Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ποιοί είναι οι 6 υποψήφιοι Περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας...

Οι 6 υποψήφιοι Περιφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας:

1. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ανεξάρτητος από τον χώρο της Ν.Δ..

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος, ο τέως υπουργός υγείας και βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την υποψηφιότητα του για τις περιφερειακές εκλογές του 2014 ως υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.





2. Κώστας Μπακογιάννης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη Ν.Δ. 
  Ο Κώστας Μπακογιάννης γιος του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978.



 Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ενώ από το 2010 εκτελεί χρέη δημάρχου του Καρπενησίου.Το 1996 τελείωσε με άριστα το Σχολείο Μίλφιλντ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μπράουν (ΗΠΑ), όπου σπούδασε Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις και βραβεύτηκε με την Υποτροφία William Gaston Premium.
Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα της Δημοσίας Διοίκησης και των Πολιτικών Επιστημών, στη Σχολή Τζον Φ. Κέννεντυ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ (ΗΠΑ) με εξειδίκευση στα μακροοικονομικά.
Σήμερα είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (Ηνωμένο Βασίλειο) στο γνωστικό αντικείμενο των Πολιτικών Επιστημών και των Διεθνών Σχέσεων
Έχει εργαστεί σε Διεθνείς Οργανισμούς, όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ως κοινοβουλευτικός βοηθός Ευρωβουλευτή όπου παρακολουθούσε τις εργασίες της Επιτροπής Μεταφορών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Τουρισμού, όσο και στη Παγκόσμια Τράπεζα με έδρα το Κόσοβο, ως στέλεχος της ομάδας που συνεπικουρούσε στην υλοποίηση τριών έργων της Τράπεζας στον τομέα της Ενέργειας και της Μεταλλευτικής Βιομηχανίας.
Έχει επίσης εργαστεί στο Υπουργείο Εξωτερικών ως ειδικός συνεργάτης με αντικείμενο την προεργασία και προετοιμασία των δημοσίων τοποθετήσεων της Υπουργού. Στον ιδιωτικό τομέα έχει εργαστεί ως σύμβουλός επιχειρήσεων στην Boston Consulting Group. Υπήρξε εταίρος και διευθυντικό στέλεχος σε ιδιωτική εταιρία Επενδυτικών Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας στην Αθήνα όπου και εργαζόταν ως Υπεύθυνος Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.
Έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού ως Καταδρομέας-Αλεξιπτωτιστής. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

3. Κώστας Χαϊνάς - Υποψήφιος  Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, με τη Δημοκρατική Αριστερά.
Κατάγεται από την  Εύβοια.Έχει σπουδάσει Μαθηματικά και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στα Οικονομικά και στην Πληροφορική. 
Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, αναλυτής-


Κώστας Χαϊνάς

προγραμματιστής και οικονομικός σύμβουλος-μελετητής. Παιδί εργατικής οικογένειας, εργαζόμενος και ο ίδιος από πολύ μικρός, αγωνίσθηκε από τα φοιτητικά του χρόνια, για μια αριστερά της μεταρρύθμισης και της δημοκρατίας. Στις εθνικές εκλογές του 1996 ήταν υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας με το Συνασπισμό και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 1998 ήταν υποψήφιος νομάρχης Εύβοιας με την ανεξάρτητη κίνηση πολιτών "Πρωτοβουλία για την Εύβοια". Από το 1998 ως ανένταχτος πολίτης συμμετέχει και αγωνίζεται μέσα από τις κινήσεις πολιτών Ενεργοί Πολίτες Εύβοιας και το Δίκτυο Περιβαλλοντικών Συλλόγων Εύβοιας, για ένα ανθρώπινο, βιώσιμο και αειφόρο περιβάλλον.


4.Γιώργος Μαρίνος Υποψήφιος  Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με το ΚΚΕ.
   Γεννήθηκε στον Άγιο Λουκά Ευβοίας το 1954. Είναι παντρεμένος με τη Σουλτάνα Καλαϊτζή κι έχει δύο παιδιά.

Ο Γιώργος Μαρίνος.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Ραδιοτηλεγραφητών και γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά.
Είναι μέλος του πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και έχει εκλεγεί βουλευτής Ευβοίας το 2007 και το 2009.
Ναυτεργάτης ασυρματιστής.


Επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του σωματείου Ασυρματιστών, με συνδικαλιστική δράση στο ναυτεργατικό κίνημα.


5. Βαγγέλης Αποστόλου, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ.
Γεννήθηκε στους Παπάδες Εύβοιας και ζει στη Χαλκίδα.
Σύζυγός του είναι η δικηγόρος Ζωή Κεμανέ και έχουν δύο κόρες, την Έλενα, δικηγόρο και τη Μαρία, φιλόλογο.

Βαγγέλης Αποστόλου
Σπούδασε Δασολογία και εργάστηκε στην Αγροτική Τράπεζα.
Διετέλεσε, βουλευτής Εύβοιας του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου την περίοδο 1996-2000, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ από το 2004 έως το 2010 και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής από το 1998 ως σήμερα.
Ως βουλευτής ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα, έχοντας την αναγνώριση όλων, ακόμα και των κοινοβουλευτικών συντακτών, ως ένας από τους παραγωγικότερους βουλευτές τόσο στο νομοθετικό έργο όσο και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Παράλληλα ήταν συνεχώς παρών στους χώρους γέννησης των προβλημάτων σε κάθε γωνιά της Εύβοιας αλλά και όλης της χώρας.
Ως μέλος της Π.Γ. είχε το συντονισμό των θεμάτων Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης του κόμματος και κατόπιν των θεμάτων Οικολογίας , Περιβάλλοντος και Αγροτικής Πολιτικής.
Μετά τη λήξη της βουλευτικής του θητείας συνέχισε να υπερασπίζεται σειρά κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων, και βρέθηκε δίπλα στους αγρότες, τους εργάτες, τους επαγγελματίες και γενικά στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για τα δικαιώματα τους.
Με την πλούσια αρθρογραφία του τόσο στα κεντρικά (Ελευθεροτυπία, Αυγή και Κόσμος του Επενδυτή) όσο και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέδειξε πολλά ζητήματα της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής.

6. Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με την Ελληνική  Αυγή.



   Ο 42χρονος Απόστολος Γκλέτσος έχει μεγαλώσει και ζει στην Φθιώτιδα, είναι  παντρεμένος και  έχει  δύο κόρες. Είναι ξάδελφος του ηθοποιού και Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου.Πριν από 2 χρόνια, εκλεγμένος βουλευτής Φθιώτιδας στον πρώτο γύρο, επιχείρησε το ταξίδι για την Αθήνα, το κλίμα ωστόσο δεν του άρεσε  κι έτσι επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λαμία.





16 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ? Η ΜΠΑΝΤΖΕΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει με τον Μπακογιάννη

      Διαγραφή
    2. και η ΠΟΛ.ΑΝ με τον Μπακογιαννη.......αραγε η Ν.Δ. με ποιον..;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  2. τι βιογραφικο εχει ο γιαννοπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΛΟΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ!!! ΕΜΠΑΙΝΕ ΈΛΕΓΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΣΗΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα καταλάβουμε καλύτερα ποιός είναι ποιός
    αν δούμε ποιό Καρπενήσι παρέλαβε ο Μπακογιάννης και ποιό παρέδωσε....
    Η πολιτική θέλει μετρήσιμα αποτελέσματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ;

      Διαγραφή
    2. βεβεαιως...αλλα με την βοηθεια....της ΜΑΜΑΣ.....;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Και ειπεν ο Μεγα Αλεξανδρος εις υην μητερα του...............Μητερα δωσε μου την ευχη σου εγω ειμαι το λιονταρι.Τα λογια σου δινουν φτερα στην καρδια μου.Φευγω αυριο, θα νικησω, κι υστερα θα περασω τον Ελλησποντο,θα μπω στην Ασια,θα κυριεψω τον κοσμο.Ο,τι νειρευτηκες ,θα γινει.........Σε αλλο σημειο ο Καζαντζακης αναφερει ως Κρητηκος....Παιδι μου,ειπε, σου το ειπα κι αλλη φορα,σου το ξαναλεω και τωρα ,,,Η Μακεδονια δε σε χωραει ζητησε ενα αλλο βασιλειο μεγαλυτερο.

      Διαγραφή
    4. όλα αυτά για τον Μπακογιάννη βρε 1:48;
      Μάλιστα..
      Και μετά ξύπνησες!

      Διαγραφή
  6. Κάντε μια σύγκριση ανάμεσα σε Καρπενήσι και Δήμο Δελφών.....απλά πράγματα !
    15-20 χρόνια εξουσίας του φουσέκη ...μπουρμπούτσαλα ................!
    (και να συγκρίνεται και να μην συγκρίνεται η περίοδος φουσέκη θα μείνει αξέχαστη...εφιάλτης !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 12.27 ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Η ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΑΔΙΑΦΟΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΡΑΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή