Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Τελεσίδικα αυθαίρετα τα Τουμπανάρια...δεν θα συγκαλύψουμε τις παράνομες ενέργειές σου κ. Δήμαρχε!!! Κι ας έγινε ο κ. Ταγκαλής του ΤΑΣ, Ρομπέν της Πολεοδομίας...!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6 - 2-2014

 Πολίτες στο Προσκήνιο:

…Ο κ. Δήμαρχος και, δυστυχώς, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παν Ταγκαλής, αρνούνται να ομολογήσουν ότι έχει τελεσιδικίσει το διοικητικό μέρος της υπόθεσης Αλαφόκαστρο - Τουμπανάρια, αφού και το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάνθηκε, ότι ορθώς ανακλήθηκαν οι οικοδομικές άδειες και συνεπώς είναι αυθαίρετες όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται μέσα στον Αρχαιολογικό Χώρο των Δελφών…
…Κατά την άποψή μας το αναμφισβήτητο κατάντημα του Δήμου μας, ως συνέχεια της Νομαρχίας Φωκίδας, οφείλεται εκτός των άλλων και στην πλήρη έλλειψη αξιοκρατικών κριτηρίων σε όλες της επιλογές του δημόσιου βίου, στην αποβολή της χρηστής διοίκησης, στην διάθεση του μεγαλύτερου μέρους του δημόσιου χρήματος για την εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων  και στον διαχωρισμό των πολιτών και δημοτικών  υπαλλήλων σε Λαμόγια, Πελάτες και Κορόιδα…»

Φίλοι και φίλες
Είχαμε την τιμή να τύχουμε άμεσης απάντησης στο από 26-1-2014 δελτίο τύπου , με το οποίο ζητούσαμε την παραίτηση του κ. Φουσέκη.
Το «νέο» στην απάντηση δεν είναι τα όσα αναληθή αναμασά ο κ Δήμαρχος αλλά η εμφάνιση του αντιδημάρχου σε ρόλο «ηρακλειδέως του στέμματος».
Ο  κ. Ταγκαλής μετά την ευδόκιμη προϋπηρεσία του στο ΤΑΣ Φωκίδας & την πληθωρική παρουσία του στην Άμφισσα, ζήλεψε την δόξα του προστάτη του Δημάρχου και αποφάσισε να το παίξει Ρομπέν της Πολεοδομίας!!!  
Βεβαίως όπως  μπορείτε να διαπιστώσετε από σχετικό βίντεο που επισυνάπτουμε http://youtu.be/NoV2PzJgRvQ, ξεχνάει εύκολα ή αποφεύγει να αναφέρει πχ ότι συμμετέχει  στο ΣΥΠΟΘΑ.
Οι δικαιολογίες αμφοτέρων Δημάρχου-αντιδημάρχου, βρίθουν από ανακρίβειες, μικρότητες και παντελή έλλειψη ανάληψης πολιτικής ευθύνης.   
Οι συνέπειες αυτής της φεουδαρχικής συμπεριφοράς, είναι δραματικές για τον τόπο. Είναι ακριβώς τηρουμένων των αναλογιών παρόμοια όσων πολιτικών στο Όνομα της εξουσίας βρίσκονται με Offshore κλπ. παρανομίες.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε το παιχνίδι της συγκάλυψης  παράνομων ενεργειών.
 Η πρόοδος του τόπου μας, εξαρτάται εκτός των άλλων και από την άσκηση της εξουσίας  μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής νομιμότητας, χωρίς αποσιωπήσεις και συγκαλύψεις, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.
 Το ότι η δημόσια διοίκηση δεν μπορεί να αποτελεί εξάρτημα πολιτικών προσώπων ισχύει και για την πολεοδομία. Ας πάρουμε όλοι τις ευθύνες μας.
Κατά την άποψή μας το αναμφισβήτητο κατάντημα του Δήμου μας, ως συνέχεια της Νομαρχίας Φωκίδας, οφείλεται εκτός των άλλων και στην πλήρη έλλειψη αξιοκρατικών κριτηρίων σε όλες της επιλογές του δημόσιου βίου, στην αποβολή της χρηστής διοίκησης, στην διάθεση του μεγαλύτερου μέρους του δημόσιου χρήματος για την εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων  και στον διαχωρισμό των πολιτών & δημ. υπαλλήλων σε Λαμόγια, πελάτες & κορόιδα.
Από την ανοιχτή επιστολή του κ. Δημάρχου και του υπεύθυνου Αντιδημάρχου κ. Ταγκαλή αποδεικνύεται η παντελής έλλειψη ευθιξίας που έχει σαν συνέπεια την μη ανάληψη πολιτικής ευθύνης ακόμη και για θέματα που άπτονται της προστασίας του παγκόσμιου λίκνου πολιτιστικής κληρονομιάς που ακούει στο όνομα Αρχαιολογικός Χώρος Δελφών. Γεγονός που δείχνει την ανικανότητα προστασίας της πολιτιστικής της κληρονομιάς.
          Όλα αυτά για να προστατευθεί το ιδιωτικό συμφέρων τοπικών αρχόντων!!!
Δεν θα ασχοληθούμε αναλυτικά με τα παιδαριώδη ψεύδη που επικαλούνται Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος. Προτρέπουμε τον αναγνώστη να προστρέξει στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις που θα τον οδηγήσουν στα κείμενα  ανάλυσης που έκαναν συμπολίτες μας και όχι εμείς:
    Θεωρούμε υποχρέωσή μας να προσθέσουμε τις παρακάτω παρατηρήσεις:
Ο κ. Δήμαρχός προσπαθεί με κάθε τρόπο, να αποποιηθεί τις τεράστιες πολιτικές και προσωπικές του ευθύνες, χρησιμοποιώντας  και τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, των οποίων είναι πολιτικός προϊστάμενος.
Ισχυρίζεται ότι διατηρεί το τεκμήριο της αθωότητας έως ότου τελεσιδικίσει η ποινική διαδικασία.
          Ευχόμαστε ειλικρινά, η ποινική διαδικασία να έχει το καλύτερο  δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο.
Οι κκ. Δήμαρχος και Ταγκαλής, αρνούνται να ομολογήσουν ότι έχει τελεσιδικίσει το διοικητικό μέρος της υπόθεσης αφού και το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάνθηκε, ότι ορθώς ανακλήθηκαν οι οικοδομικές άδειες…Ανάκληση οικοδομικών αδειών σημαίνει αυτομάτως, κτιριακές εγκαταστάσεις στερούμενες οικοδομικής άδειας και συνεπώς ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ.
Είναι γελοίο ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, αμφότεροι Πολιτικοί Μηχανικοί, να ισχυρίζονται ότι ο ιδιοκτήτης των κατασκευών έχει προσφύγει σε διοικητικά δικαστήρια και γι αυτό δεν έχει τελειώσει η διαδικασία των αυθαιρέτων, όταν γνωρίζουν ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας, έχει αποφασίσει πως ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ  στη θέση Αλαφόκαστρο – Τουμπανάρια είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ!!!
Είναι ανεύθυνο και γελοίο να παρασύρουν(;) την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου, «υποχρεώνοντάς την» να συντάξει ψευδείς εισηγήσεις, προκειμένου να παρασύρει αρμόδιες αρχές σε εσφαλμένες αποφάσεις προς διευκόλυνση των δικαστικών υποθέσεων του κ. Δημάρχου.
Προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις αυθαίρετες κατασκευές γνωρίζοντας ότι μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους ο σχετικός νόμος δεν δίνει την δυνατότητα αυτή, χωρίς, τουλάχιστον, να ρωτήσουν και να πάρουν σχετική έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού.

Έλεος. Και οι παρανομίες έχουν τα όριά τους.
Ποιος απλός πολίτης θα είχε ίδια αντιμετώπιση από τις υπηρεσίες του Δήμου;

Οι υπάλληλοι του Δήμου πίπτουν σε κατάφορες παραβιάσεις του υπαλληλικού και Ποινικού Κώδικα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν  ιδιωτικά  συμφέροντα. ( Π.Κ. 239 Κατάχρηση Εξουσίας, 242 Ψευδής βεβαίωση νόθευση, 244 Καταπίεση, 256 Απιστία σχετική με την Υπηρεσία, 259 Παράβαση Καθήκοντος, παράβαση της αρχής της αμεροληψίας  κλπ). 
Στην ανοιχτή επιστολή – απάντηση των κκ. Δημάρχου και Ταγκαλή  προς την Δημοτική Παράταξή «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ», δείχνουν  φανερά εκνευρισμένοι, ίσως επειδή τα πορίσματα, όλων των βαθμίδων της Διοικητικής Εξουσίας του Κράτους, μηδέ του Συμβουλίου της Επικρατείας εξαιρουμένου,  έχουν πλέον τελεσιδικίσει και δεν είναι της αρεσκείας τους.
Η  ευημερία και η πρόοδος της τοπικής μας κοινωνίας εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, από την πολιτική υπευθυνότητα και προσωπική ακεραιότητα των ηγετών της, συμπεριλαμβανομένων όλων των Δημοτικών Συμβούλων. Ελπίζουμε λοιπόν κ Ταγκαλή να «προχωρήσει» συνολικά το θέμα.
 Άλλος στη θέση σας θα είχε ήδη φύγει τουλάχιστον από υπεύθυνος Πολεοδομίας!!!
Η σιωπή μας θα σήμαινε συνενοχή. Δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα.  

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….


Υστερόγραφο.. http://youtu.be/NoV2PzJgRvQ Βίντεο .Π. Μέγκος ερώτηση σε κ. Ταγκαλή στο δημ Συμβούλιο 28-1-2014





21 σχόλια:

  1. ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ. ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΣΤΑΛΘΗΚΕ. ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚ.Α....ΟΠΟΤΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στελάρα το ειπες και το εκανεσ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνο βάλε και το Στέλιο μέσα και προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤρΙάντα χρόνια πολεοδομία οι ίδιοι και οι ίδιοι καλά κρατούν.
    Τριάντα χρόνια απομυζούν την πρόοδο του τόπου με την μέθοδο ένας μέσα ένας έξω.
    Ροπακάς Δημήτρης Προϊστάμενος , Ροπακάς Γιάννης (αδελφός) εξωτερικός συνεργάτης.
    Μαρούτσου -Μιχαλοπούλου Προϊσταμένη. Μαρούτσος (σύζυγος) Εξωτερικός συνεργάτης
    Ασημακοπούλου εντός Πολεοδομίας, Ταγκαλής Αντιδήμαρχος Εξωτερικός συνεργάτης
    Όλοι αυτοί με παρακλάδια τον Δημητρίου, τον Σούφρα και κάποια νέα φυντάνια.
    Προσοχή παιδιά. Όλοι σας μια γροθιά. Μη σκαλίσουνε την πολεοδομία γιατί ……………..
    Εάν Δήμαρχος και Ταγκαλής είχαν λίγη ευθιξία θα έβαζαν στο διαδίκτυο όλες τις πολεοδομικές τους υποθέσεις, να τις δουν όλοι. Δεν το τολμούν. Προτιμούν να προσφέρουν στους υπάλληλους της Πολεοδομίας προστασία για να έχουν την συγκάλυψη της Πολεοδομίας στις δικές τους υποθέσεις.
    Ωραία διοίκηση. Να την χαιρόμαστε.
    Ο κ. Ταγκαλής κάνει πως δεν γνωρίζει το ιστορικό της υπόθεσης Τουμπανάρια. Δεν γνωρίζει, δηλαδή, ο αρμόδιος πολιτικός Προϊστάμενος της Πολεοδομίας αυτό που γνωρίζουν σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Δελφών!!!
    Ο κ. Ταγκαλής κάνει πως δεν γνωρίζει ότι η Β’ ζώνη προστασίας των αρχαιολογικών χώρων είναι αρχαιολογικός χώρος. Εκατό φορές το έχει πει το Υπουργείο Πολιτισμού και το ξαναείπε πρόσφατα στο έγγραφο που όλοι διαβάσαμε, ως απάντηση του Υπουργείο Πολιτισμού σε ερώτηση των Βουλευτών Σταθά και Κωνσταντοπούλου. Όλοι το μάθαμε απέξω το τροπάριο αυτό εκτός από τον κ. Ταγκαλή ο οποίος μαθαίνουμε τώρα ότι εκτός από πολιτικός Προϊστάμενος της Πολεοδομίας είναι και μέλος του ΣΥΠΟΘΑ.
    Τι να πει κανείς η έννοια της λέξης ντροπή δεν επαρκεί για να χαρακτηρίσει την συμπεριφορά των τοπικών μας αρχόντων.
    Παιδιά της Πολεοδομίας, το παρόν και το παρελθόν σας είναι γνωστό. Προσέξτε γιατί το μέλλον της συγκάλυψης παρανομιών έχει γίνει απρόβλεπτο.
    Το ενωμένοι ποτέ νικημένοι μπορεί να έχει φθάσει στο τέλος του και τότε αλλοίμονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΤΑΣ βρωμάει απο παλιά, για γράψε Πέννυ ποιοί ήταν στον ΤΑΣ τις χρυσές εποχές. Έλυσαν ολα τα προβλήματα τους.

      Διαγραφή
    2. κωστασ γαλαξιδιωτης,τιτσα,παναγιωτακησ. και το κακο συναπαντημα .σιγα μη γραψει

      Διαγραφή
  5. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ /ΟΤΙ ΚΑΙΜΕ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ/ΟΤΙ Η ΔΕΣΠΟΤΙΣΑ ΚΟΥΛΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ/ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ/ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΚΥΒΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΑΡΗ/ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ/ΟΤΙ Η ΘΕΜΙΔΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ!!!!! ΠΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΣΑΡΚΕΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το Φουσέκη τα ξέραμε, αλλά ντροπή κι αίσχος για τον Ταγκαλή. Θέλει να γίνει και δήμαρχος .......βρε οξω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θέλει να παει δήμαρχος . Γιατι εχει και τίποτα άλλο να κανει; Εκκλησία, πλατεία, και λίγο δημαρχία, κοστουμάκι, χαμογελάκια, χαιρετούρες......και τσεπουλες γεμάτες

      Διαγραφή
  7. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΠΟΘΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΤΕ? ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΟΠΟΤΕ !
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ε Ι Σ Α Γ Γ Ε Λ Ε Ι Σ Δ Ι Α Φ Θ Ο Ρ Α Σ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΛΥΣΤΡΙΣΟΥΝ, ΕΝΩ ΞΕΓΛΙΣΤΡΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ, ΟΠΩΣ π.χ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ Τ.Α.Σ. ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΥΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις αυθαίρετες κατασκευές γνωρίζοντας ότι μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους ο σχετικός νόμος δεν δίνει την δυνατότητα αυτή, χωρίς, τουλάχιστον, να ρωτήσουν και να πάρουν σχετική έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού.


    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ..ΠΟΙΗΤΗΣ??? ΣΥΓΝΩΜΗ Ο..ΣΤΕΛΙΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...
    ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ??? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ...
    ΑΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ..ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ..ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ..ΠΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ..ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ..ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ..ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο...ΑΛΛΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ??? ΣΥΓΝΩΚΗ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ....
      ΟΤΑΝ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΗ....ΤΣΕΠΗ !!!!

      Διαγραφή
  10. Αυτο ελειπε να κανουν και τον Ταγκαλη δημαρχο.Αυτος πηγε να φαει ολη την Αγια Ειρηνη και τα οικοπεδα εκει πανω και ειχαν και τιτλους ιδιοκτησιας οι ανθρωποι.Ας μας ενημερωσουν θα αφησουν κανα δημοσιο οικοπεδο στο ερμο το κρατος?Ταγκαλη θα σε ψαξουμε να δουμε τι περιουσιακα στοιχεια εχεις.Και κατι ακομα ξηλωστε γρηγορα την αθλια συμορια της πολεοδομιας γρηγορα.Βαλτε και εκεινο το τεμπελοσκυλο το Δασκαλοπουλο να τσακιστει να δουλεψει. Αλλοι ιδρωνουν στο οχταωρο και αυτος ο αλητης κανει δημοσιες σχεσεις για την Γαζηνα και τα διαφορα ελεεινα κομματοσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ?ΤΡΩΕΙ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΣΑΜΠΑ Η ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΣΤΑΘΑΡΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eδω ο κόσμος χάνεται και συ το βιολί σου . Δεν σε βολεύει στο φαγοπότι ο Στάθης ;Σου χαλάει τα σχέδια ;

      Διαγραφή
  12. Καθε τοσο ακουμε για ανοιγματα λογαριασμων απο την δικαιοσυνη.Εδω δεν συντρεχει λογος μετα απο τοσες καταγγελειες που ειναι αναρτημενες πιο πανω ;Πρεπει να ειναι επωνυμες ; Ο κοσμος τοχει τουμπανο ( ¨η και τουμπαναρια ) και καποιοι κρυφο καμαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ..ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ? ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

      Διαγραφή
  14. ΜΗΠΩΣ Η ΑΣΥΛΙΑ ΕΚΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή