Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ιδρυτική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Δελφών στο δημαρχείο της Ιτέας...

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Δελφών σας καλεί στην ιδρυτική του συνέλευση
Κυριακή 22-12-2013 Ώρα 10,30 π.μ.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΙΤΕΑΣ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
1) Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ
Εισήγηση από μέλος της Κ.Ε.
2) Προγραμματισμός δράσης της οργάνωσης.
3) Εκλογή Συντονιστικής Επιτροπής.

 Η συνέλευση των μελών της Οργάνωσης Μελών (Ο.Μ.)  θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή το πρωί στο δημαρχείο της Ιτέας(3ος ορ).
Η συνέλευση θα είναι και ιδρυτική της οργάνωσης του Δήμου Δελφών αφού έχει κινηθεί αντίστοιχη διαδικασία για την ΟΜ του Δήμου Δωρίδας προκειμένου στη συνέχεια μέσα στο Γενάρη του 2014, να εκλεγούν αντιπρόσωποι για τη νομαρχιακή συνδιάσκεψη.
Είναι αυτονόητο ότι μπορούν να συμμετέχουν  και νέα μέλη τα οποία όμως, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, δεν θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι για τη συντονιστική επιτροπή.

έλα μαζί μας μπορούμε να τους σταματήσουμε

ΣΥΡΙΖΑ
Οργάνωση Μελών Δήμου Δελφών

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσένα πρέπει να σου άρεσε πολύ το σχόλιό σου γιατί το έχεις γράψει και σε άλλα site... είσαι ένας έξυπνος χιουμορίστας εσύ ;)

      Διαγραφή
  2. να γραψετε και τον Λιαπη αφου προχωρησε στο κινημα σας δεν πληρώνω, δεν πληρώνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε τρεξτε ολοι οι μεταλαγμενοι ΠΑΣΟΚΟΙ στο ΣΥΡΙΣΟΚ εχει φαη εκει , θα τρωτε εσεις αλλα θα πληρωνουν τα παιδια σας και θα σας καταριουνται ...........Τρέξτε θα παει το μισθο και τη συνταξη 700 ευρω και θα κανουν 200.000 προσληψεις ......στο δημοσιο .........και μετα θα καθοοοοοοοοοοομαστε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι καλειτε τους Ελληνες πολιτες?Δοξα το Θεο υπαρχουν εκατονταδες αλλοδαποι να σας ψηφισουν και να συνεργαστουν μαζι σας.Ακη ευχομαι να σε χρηματοδοτησει καλα ο Τσουκαλας οπως και ο Τσακαλωτος με τις λιρες που εχει στην Αγγλια.Μαζευτηκατε οι δημοσιοι υπαλληλοιγια να ξαναριμαξετε το κρατος οπως εκανε το ΠΑΣΟΚ.Σταματηστε να μας δουλευετε τοσο αγρια.Νομιζω οτι στην φωτογραφια ειναι ο Αγγελετος.Απο οτι βλεπω η οικογενεια του καλυπτει ολο το πολιτικο φασμα,απ' τη δεξια εως το συριζα.Να μας αξιοσει ο Θεος Ακη να εχουμε δημαρχο πακιστανο και αντιδημαρχο αλβανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή