Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Λαχειοφόρος αγορά για την Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας...



Φίλες και φίλοι,

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά με λαχνούς του ενός (1) ευρώ με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των ποικίλων δραστηριοτήτων που προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα.

 Όπως γνωρίζετε από τη μέχρι τώρα δράση του συλλόγου, εκτός από την προβολή ταινιών, διοργανώνονται:
συζητήσεις με δημιουργούς (πχ με τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη στις 14-15/2),σεμινάρια για ενήλικες αλλά και παιδιά (πχ «Η τέχνη της κινούμενης εικόνας» με στόχο δημιουργία ταινίας animation από τους συμμετέχοντες),
εκδηλώσεις γνωριμίας των παιδιών με τον κινηματογράφο και τους συντελεστές του  και πολλά άλλα.

Η εμβέλεια των δραστηριοτήτων αυτών ξεπερνά τα όρια της περιοχής μας και λόγω της συμμετοχής της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας  στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας (ΟΚΛΕ).

Φίλες και φίλοι,

Ακόμα και η μικρότερη οικονομική συμβολή είναι εξαιρετικά πολύτιμη και αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο. Η κλήρωση θα γίνει στις 14/2 κατά την προβολή. Ο πρώτος λαχνός θα κερδίσει ένα τριήμερο (δηλ. δύο διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο «Ξενία» του Βόλου. Επίσης θα κληρωθούν μυθιστορήματα που έχουν γίνει κινηματογραφικές ταινίες («Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα». «Εξιλέωση», «Μικρά Αγγλία») καθώς και χειροποίητες δημιουργίες φίλων της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας.  

Τηλ. επικοινωνίας: 6978006709


Το Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου