Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Και ...αρχίσας μία! ο πρώτος συνδυασμός από τα σπλάχνα Φουσέκη και Γαζή ανακυρήχθηκε...!

   Εκτιμώντας τη διαμορφωμένη κατάσταση στο αυτοδιοικητικό τοπίο του Δήμου Δελφών, αλλά και την κοινωνική απαίτηση για ανανέωση σε επίπεδο προσώπων και ιδεών, λάβαμε μαζί με μια ομάδα καταξιωμένων κοινωνικά ανθρώπων του τόπου μας την απόφαση να δημιουργήσουμε μια νέα και αδέσμευτη Κίνηση υπό τον τίτλο «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών», με σκοπό τη διεκδίκηση της ψήφου των συνδημοτών μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Ιδρυτική Διακήρυξη της Κίνησής μας, για λόγους συμβολισμού της ανάγκης ανανέωσης του σκηνικού με πρωτοβουλία της δρώσας κοινωνίας, υπογράφεται αποκλειστικά από πρόσωπα που σήμερα δεν έχουν ρόλο στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου μας, είναι όμως όλοι πολίτες ενεργοί και διακεκριμένοι σε διάφορους χώρους.
Για λόγους δεοντολογίας, αλλά και προκειμένου να επικεντρωθώ στην επικείμενη εκλογική μάχη, τις προσεχείς ημέρες θα υποβάλω την παραίτησή μου τόσο από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, όσο και από Δημοτικός Σύμβουλος.
Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και φίλους από τον αυτοδιοικητικό χώρο του Δήμου Δελφών, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας και να τους ζητήσω δημόσια τη στήριξή τους στο νέο όραμα για το Δήμο Δελφών και για τον τόπο μας.

Άμφισσα, 5 Μαρτίου 2014
Αθ. Η. Παναγιωτόπουλος

«ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ»

Ι Δ Ρ Υ Τ Ι Κ Η   Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η
Ο Δήμος Δελφών αποτελεί έναν προικισμένο από τη Φύση και την Ιστορία τόπο.
Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον, μια σειρά πολύ σημαντικών αρχαίων, βυζαντινών και νεώτερων μνημείων με κορυφαίο τον παγκόσμιας εμβέλειας αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, όμορφες πόλεις και οικισμούς, σημαντικά αρχιτεκτονικά σύνολα.
Διαθέτουμε ακόμη αξιόλογους φυσικούς πόρους στα βουνά μας και στις θάλασσές μας, αλλά και τον μοναδικό Ελαιώνα της Άμφισσας, καθώς και μια πυκνή αλυσίδα από τόπους που έχουν αποκτήσει τεράστια συμβολική σημασία για όλους τους Έλληνες, λόγω του σπουδαίου ρόλου που διαδραμάτισαν στην Ελληνική Επανάσταση και στην Εθνική Αντίσταση.
Έχει κατακτήσει ακόμη η περιοχή μας παρά το μικρό της μέγεθος (και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι) ένα ζηλευτό πολιτιστικό επίπεδο, αλλά και μια ιδιαίτερα αναπτυγμένη κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.
Ωστόσο, και παρά τα ανωτέρω αληθινά πλεονεκτήματα και δυνατότητες της περιοχής μας, είναι κοινή η διαπίστωση ότι ακόμη και σήμερα τα προτερήματα αυτά δεν έχουν αξιοποιηθεί επαρκώς, με αποτέλεσμα η τοπική κοινωνία να αντιλαμβάνεται το ρόλο της σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο μάλλον ως υποβαθμισμένο και δευτερεύοντα.

Είναι πλέον κατηγορηματική η πεποίθηση όλων μας ότι η τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Δελφών χρειάζεται ανανέωση, τόσο σε επίπεδο προσώπων, όσο κυρίως σε επίπεδο ιδεών και τρόπου λειτουργίας.
Η περιοχή μας διαθέτει πολλά αξιόλογα πρόσωπα, με ήθος και εντιμότητα, με αποδεδειγμένη κοινωνική προσφορά σε διάφορα επίπεδα, με δυναμισμό και τεχνοκρατική κατάρτιση.

Με βάση τις παραπάνω διαπιστώσεις και με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στον τόπο και των υποχρεώσεών μας ως ενεργών πολιτών, καταθέτουμε σήμερα την απόφασή μας να δημιουργηθεί μια νέα και ανεξάρτητη δημοτική παράταξη υπό τον τίτλο «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών», που θα ζητήσει την ψήφο των συνδημοτών μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής το Θανάση Παναγιωτόπουλο, νυν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών.

Η πρότασή μας είναι ενωτική και βαθιά αυτοδιοικητική. Η «Ανανεωτική Δύναμη» είναι αυστηρά ανεξάρτητη και αδέσμευτη κομματικά, χωρίς βέβαια να αποκλείουμε τη στήριξη από οποιονδήποτε χώρο, πολιτικό ή κοινωνικό, που εκτιμά και αποδέχεται τα χαρακτηριστικά της Κίνησής μας.
Εμείς οραματιζόμαστε το Δήμο Δελφών πρωταγωνιστή των εξελίξεων, γιατί πιστεύουμε ότι το δικαιούται και το αξίζει! 
Αυτό που απαιτείται για να υλοποιήσουμε το όραμά μας, είναι ένα μέσο-μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο με στόχο μια περιοχή, η οποία θα διαθέτει πολύ ισχυρά ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα βασίζει την ευημερία των κατοίκων της πάνω σε γερές παραγωγικές βάσεις.
Απαιτείται κυρίως μια δημοτική αρχή διεκδικητική και πρωτοπόρα, που να εμπνέει και να συσπειρώνει τους πολίτες στους μεγάλους αγώνες του τόπου μας.
Μια δημοτική αρχή που, προκειμένου να απαιτήσει τα δίκαια της περιοχής, θα οργανώνει συστηματικά τις διεκδικήσεις της, θα συνάπτει συμμαχίες, θα συνεργάζεται μεθοδικά με τους υπόλοιπους θεσμικούς παράγοντες και, όταν χρειάζεται, θα συγκρούεται με σθένος απέναντι σε εσφαλμένες κυβερνητικές ή περιφερειακές επιλογές.
Μια δημοτική αρχή που θα αντιμετωπίζει όλα τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου στην ουσία τους και δε θα λειτουργεί απλά διαχειριστικά ή προσχηματικά, αλλά αντίθετα θα παίζει συντονιστικό ρόλο στη μεγάλη προσπάθεια που απαιτείται για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής.
Μια δημοτική αρχή που θα λειτουργεί αληθινά ως ομάδα, με συλλογική προσπάθεια, εσωτερική και εξωτερική διαφάνεια.
Μια δημοτική αρχή που θα υποστηρίζει τις δημοτικές και τοπικές Κοινότητες του Δήμου και θα μεταφέρει αρμοδιότητες και ρόλο σ’ αυτές.
Μια δημοτική αρχή στην οποία θα λειτουργούν τακτικά και ουσιαστικά τα επιτελικά όργανα, όπως η πολύ σημαντική Εκτελεστική Επιτροπή.
Μια δημοτική αρχή που θα δίνει το λόγο στον πολίτη, θα υποστηρίζει ενεργά και ειλικρινά τους θεσμούς της διαβούλευσης και θα επιζητά την κινητοποίηση των δημοτών σε όλους τους τομείς. 
Κυρίως οραματιζόμαστε μια δημοτική αρχή που θα λειτουργεί με αρχές και κανόνες στο πλευρό του πολίτη, ενώ ταυτόχρονα θα είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με την κατεστημένη νοοτροπία της ασυδοσίας, η οποία τροφοδοτείται από την κακώς εννοούμενη ανοχή, με αποτελέσματα καταστροφικά για τις πόλεις και τα χωριά μας.

Όλα τα παραπάνω απαιτούν τολμηρές αποφάσεις, έντιμους και γενναίους ανθρώπους.
Ωστόσο μια τέτοια στάση ενσαρκώνει τη μοναδική φλόγα ελπίδας που μπορεί να ανάψει σ’ αυτόν τον τόπο, τη μόνη διέξοδο που μπορούμε να δώσουμε στη νέα γενιά, μια αληθινή «φυγή προς τα εμπρός» έξω από τον φαύλο κύκλο της εσωστρέφειας. 
Καλούμε όλους τους συνδημότες μας που σκέφτονται όπως εμείς, να ταχθούν στο πλευρό μας, ώστε όλοι μαζί, με σταθερότητα, ομόνοια και αποφασιστικότητα, να χαράξουμε το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας. 


Άμφισσα, Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014
Αθ. Η. Παναγιωτόπουλος,
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών

Την Ιδρυτική Διακήρυξη της «Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών» και την υποψηφιότητα του Θανάση Παναγιωτόπουλου υποστηρίζουν οι:

1.       Αβαρκιώτης Βασίλης, Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός
 
2.       Αγγελόπουλος Αριστείδης, Έμπορος
 
3.       Αναγνώστου Μιχάλης, Υπάλληλος Ο.Τ.Ε.
 
4.       Γαζής Γεώργιος, Πρόεδρος Ε.Β.Ε. Φωκίδας
 
5.      Ζωμένος Αργύρης, Μαθηματικός
 
6.      Κανάτας Δ. Βασίλης, Τουριστικός Επιχειρηματίας
 
7.      Καραγεώργος Δημήτρης, Δικηγόρος
 
8.      Καραγεώργου Δήμητρα, Οικονομολόγος
 
9.      Κασούτσα Παρασκευή, Πολιτικός Μηχανικός
 
10.  Κατσακούλας Δημήτρης, Χημικός Μηχανικός
 
11.  Κατσίμπρας Χρήστος, Ελαιοχρωματιστής
 
12.  Κοκμοτού Μαίρη, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Άμφισσας
 
13.  Κολοβού Χριστίνα, Εκπαιδευτικός
 
14.  Κολομβότσου Παγώνα, Μουσειολόγος – Ξεναγός
 
15.  Κοτσάνου Έλλη, Στέλεχος Τουρισμού
 
16.  Κουτσούκου Φωτεινή, Δικηγόρος
 
17.  Κυριακίδης Αλέξανδρος, Ιατρός Χειρουργός
 
18.  Κώνστα Κρυσταλλία, Φιλόλογος
 
19.  Λαζογιώργος Νίκος, Επιχειρηματίας
 
20.  Λύτρας Σπύρος, Ζωγράφος
 
21.  Μαργώνη Αναστασία, Έμπορος
 
22.  Μυταράς Ευάγγελος, Τυπογράφος
 
23.  Ξηρός Τάσος, Έμπορος
 
24.  Παντερμάκης Χρήστος, Συντηρητής Αρχαιοτήτων
 
25.  Παπαϊωάννου – Μπούγα Αμαλία, Διευθύντρια Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας
 
26.  Παπακωνσταντίνου Ηλίας, Λογοτέχνης
 
27.  Παπανδρέου Ειρήνη, Πολιτικός Μηχανικός
 
28.  Σιδηρόπουλος Ασημάκης, Εκπαιδευτικός
 
29.  Τσακίρης Πέτρος, Δικηγόρος
 
30.  Τσάρκος Βαγγέλης, Πρόεδρος Παραρτήματος Φωκίδας Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης
 
31.  Τσαρούχα Ανθούλα, Αρχαιολόγος
 
32.  Τσαφόγιαννος Ηλίας, Χημικός

148 σχόλια:

  1. ενας και εναε διαλεχτοι και αθωοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανατικά μαζί σας απο σερνικακι , καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη ..τζούλια και τον Jean τους έχετε σίγουρα.....

      Διαγραφή
  3. Ο Φουσέκης λυσσαξε να πίεζει, να υπόσχεται και να απειλεί.....ας είναι .....φεύγει και ώρα του καλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο , επιτρέπουσα κ´ατι καινόυργιο, με ήθος και αξιοπρέπεια να μην απαντάτε στις συκοφαντίες και στη λιαστή που θα σας ρίχνει το διεφθαρμενο περιβάλλον του Φουσέκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμ κύριε Φουσέκη, δεν ήθελες αντίπαλο ? τωρα να σε δούμε καρεκλοκένταυρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο υποδικος θελει να ξαναβγεί...ρε οξω............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δύναμη, κουράγιο και πίστη γιατι ο δήμαρχος εχει ξαμολυσει τα τσοπανόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Καλλίμαχος, 310-240 π.Χ., Αλεξανδρινός ποιητής & Επιγραμματοποιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Γιάννη Μπουγα, έχεις ήθος και τ´ολμη, άλλωστε ολα εδώ πληρώνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ξέρω ότι τρώγανε μαζί ο Νίκος και ο Γιάννης την περασμένη εβδομάδα

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται ότι του Γιάννη δεν του άρεσε το φαγητό γιατί η γυναίκα του υπέγραψε στον παναγιωτόπουλο, φίλε

      Διαγραφή
  11. ΕΓΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΤΡΟΛΑΠΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στην πρωτοβουλία του κ. Παναγιωτόπουλου και των συνεργατών του!! Ο υπόδικος επαγγελματίας πολιτικός πού ταλαιπωρεί τον τόπο μας επί δεκαετίες δεν περίμενε τέτοια κίνηση και έχει ήδη αρχίσει τις απειλές, τους εκβιασμούς και τα παρακάλια. Τον έχουν καταλάβει οι πάντες. Τώρα ήρθε η ώρα να καταστρέψουμε το "αυγό του φιδιού". Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους εμάς πού ψηφίζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ ΤΟ.. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ..ΚΕΡΚΙΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο δήμαρχος αυτή τη στιγμή εχει πάθει σοκ, μέχρι χθες έστελνε απεσταλμένους για να μην γίνει αυτό. Μπράβο Γιάννη τόλμη, κανεις δεν τσιμπάει από τα απειλητικές του μηνύματα, θα συντριβει το χθες και το διεφθαρμ´ενο, ο κόσμος εχει ματιά και βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΠΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΝΕΟ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΜΑΤΖΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ..ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ ΓΑΖΗ ΕΙΝΑΙ Η..ΠΕΝΥ !!!
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ??? ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ..ΨΥΡΙΖΑΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εξαιρετική προσπάθεια, ελπίδα για κατι καλύτερο. Εχει δυναμική και θα εκφράσει όλους όσοι εχουν σιχαθει τα τωρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο στο Θανάση καλή δύναμη!!! Το πιο σοβαρό πρόσωπο για ανανέωση!!! Να προσέξει μόνο το δεδομένο ότι Δήμος Δελφών δεν είναι μόνο η Άμφισσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ?
    ΜΕ ΜΑΤΖΩΡΟ , ΛΑΙΝΗ , ΜΑΝΑΝΑ , ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ! ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ..... ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙ? ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ? ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ,?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειμαι σε θέση να γνωρίζω οτι πολλοί σύμβουλοι του δημάρχους κάνουν δεύτερες σκέψεις και συζητούν το ενδεχόμενο να απέχουν απο εκλογές. Επίσης, φοβούνται μην εκθέσει ο συνδυασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΣΠΑΣΙΑ, ΜΠΟΥΓΑΣ, ΓΑΖΗ, ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ...ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΤΕ ΛΑΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπράβο στα νέα πρόσωπα, περιμένουμε κατι να αλλάξει. ΠρέΠει να αλλάξει , που ακούστηκε είκοσι και πλέον χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΕΝΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΘΑ ΤΟ ΦΘΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπράβο στην Ασπασία και στους 4(3) Ιτιώτες που υπέγραψαν την ...καταδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανανέωση με την παρέα του κατεστημένου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βλέπω καμία παρέα ειναι ολοι εκτός συστήματος. Κι ο Θανάσης ο μόνος που πήγε κοντρα

      Διαγραφή
    2. Όπως τα λες είναι. Καμμια παρέα και εκτός συστήματος. Όσο για την κόντρα ... γέμισε το νοσοκομείο από τα θύματά της.

      Διαγραφή
  29. ρε θανασακη καλως εισαι και σχεδον ολοι καλοι ειναι αυτοι που υπογραφουν την διακυριξη αλλα υποψηφιους παλι τους ιδιους θα εχεις ετοιμους απο την εταιρια φουσεκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Ταγκαλης τι λέει άραγε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο (κάθε)ανθρωπος φαίνεται από τη μούρη του. Ανεξάρτητα με το ποιός και τί ήταν ο Φουσέκης,του την είχε στημένη και περίμενε ο Ιούδας. Με ευλογίες της βολευτού βεβαίως βεβαίως η οποία ήθελε να θάψει τον Φουσέκη και ας χαρεί και ο Παπαθανασίου. Και η Ιτιά? Νερατζιτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θέλω να μου πεις πώς προκύπτει το Ιούδας

      Διαγραφή
  32. Η λαινη τι θα κανει ξέρει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάει σπίτι της! Έχει δουλειά, παιδιά κι εγγόνια να ασχοληθεί! Ας αφήσει την πολιτική, αφού ΔΕΝ το 'χει!

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ , ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

      Διαγραφή
  33. Παιδια ο Φουσέκης τους κορόιδευε όλους εδώ και μήνες λέγοντας οτι θα φύγει. Αντί αυτού τους την έφερε και κατεβαίνει. Πάντως, τωρα θα στριμωχθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΕΝΥ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε πρόσωπα. Και θελουμε ´αλλους κι οχι τους ίδιους. Ας φύγουν επιτ´ελους, καιρός για άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Διαιωνίζεται το σύστημα Φουσέκη.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το πιάνει δεν το πιάνει το 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο πολὐ τους τρομάζει ο Δρακάκης που τα δύο κόμματα συσπειρώνουν τις δυνάμεις τους για να διατηρήσουν τα κεκτημένα

      Διαγραφή
    2. Καλό φίλε, τέντωσα από τα γέλια

      Διαγραφή
  38. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θανασάκης ο Πολιτευόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σας αρέσει ο ένας , δεν σας αρέσει ο άλλος.... Προκειμένου να φύγει ο Φουσέκης και το διαβολο θα ψηφίσουμε.

      Διαγραφή
  40. ΚΙ Ο ΜΠΟΥΓΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ? Ε ΡΕ ΝΙΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ? Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Νικολάκη τρεχατε ποδαράκια μου τωρα...φωτιές σου βάλανε......γιατι μέχρι τωρα πηγαίνεις αραχτός στις εκλογές.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η συγκυβέρνηση είναι εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ..

      Διαγραφή
  43. Όλοι οι Νεόπλουτοι Άμφισσας και περιχώρων μαζί εναντίον του χωριατόπαιδου. Μπράβο ψηφίστε τους θα σας λύσουν το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η.. ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ???
    ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Απαντήσεις
    1. Τα 1500 το μήνα τρία χρόνια ήταν καλά χορτάσαμε - καλομάθαμε και πάμε για άλλα....

      Διαγραφή
  47. ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ, ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΓΡΑΨΕ..ΓΡΑΨΕ ΠΕΝΥ! .Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ. ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΛΑ. ΒΓΑΛΤΑ. Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αφιερωμενο στον Θανάση και τα άλλα τα πλουσιόπαιδα.
    http://www.youtube.com/watch?v=2aD9e8ZxI_8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΣΑΕΙ ΑΕΡΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗ ΚΡΥΩΣΕΙΣ, ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ.

      Διαγραφή
  51. ΟΞΩ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΜΑΤΖΩΡΟΣ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗΔΕΣ ΦΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ . ΟΞΩ ΤΩΡΑ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΗΝΕΝΞΟΥΣΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ....ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ

      Διαγραφή
  52. εγω δεν θα γραψω για τον παναγιωτοπουλο ,καλη επιτυχια στον ανθρωπο και στον καθενα.
    θα γραψω για ολους εσας που απο την αρχη των σχολιων εχετε ξεσκισει τον φουσεκη
    ως δηθεν διεφθαρμενο,εκβιαστη,υποδικο και ξανα υποδικο,αναξιοπρεπη κλπ
    γινατε ολοι δικαστες και ισως μερικοι απο εσας να ειχατε σχεσεις μαζι του,να ειχατε φαει μαζι,να ειχατε βρεθει σε συγκεντρωσεις κομματικες,αυτοδιοικητικες,να του λεγατε γεια σου δημαρχε και ολα τα καλα.
    εισαστε φουστανακηδες και στριγκακηδες αλλα ακομη χειροτερο εισαστε ανηθικοι
    γιατι στο ιντερνετ μπορει να μπαινει η οικογενεια του και κυριως τα παιδια του και να διαβαζουν ρε κοτες λειρατες τα οσα λετε για τον πατερα τους.
    θα σας αρεσε ρε να διαβαζουν για εσας τα παιδια σας οσα γραφετε εσεις για αυτον η για οποιονδηποτε αλλον????? φτου σας ξεφτιλες!!!
    οτι και να εχει συμβει δεν εχετε το δικαιωμα να διασυρετε ετσι τον οποιονδηποτε γονιο
    που εχει παιδια συμμαθητες των παιδιων μας και ειναι μεταξυ τους σε καθημερινη επαφη
    δεν σας δινει κανενας το δικαιωμα να δημιουργητε θεμα σε κανενα παιδι!!
    για κατεβασμα τα παντελονια στο μωλο εισαστε κουφ@λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σου φίλε επαυξάνω. Ως εδώ.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε φιλε που μας κανεις και μάθημα? δεν ειναι υπόδικος και διεφθαρμένος? δεν απειλεί? άμα δεν σ´αρεσει μην διαβάζεις, ας μην εμπλέκε άμα θελει να μην γράφουμε ....

      Διαγραφή
    3. Ποιος πριν από σένα ανέφερε τη λέξη διαφθορά; Επίτηδες το γράφεις;

      Διαγραφή
    4. @ 7¨39
      μπραβο ρε φιλε εισαι αντρας γνησιος οποιος και νασαι!

      Διαγραφή
    5. AYTA TI EINAI?ΑΒΡΟΤΗΤΕΣ? ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ
      Ανώνυμος5 Μαρτίου 2014 - 1:05 μ.μ.
      Μπράβο , επιτρέπουσα κ´ατι καινόυργιο, με ήθος και αξιοπρέπεια να μην απαντάτε στις συκοφαντίες και στη λιαστή που θα σας ρίχνει το διεφθαρμενο περιβάλλον του Φουσέκη
      Ανώνυμος5 Μαρτίου 2014 - 1:08 μ.μ.
      Ο υποδικος θελει να ξαναβγεί..
      Ανώνυμος5 Μαρτίου 2014 - 1:13 μ.μ.
      Μπράβο στην πρωτοβουλία του κ. Παναγιωτόπουλου και των συνεργατών του!! Ο υπόδικος επαγγελματίας πολιτικός πού ταλαιπωρεί τον τόπο μας επί δεκαετίες δεν περίμενε τέτοια κίνηση και έχει ήδη αρχίσει τις απειλές, τους εκβιασμούς και τα παρακάλια. Τον έχουν καταλάβει οι πάντες. Τώρα ήρθε η ώρα να καταστρέψουμε το "αυγό του φιδιού".

      Ανώνυμος5 Μαρτίου 2014 - 1:19 μ.μ.
      Ο δήμαρχος αυτή τη στιγμή εχει πάθει σοκ, μέχρι χθες έστελνε απεσταλμένους για να μην γίνει αυτό. Μπράβο Γιάννη τόλμη, κανεις δεν τσιμπάει από τα απειλητικές του μηνύματα, θα συντριβει το χθες και το διεφθαρμ´ενο, ο κόσμος εχει ματιά και βλέπει.

      Διαγραφή
    6. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ; ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΨΩΜΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ

      Διαγραφή
  53. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΡΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΡΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ......ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΘΑΝΑΣΗ ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ καραδοκούν και ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ΣΑΝ ΟΧΙΑ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΗ, ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. μπορείς να μας πεις πώς φέρθηκε ο παναγιωτόπουλος στο φουσέκη σαν οχιά διμούτσουνη; επειδή επιθυμεί να κατέβει υποψήφιος; δεν έχει δικαίωμα άλλος;

      Διαγραφή
  57. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός και του λόγου του.

      Διαγραφή
    2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ....ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Άχρωμος , άγευστος , άοσμος ….
      Του δόθηκε η ευκαιρία ως Υφυπουργός να κάνει κάτι στο νομό και αυτός έχασε τις εκλογές πανηγυρικά

      Διαγραφή
    4. Τίποτα-τίποτα - τιποτα . Το απολυτο μηδεν

      Διαγραφή
  58. Και το δα το όνειρο χθες. Και σήμερα βγήκε. ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. μην σας μπερδεύουν ! το σύστημα είναι το ίδιο. απλά ο θανάσης έχει μπει καβάλα στον Δούρειο ίππο ! μέσα είναι όλοι οι άλλοι και κάτι καινούργιοι που έβγαλαν τη μάσκα...καιρό που διάλεξαν ! (και καλά έκαναν για να τους δουν και αυτοί που δεν το πίστευαν !!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καθίστε ρε παιδιά!! Για να αφήσουμε λίγο τον Φουσέκη (οχι οτι είναι και αθώα περιστερά!!!) και ας επικεντρωθούμε στην "ουρά" του που ξεπρόβαλε. Θέλετε να μου πείτε οτι ο Παναγιωτόπουλος είναι άνθρωπος δυναμικός;; αποφασιστικός;;; Δεν θα το έλεγα!! Τί έκανε τόσα χρόνια;;;; Καθάρισε την Χάρμαινα, έκανε πεζοπορίες αντε και κάτι εκδηλώσεις .... αυτά! Ακουσε κανεις την φωνή του στα δημοτικά συμβούλια; Να μιλά; Να έχει επιχειρήματα; ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;;; Επιπλέον έχει τα φόντα;;;; Το ¨καλό¨παιδί δεν φτάνει.

    Υ.Γ. Αυτός -αυτή που γράφει μαχόμενος -η για τις αρετές του κυρίου προέδρου σε όλα τα σαιτς ας ρίξει τους τόνους. Μόνο κακό μπορεί να κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα φόντα, τα δει ο Φουσέκης δηλαδή, που μας εχει κάτσει στο λαιμό και δε λέει να παει στην ευχή του θεού? άντε αμάν πια

      Διαγραφή
  61. μέσα στην διακήρυξη βλέπει κανείς όλοι τη φτωχολογιά, αυτούς που δεν είναι βολεμένοι, αυτούς που δεν περνάν καλά, αυτούς που νοιάζονται για το συνάνθρωπό τους, αυτούς που νοιάζονται για το κοινό συμφέρων, αυτούς που δεν ξέρει ο ένας τον άλλο, αυτοί που ..τώρα κοιτάζουν γύρω τους και βλέπουν ένα Δήμο (γεωγραφικά ) όμορφο που μαραζώνει και αφού πάρουν την ψήφο μας και πάλι θα τον ξεχάσουν, γιατί ο θανάσης μέχρι σήμερα δεν έκαμε τίποτα, δεν ήταν τίποτα, τώρα θέλει να γίνει............τι να πει κανείς μετά από όλα αυτά, μας έχουν περάσει για πολύ μ.......ς επειδή τους εμπιστευθήκαμε και επειδή από ευγένεια τους περιμέναμε μπάσκε κάμουν τίποτα γι΄ αυτό τον τόπο, και επειδή κάναμε το κορόϊδο για όσα έκαναν και από δική μας ντροπή δεν τους είπαμε τίποτα, γι΄ αυτό μας παρεξήγησαν, ότι δεν καταλαβαίνουμε τίποτα και θέλουν να συνεχίσουν.........
    Έχουμε αηδιάσει πιά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δεν σ´αρεσει κατέβα εσύ ΜΠΑΣ κι είσαι καλύτερος ,

      Διαγραφή
    2. ΣΟΥΡΗΣ πριν ΣΟΥΡΑΣ τώρα6 Μαρτίου 2014 στις 6:35 μ.μ.

      Ενός μπαμπά τ’ αρσενικό παιδί
      τον κόσμο σε σκοτούρα πάντα βάζει,
      και όποιος ευτυχίσει να το δει
      θα εύρει πως με κάποιον λίγο μοιάζει.

      Τη μία μοιάζει κάποιου με φτερά,
      την άλλη μοιάζει κάπως στην μητέρα,
      αλλά κανείς δεν είπε μια φορά
      πως μοιάζει λιγάκι του πατέρα.

      Και του μπαμπά του κόλλησε μαράζι,
      να εύρει το παιδί του τίνος μοιάζει.

      Διαγραφή
  62. Μπράβο σε ολα τα παιδια για την πρωτοβουλία τους. Και μέχρι χθες δεν ήθελα ούτε να ψηφίσω! Τωρα υπάρχει εναλλακτική ΦΟΥΣΕΚΟΘΑΝΑΣΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά δεν πάμε για ύπνο νύσταξα. Αύριο πάλι..

      Διαγραφή
  63. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΣΕΚΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΝΙΚΟΛΑΕ ΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙΣ ΑΓΑΠΑ ( Να αγαπάς αυτούς που τρέφεις) ‘’Δελφικά παραγγέλματα’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο ΠΟΝΗΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΚΟΜΗΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΥΦΆΞΕΙ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? θελει την ασφάλεια της αντί περιφέρειας μήπως? κι αν δεν του κάτσει αυτό, πάλι με το νικολακη? θελει κι αυτός το μισθουλι του? που είστε, γιατι δεν σας ακούμε? ξανά τέσσερα χρόνια ύπνο τον ζυγό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα φίδια και τα ερπετά λουφάζουν ή δαγκώνουν στα μουλωχτά. Συγχαρητήρια Παναγιώτη για την στάση σου.

      Διαγραφή
    2. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ LINK.
      http://www.dailymotion.com/video/x9rpub_%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CF%8C%CE%B6%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82_fun

      Διαγραφή
    3. Τι να κανει κι οΤαγκαλης , κάπως πρεπει να ζήσει ο άνθρωπος, βλέπεις τέτοια εποχή οι μηχανικοί βαράμε μύγες , οπότε μια χαρά το 1500 άρι ευρώ . Δεν ειναι εποχές για επαναστάσεις, κουρνιάζει και περιμένει ο φουκαριάρης να πάρει σειρά.....

      Διαγραφή
    4. Ο ΓΜΑΡΟΣΑΛΟΝΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ

      Διαγραφή
    5. nai alla h korh toy ton proteinei pantoy mas doyleyei h MANDREKA.......se mathame ASPASIA! Ainte kai oFousekhs o epomenos vouleyths Aderfia!

      Διαγραφή
  66. Εύχομαι καλη επιτυχία στο Γιώργο Κουλούλα στη Δώριδα και σε εσάς στο Δήμο Δελφων , καλα ξεμπερδεματα γιατι στο Β γύρο θα χτυπηθούν Φουσέκης -Παναγιωτοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή επιτυχία Γιώργο , καλή επιτυχία Νίκο !!!!!!

      Διαγραφή
  67. ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κύριε Δρόλαπα Δώσε μας τα φώτα σου Άιντε ρίχτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΤΟ ΚΑΠΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ , ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑΘΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To telo ....to telo ......to telo poly !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι ο κακομοίρης και το παίζει και παράγοντας στα βλαχάκια

      Διαγραφή
    3. EXEI XASEI THN MBALA O STATHARAS TI NA SE KANW ?????????

      Διαγραφή
  70. Να το θυμάστε ο Νίκος ετοιμάζει δυναμική είσοδο στην Βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τη κλούβα της αστυνομίας μάλλον ....

      Διαγραφή
    2. SYMFWNW KAI THA EINAI O PRWTOS VOYLEYTHS EK SEGDITSAS!!!!!!

      Διαγραφή
  71. ΚΑΛΑ ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. O ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ..Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ..
    ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Όλοι αυτοί που βρίζουν τον Φουσέκη είναι αυτοί που δεν φάγανε ή δεν φάγανε αρκετά. Τώρα ονειρεύονται εξουσία και χρήμα από αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΝΑΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΕΝΤΙΜΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ….ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΛΩΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ .ΤΥΧΑΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ .ΥΠΗΡΧΕ????? ΑΡΑΓΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΑΑΑΑ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΟΣ…. ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΙΟΣ.ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ Ο ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ, ΡΕΕΕΕΕΕ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΓΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ , ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΑΚΗ??????ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΚΕΙ .ΤΟΥ ΠΡΩΤΙΝΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ!!! ΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΑΝΑΣΑΚΗ…..,ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟ….,ΚΥΡΙΕ ΛΟΡΔΕ ΜΠΟΥΓΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.. ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ…ΣΑΛΩΝΙΤΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ < ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ> ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΠΟ, ΣΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΑΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΓΟΥΡΓΟΥΡΗ……….. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΛΕΥΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ…..

    ΥΓ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΓΚΑΛΗ ΚΡΑΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΥΓ. ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ<< ΕΛΙΑ>> ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΜΕ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΥΤΑΠΑΤΩΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΑΕΙ HILTON!!!!!

      Διαγραφή
    3. GIA NA EXOYME KALO ERVTHMA H GEORGIA POY THA PAEI ......WEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO??????????

      Διαγραφή
    4. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ Η ΦΩΚΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΓΚΡΙΚΛΙΣ

      Διαγραφή
  75. ο ταγκαλής από που έρχεται και που πηγαίνει ?..................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον δεν είναι αγνώμων.......

      Διαγραφή
    2. τι πάει να πει αγνώμων; Ο καθένας μπορεί να εκτεθεί στο λαό και να ζητήσει την ψήφο του. Εδώ ο Φουσέκης έκανε αντιδημάρχους και αντινομάρχες τα απόλυτα τίποτα. Αυτοί μάλιστα θα ήταν αγνώμονες

      Διαγραφή
    3. Τα τίποτα με μπόλικο καθόλου βόλεψε ο Φουσέκης

      Διαγραφή
  76. Λυσσάξατε φερέφωνα της κακιάς ώρας. Δεν σας αρέσει πού κατεβαίνει ένας νέος άνθρωπος. Άλλωστε ποτέ δεν θέλατε νέους και ικανούς, γι' αυτό μαυρίσατε και το Μπούγα και τον Παπαθανασίου και λοιδωρείτε τη Μανδρέκα. Νομίζετε ότι μόνο ο υπόδικος με την παρεούλα του θα φέρει ... ανάπτυξη στον τόπο!! Ο κόσμος να αναλάβει τις ευθύνες του, αλλιώς καλά να πάθουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Λυσσάξατε φερέφωνα της κακιάς ώρας. Δεν σας αρέσει πού κατεβαίνει ένας νέος άνθρωπος. Άλλωστε ποτέ δεν θέλατε νέους και ικανούς, γι' αυτό μαυρίσατε και το Μπούγα και τον Παπαθανασίου και λοιδωρείτε τη Μανδρέκα. Νομίζετε ότι μόνο ο υπόδικος με την παρεούλα του θα φέρει ... ανάπτυξη στον τόπο!! Ο κόσμος να αναλάβει τις ευθύνες του, αλλιώς καλά να πάθουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Λυσσάξατε φερέφωνα της κακιάς ώρας. Δεν σας αρέσει πού κατεβαίνει ένας νέος άνθρωπος. Άλλωστε ποτέ δεν θέλατε νέους και ικανούς, γι' αυτό μαυρίσατε και το Μπούγα και τον Παπαθανασίου και λοιδωρείτε τη Μανδρέκα. Νομίζετε ότι μόνο ο υπόδικος με την παρεούλα του θα φέρει ... ανάπτυξη στον τόπο!! Ο κόσμος να αναλάβει τις ευθύνες του, αλλιώς καλά να πάθουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Λυσσάξατε φερέφωνα της κακιάς ώρας. Δεν σας αρέσει πού κατεβαίνει ένας νέος άνθρωπος. Άλλωστε ποτέ δεν θέλατε νέους και ικανούς, γι' αυτό μαυρίσατε και το Μπούγα και τον Παπαθανασίου και λοιδωρείτε τη Μανδρέκα. Νομίζετε ότι μόνο ο υπόδικος με την παρεούλα του θα φέρει ... ανάπτυξη στον τόπο!! Ο κόσμος να αναλάβει τις ευθύνες του, αλλιώς καλά να πάθουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.. ΟΜΩΣ.!!!!!!! ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ???. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο φίλος.

      Διαγραφή
    2. ΕΝΩ ΕΣΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣ, ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ..ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ!!!!

      Διαγραφή
  81. Oξω η τυραννία του φουσεκισταν, η ιτιά να τον διώξει και να το μαυρίσει με χέρια και πόδια . ΟΞΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο Αριστείδης τι θέση θα κρατήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Και που να ανακοινωθεί και η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ" για τον Δήμο Δελφών..... να δεις τι θα γίνει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Έχω μερικές απορίες. Τόσο ηθικός είναι αυτός ο Παναγιωτόπουλος που το διαφημίζει παντού; Σε δελτία τύπου; Σε εφημερίδες; Σε live εμφανίσεις; Άλλος δηλαδή τόσο ηθικός δεν υπήρξε; ποτέ; πουθενά; Εγώ ξέρω πως ο ηθικός κύριε Παναγιωτόπουλε όπως τον εννοείτε εσείς δεν γυρνάει την πλάτη σε προβλήματα του τόπου, δεν το παίζει υπεράνω, δεν καβαλάει καλάμι και τρέχει, δεν προμοτάρει άτομα της άμεσης- άμεσης οικογένειας του (για να μην γίνω πιο συγκεκριμένος) σε εκδηλώσεις του δήμου να ξεφωνίζουν στα μικρόφωνα και νομίζουν ότι λύνουν και δένουν . Δεν κοιτά αγέρωχα και δεν στρουθοκαμιλίζει στα τόσα προβλήματα του δήμου. Για όσους τρέξουν να με κρίνουν ας κάνουν μια ανασκόπηση στα παραπάνω, ας σκεφτούν, ας προβληματιστούν, ας ακούσουν ξανά ένα δημοτικό συμβούλιο σε επανάληψη. Ο τόπος θέλει μια πραγματική αλλαγή, ένα ταρακούνημα και όχι κάποιον που ξεκίνησε με πλάτες άλλων και συνεχίζει με πλάτες ακόμα πιο παλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αν ήθελε πραγματικά να χτυπήσει το δήμαρχο θα στήριζε έναν από τους Δρακάκη - Μέγκο που ήταν στην "άλλη πλευρά" στο απερχόμενο συμβούλιο και δε θα έφτιαχνε μια κίνηση δεκανίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή