε την
    -Επέκταση του Ρυμοτομικού Σχεδίου Δελφών (είχε υπογραφεί συμφωνητικό από τις 04.8.2000 και εκκρεμούσε).
    -Ενεργοποιήσαμε τη Μελέτη Πράξης Εφαρμογής Επέκτασης Ρυμοτομικού Σχεδίου Κίρρας (είχε υπογρα-φεί συμφωνητικόαπό τις 04.7.1996).
    -Δημοπρατήσαμε και Ολοκληρώσαμε την Υψομετρική Μελέτη Επέκτασης Σχεδίου Πόλεως Ιτέ-ας.
    Τώρα, σχετικά με αυτά που θα ήθελα,επιπλέον, να γίνουν ενδεικτικά σας αναφέρω ότι θα ήθελα να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας συγκεκριμένων Υπηρεσιών και θα ιεραρχούσα διαφορετικά, όχι όμως ολοκληρωτικά, τον σχεδιασμό των Ολοκληρωμένων Αστικών Ανα
    πλάσεων.Με την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού μας, ελπίζω να σας λυθούν όλες αυτές οι απορίες. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να επιφυλαχθώ για την συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τστσσσσ! ευκαιρία να τσιμπήσετε κανα κομμάτι, γλίτσες. Καλά σας έλεγε λυκοτόμαρα ο Νίκος

      Διαγραφή
    2. μηπως τα λες αναποδα?????δεν ξερεις ποιους αποκαλουν λυκοτομαρα????ειναι αστειο να λες οτι ο Νικος αποκαλεί έτσι τους υπολοιπους!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Φίλοι μου, αν σας λείπει κάτι έχει και τόννους ακατέργαστα σκ@τ@ στον Βιολογικό Γαλαξιδίου! Έτσι δεν είναι σατανά Μαντζώρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΡΟΛΑΠΟΣΧΟΙΝΑΔΕΣ, ΒΑΝΔΩΡΟΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΔΡΑΚΑΚΟΪΩΣΗΦΙΔΗΔΕΣ ΚΛΠ ΚΥΡΙΟΙ-ΚΥΡΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ,
    ΤΕΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΑΧΤΥΠΗΤΕ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ? ΑΡΑΞΕ ΣΤΗ ΠΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μια τρυπα στο νερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?????Δεν αναφψερεις τιποτα για την υπόθεση και στοχοποιείς Ταγκαλή, χωρίς να λες τιποτα απολυτως για ποιο πραγματικα λογο βγηκαν σε διαθεσιμοτητα...ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ στην οποια η Πολεοδομια επραξε καλως!!!Οι λαθος χειρισμοι της Κουλας τα εκαναν θαλασσα και τους εβγαλε στη σεντρα ΤΣΑΜΠΑ!!!Εχω εμπιστοσυνη στον Ταγκαλη οτι θα κανει αυτο που πρεπει αλλα εφοσον εκλεγει δημαρχος!τωρα δεν μπορει να γινει τιποτα...και τοσο καιρο δεν τον αφηνε ο Φουσεκης, με τον οποιο ειχε παντα κοντρα για το θεμα αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ! Ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ?

      Διαγραφή
    2. Μα δεν μπορούμε να αναφέρουμε υπόθεση η οποία τελεί υπό νομική διαδικασία! Άλλωστε περιμένουμε από την δημοτική αρχή και τον φυσικό προϊστάμενο να μας ενημεώσει, πράγμα που έπρεπε να έχει ήδη γίνει. Όσο για τον κ. Ταγκαλή είναι εκτός από υποψήφιος και αρμόδιος, ώστε μόλις οριστεί ο νέος δήμαρχος περιμένουμε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη μας! Για να μην ζητήσουμε το γράμμα του Νόμου που προβλέπει την ρύθμιση των θεμάτων από τον δημαρχεύοντα μέχρι τη νέα εκλογή... να το ζητήσουμε από την κ. Λαίνη, λοιπόν!

      Διαγραφή
  28. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ???
    ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΕΝΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΛΑΙΝΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ .ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

      Διαγραφή
    2. το νομιμοπαρασκευαστικο χρονικο ξεχαρβαλομα ειναι ναι ΗΘΙΚΟΝ.... τρομαρα σας.

      Διαγραφή
  29. ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΕΦΗ :

    Από την διερεύνηση της υπόθεσης κανείς από τους υπαλλήλους δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ή αργία, τουναντίον 2 εξ’ αυτών με διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών έχει κριθεί ότι δεν υπάρχει καμία ποινική ευθύνη, ενώ για τους υπόλοιπους 3 εκκρεμεί η άσκηση ποινικής δίωξης και ενδεχομένως να ασκηθεί ποινική δίωξη και σε 3 ιδιώτες μηχανικούς (μέλη της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής ΕΠΑΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εντάξει απάντησε! όλα καλά!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ...

      Διαγραφή
    3. ΤΟΥΜΠΑ , ΙΡΑΝ, ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΒΙΕΤΝΑΜ

      Διαγραφή
  30. Από πότε το "πράττω καλώς" σημαίνει παράβαση απόφασης του Αρείου Πάγου; Ο δε εισαγγελέας τους θέτει σε διαθεσιμότητα επειδή "έπραξαν καλώς" και νόμιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΜΕΣΑ, ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ,ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΖΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΕΙ,ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ"
    ΞΥΠΝΑ ΑΝΟΗΤΕ ΚΟΣΜΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΙΜΙΑ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ)ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΗΣΤΕΣ,ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ.ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΛΗΜΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή