Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Απάντηση Παναγιωτόπουλου για το Κέντρο Υγείας Ιτέας. Εσείς κ. Ταγκαλή; ...


 


Στο ερώτημά σας για τη θέση μου σχετικά με το Κέντρο Υγείας Ιτέας, έχω να απαντήσω τα εξής:
Το Κέντρο Υγείας Ιτέας αποτελεί σημαντικό πυλώνα του συστήματος υγείας στο Δήμο μας. Ως εκ τούτου κάθε υποβάθμισή του κλονίζει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους συνδημότες μας που εξυπηρετεί, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί πλήγμα και για το Νοσοκομείο Άμφισσας, του οποίου αποτελεί προπύργιο.
Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται εμείς, ως τοπική κοινωνία, να τιθέμεθα ενώπιον εκβιαστικών διλημμάτων για την κατανομή του ιατρικού προσωπικού μεταξύ του Νοσοκομείου Άμφισσας και του Κέντρου Υγείας Ιτέας, καθώς η υποβάθμιση του δεύτερου αποτελεί ευθεία απειλή και εναντίον του πρώτου.
Συνεπώς οφείλουμε ομόψυχα, ειλικρινά και επίμονα (αλλά και έγκαιρα) να δίδουμε τους αγώνες που και εμείς προβάλλουμε ως βασικό διεκδικητικό πλαίσιο του Συνδυασμού μας  και εν προκειμένω έχουμε την υποχρέωση ως περιοχή, με πρωτοβουλία του Δήμου μας και των λοιπών θεσμικών παραγόντων, να απαιτήσουμε δυναμικά την κάλυψη των κενών στον τομέα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τις υποδομές μας στο χώρο της Υγείας.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άμφισσα, 27.03.2014
Θανάσης Παναγιωτόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών
με το Συνδυασμό «Ανανεωτική Δύναμη»

16 σχόλια:

  1. μόνο συνδημότες εξυπηρετεί ?..............τα πιάνεις τα θέματα ! ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπλα, μπλα, μπλα... Ο γνωστός εδώ και κάτι δεκαετίες ξύλινος λόγος, μιλάς χωρίς να λες τίποτα. Επί του πρακτέου τί; Φυσικά και τιθέμεθα ενώπιον εκβιαστικών διλλημάτων, άμα λάχει να ούμε το Υπουργείο Υγείας βάζει λουκέτο στα πάντα όλα, νοσοκομείο, ΚΥ και ο κάθε Παναγιωτόπουλος δε πα να χτυπιέται σαν το φραπόγαλο, δεν μπορεί να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Γι' αυτό και μεγάλοι και εύρωστοι δήμοι έχουν από χρόνια δημιουργήσει δικές τους δομές, τα δημοτικά ιατρεία. Είναι λύση; προφανώς όχι, αλλά ΔΕΝ υπάρχει καμία άλλη δυνατότητα ούτε νομοθετικά ούτε οικονομικά. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα η οποία και αδιαφορεί μάλιστα αν τη λαμβάνουμε υπ'όψιν ή όχι. Όσο για τις δυναμικές απαιτήσεις, you made my day: θα κάνεις δηλαδή τί; θα...φωνάξεις στον Άδωνι μέσα από κανένα τηλεπαράθυρο, θα κλείσεις το Δήμο και θα... τιμωρήσεις έτσι τους δημότες σου που θα θέλουν κανένα πιστοποιητικό ή θα καταφέρεις να σηκώσεις μερικούς Σαλωνίτες από τα... τσίπουρα; Έστω ότι τα κάνεις όλα αυτά μαζί. Ε ΚΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕ!!! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΦΡΑΜΠΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτος εδειξε να ενδιαφερεται για την ιτεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ γελάνε.
      Φαίνεται το Κέντρο Υγείας από την Άμφισσα;

      Διαγραφή
  5. θεα δημητρα θεεικα γραφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ! Ο ΜΑΡΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙ Η ΙΤΕΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Ο ΠΑΠΑΛΑΪΟΣ, Η ΛΑΪΝΗ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επι της ουσίας κύριε έχετε κάτι να μας απαντήσετε; Κάτι να παρουσιάσετε; Κάποια ενέργεια που έχετε πραγματοποιήσει σε μια κατάσταση που καλά κρατεί απο το 2011;
    ....Τίποτα εεε !!! Αυτό κατάλαβα και εγώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχα το ταξιμο δεν εκλεισε σπιτια...το δωσιμο εκλεισε..
    ετσι Θαναση?
    Οτι ναναι λεει ο ποιητης χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμαν πια με αυτα τα εκβιαστικα διλληματα ταχαμου που προσπαθειτε να βαλετε στους υποψηφιους .Επιτελους εχετε Μανδρεκσ ,Φουσεκη ,Λαινη ,Παπαλαγιο Μεγκο,Δρακακη.Αγγελετο και λοιπους συγγενεις να ρωτησετε . Τι καταλαβατε απο την απαντηση του Παναγιωτοπουλου ; ενα ευχολογιο που θα εκανε ο καθενας ,το ιδιο θα ειναι και του Ταγκαλη για να ειστε ευχαριστημενοι εν οψη εκλογων . Η πραγματικοτητα ομως ειναι αλλη και την ξερετε ολοι πολυ καλα για την εποχη που βρισκομαστε ,οι καλες εποχες που ο Μπακογιαννης για τοπικιστικους λογους εκανε το κυ στην Ιτια , εχει περασει ανεπιστρεπτη και με τεραστιο κοστος για ολους μας .Βγαλτε τις τοπικιστικες παρωπιδες και καταλαβετε την πραγματικοτητα και αποδεχτειτε την για το καλο ολων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο μπακογιαννης το εκανε το κυ για τοπικιστικους λογους????
      και οι ζωες περαστικων και ντοπιων που σωθηκαν απο αλλεργιες,εμφραγματα,κρισεις οι ανθρωποι που εξυπηρετηθηκαν τα γεροντακια,οι υπηρεσιες που προσφερει εστω και τωρα οτι μπορει,το οδοντιατρικο ολοι,ολα κλπ
      ολα αυτα ηταν και ειναι τοπικιστικες παρωπιδες??????
      οικονομια αλλου,οχι στις ζωες ανθρωπων
      και να το ξαναπω
      γηροκομειο ιτεας
      κεντρο υγειας
      αστυνομια ιτεας
      πυροσβεστικη ιτεας
      ειναι αδιαπραγματευτα

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη μονο στην Ιτεα υπαρχουν ανθρωποι να σωθουν ; με την ιδια λογικη θα επρεπε να υπαρχουν κυ και στο Γαλαξιδι ,Δελφους ,Δεσφινα Ερατεινη Μαυρολιθαρι κ.λ π σε καθε πολη και χωριο ! ειναι αυτο δυνατον ; δεν υπαρχουν εκει ανθρωπινες ψυχες για να σωθουν ; Δεν υπαρχουν εκει περαστικοι που να εχουν αλλεργιες ; Ενα εμφραγμα ( μακρυα απο ολους μας ) απο Ιτεα μπορει να φτασει στο νοσοκομειο , απο το Λιδωρικι πχ μπορει να φτασει ; Και κατι αλλο ολα αυτα που αναφερεις ποιος πραγματικα , πραγματικα ομως , πιστευεις οτι μπορει να τα αντιμετωπισει στο κυ , θα ηθελες με εμφραγμα να σε πανε εκει ; Αλλωστε δεν ξερεις και αλβανο-βουλγαρο -ρουμανικα οπως πιστευω. Να σε ρωτησω και κατι αλλο , εχεις την δυνατοτητα συνταγογραφησης ή οι λιστες ειναι ετοιμες απο το σπιτι και εσυ δεν προλαβαινεις ; Παντως τελειωνοντας θαρρω πως καποιοι πρεπει να μεταφερθουν στο νοσοκομειο (μαγειρισες-οδηγοι- τραυματιοφορεις- νοσηλευτικο κλπ και να μεινουν γιατροι μονο για επειγοντα και συνταγογραφηση ( και οχι μονο 10-15 συνταγες ).Οι καιροι δεν συγχωρουν αλλες σπαταλες για εγωιστικους λογους με προφαση την ανθρωπινη υγεια , μακαρι να ειχαμε σε καθε πολη και χωριο νοσοκομειο ,αλλα αυτο δεν ειναι δυνατον ,Γι αυτο πρεπει να ενωσουμε ολοι τις δυναμεις μας για να ενισχυθει οσο μπορει το νοσοκομειο πρωτα και κυρια και κατοπιν το κυ Λιδωρικιου λογω αποστασης .

      Διαγραφή
    3. Φιλε σου ευχωμαι να παθεις εμφραγμα και να σε πανε Αμφισσα....

      Διαγραφή
  10. Ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύρις Παναγιωτόπουλε εξοργίζετε τον κόσμο.... Δεν έχετε καμία ελπίδα με τέτοιους υποψήφιους και με αυτά που κάνετε.... Ο κόσμος θέλει αλλαγές και πράξεις πια. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται με τους παρατρεχάμενους σας και ζητάτε εμπιστοσύνη;;;; ....
    Καληνύχτα και αλλάξτε πλευρό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλά, σε ένα ολόκληρο δήμο δελφών δεν υπάρχει ένας με αρχ@@@@ να βγεί μπροστά και να φύγει το κάθε είδους κατεστημένο από πρόσωπα και πρακτικές κατωτάτου επιπέδου ?
    (θα μου πείτε τα καλά στοιχεία δεν μπλέκονται με τις κότες......... αλλά είπαμε ένας με αρχ@@@@ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή