Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Γιάννης Μπούγας: υποψήφιος για την Ευρωβουλή;


  Βράζει η Ν.Δ.  εν όψει των εκλογών...εκτός από τo άγχος  για την Αυτοδιοίκηση επείγονται να κλείσουν τις  λίστες για τις ευρωεκλογές...

   Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Σαμαράς έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους που εκτιμά ότι θα μπορέσουν στο Ευρωκοινοβούλιο να αναδείξουν τα φλέγοντα οικονομικοεθνικά ζητήματα της χώρας, στα πλαίσια της Ελληνικής προεδρίας.

    Η προσέγγιση  της Συγγρού, δεν αφορά μόνο σε ανθρώπους που
 ήδη βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά  προσωπικότητες που και γνωρίζουν από πολιτική  αλλά και από τα θέματα 
της Ευρώπης...

     Η περιγραφή ταιριάζει στον πρώην υφυπουργό και βουλευτή Φωκίδας  Γιάννη Μπούγα, προς τον  οποίο άλλωστε ο Σαμαράς τρέφει αποδεδειγμένα, μεγάλη εκτίμηση.
  Ο κ. Μπούγας είναι γνωστό ότι εργάστηκε και ασχολήθηκε με την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλευρό του Καραμανλή και κορυφαίων υπουργών σε επίπεδο θεσμικό και αναπτυξιακό, στα ανώτατα όργανα του Ευρωκοινοβουλίου. 

   Άλλωστε οι καλώς γνωρίζοντες θυμούνται ότι ο Σαμαράς είχε ήδη πιέσει τον πρώην υφυπουργό για τις βουλευτικές εκλογές και είχε υποχωρήσει μόνο με την δέσμευση ότι ακολουθούν οι Ευρωεκλογές. 

Όπερ έδει δείξαι...

1 σχόλιο: