Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Μπράβο ΣΕΑ Άμφισσας!!






ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ   ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ  &  ΔΩΡΗΤΩΝ   ΟΡΓΑΝΩΝ  ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΡ.   ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΚΟ : 08509ΣΥΝ11016058Ν0510  - ΜΕΛΟΣ   ΠΟΣΕΑ
ΓΡΑΦΕΙΑ : ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ -  ΤΚ 33100
Emailseaamfissas@yahoo.gr--  http://seaamfissas.blogspot.com
Έτος ίδρυσης 1993-
20 χρόνια προσφοράς


    Συγχαρητήρια  και μπράβο πολλά ακουστήκαν.Ευχαριστούμε όσους με την μεγάλη προσέλευση και παρουσία τους στηρίζουν τις δράσεις μας.







    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έδωσαν το αίμα τους χαρίζοντας ζωή,στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε από το  Ίδρυμα Γιάγτζειος Επαγγελματική Σχολή μαζί με τον ΣΕΑ Άμφισσας <Οι Άγιοι Αναργυροι> στην αίθουσα του Γιάγτζειου  Κορδώνειου Πνευματικού Άμφισσας την Παρασκευή 07-02-2014.











   Στην αιμοδοσία συμμετείχε ενεργά και  με πολλούς νέους ο Σύνδεσμος Θύρα 7 Άμφισσας και ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7(8-2-81).
   Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο νέος Διοικητής Γ.Νοσοκ. Άμφισσας κος Σταμ.Δάρρας που δήλωσε την υποστήριξή  και  συνεργασία του ΓΝΑ  σε δράσεις με τον ΣΕΑ Άμφισσας καθώς και σύσσωμη  η  Υπηρεσία Αιμοδοσίας ΓΝΑ που πάντα είναι αρωγός μας. 
    Επόμενη αιμοδοσία μας αρχές Μάρτιου 2014  με τους φοιτητές στο ΤΕΙ Άμφισσας.

Το ΔΣ

2 σχόλια:

  1. Μπραβο στο γυλλογο αιμοδοτων , εκτος των αλλων καταφερε να φωτογραφηθει ο Κος Δαρρας ( αν και βαμμενος πρασινος ποδοσφαιρικα ) με φοντο την σημαια του ¨¨θρυλου ¨.Να ειναι προβοκατσια του Μπουργανου ;; δεν το πιστευω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ? ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΓΑΒΡΩΝ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ" ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή