Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Το Νοσοκομείο Άμφισσας ευχαριστεί για το σύγχρονο φακόμετρο...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

   Το Οφθαλμολογικό Τμήμα και το Συμβούλιο Διοίκησης του Γ. Ν. Άμφισσας, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην εταιρεία «ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ, ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.» και ιδιαίτερα στην κ. Νάνσυ Παντελεημονήτου, για την άμεση ανταπόκριση και δωρεά


 σύγχρονου φακόμετρου, το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας, παρέχοντας  πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού της Φωκίδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.


11 σχόλια:

  1. Συγχαριτήρια στην Νάνσυ για το κοινωνικό πρόσωπο της "Γαλαξείδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε." . Όσοι έχουν την τύχη να την γνωρίζουν ξέρουν πόσο σημασία δίνει στον παράγοντα "άνθρωπο" τόσο για τους εργαζομένους της όσο και για την υπόλοιπη κοινωνία!!! Να ευχηθούμε να είναι πάντα γερή και να βοηθάει όσο μπορεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγουρα αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στην κ ΝΑΝΣΥκαι στις θαλασσιες καλλιεργειες ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.Απο κει και περα το οφθαλμολογικο τμημα του νοσοκομειου ειναι ο εξης ΕΝΑΣ που κανει μονο μια επεμβαση στα ματια και κοστιζει απο 200εως300ευρω το καθε ματι.Ο συγκεκριμενος γιατρος εχει καθε λογο να ευχαριστει,η διοικηση γιατι ευχαριστει ειναι ευκολο να το μαντεψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άλλος όμως που είναι και καλύτερος δεν χειρουργεί επειδή έχουν κλείσει σε ένα δωμάτιο τα πανάκριβα μηχανήματα και δεν κάνει ιατρείο για να υπάρχει το μονοπώλιο. Η διοίκηση που τα κρατάει κλειδωμένα 50 χιλιάδες μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας δεν ευχαριστεί και τον άλλο που δεν κάνει καταγγελία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίζω την κα Νάνσυ. Εχω διαπιστώσει από συζητήσεις εργαζομένων, και όχι μόνο, ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος πρώτα απ΄όλα. Συγχαρητήρια της αξίζουν και εύχομαι να βρεί μιμητές. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!! Να είναι γερή και δυνατή. Προσφέρει πράγματι πολλά στην περιοχή μας και ελπίζω να αυξήσει την δυναμικότητα της επιχείρησής της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι το σημερινό Κράτος!!! Ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του σε κλειστά μυαλά και σε απαίδευτους ανθρώπους!!!
    Η υγεία, είναι το τελευταίο ύψιστο αγαθό που μας έχει απομείνει, ας μην τη γελοιοποιούμε και την υποβαθμίζουμε!
    Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι κάτω από τη σκέπη του Συστήματος Υγείας, χλευάζουν και εμπαίζουν όλους εκείνους που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει, έχουν κριθεί και εν τέλει δικαιωθεί από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο! Το Νοσοκομείο χρειάζεται ανθρώπους γιατρούς και όχι τιτλούχους γιατρούς χωρίς όρεξη και γνώση! Μέσα από το έργο του και χωρίς λασπολογίες, ο καθένας ας αποδείξει τη δυναμική του και την αξία του!
    Τελικά, ορισμένες συνειδήσεις χρίζουν φακόμετρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θέλουμε κι εμείς ένα φακόμετρο να μετράμε τις φακές που θα τρώμε τώρα που έρχονται χριστούγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα ολοι ειναι ευχαριστημενοι αλλα και ολοι ξερουν . Ξερουν αυτα που αναφερονται παραπανω και ακομη περισσοτερα .Ξερει η ιατρικη κοινοτητα και τα οργανα της ξερει η διοικηση που την βολευει να μην διαμαρτυρετε ο κοσμος και να ευδοκιμουν οι στατιστικες , εξυπηρετειτε ο κοσμος που δεν μετακινειτε , εξυπηρετουνται οι αγορες διαμερισματων και ακριβων μηχανων , αυτοκινητων κλπ και απο αλλους βολευετε το βολταρισμα στους διαδρομους χωρις ουσιαστικα αντικειμενο. Ολα και ολοι κατ ευχην , παντα τετοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΦΑΚΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι τοσο μενος για καποιον που ειχε την θεληση να παει κοντρα σε κατεστημενα τεμπεληδες και ασχετους για κανετε μια ερευνα να δειτε ποσοι εχουν σωσει τα ματια τους το φακελακι που τοσα χρονια επαιρναν οι ασχετοι δεν σας ενοχλουσε και μην ξεχνατε αυτος δεν ηρθε φτωχος και πεινασμενος στην φωκιδα ουτε ζητησε 50 ε για να κερασει τυροπιτες το προσωπικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν καταλαβα ο 8¨01 νομιμοποιει το φακελακι σε καποιον που δεν ηρθε φτωχος και πηγε κοντρα σε κατεστημενα ; Το φακελακι ειναι απαραδεκτο απο οποιον και αν το παιρνει ειτε ειναι 50 ειτε 300 ειτε χιλιαδες ευρω, και περισσοτερο για καποιον που δεν υπηρξε φτωχος και πεινασμενος .Οσο για τα κατεστημενα και τις κοντρες .........Μακαρι τα γεροντακια και κυριως οι του ΟΓΑ να μπορουν να εχουν εναλλακτικες λυσεις , μακαρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οχι φιλε δεν νομιμοποιω κανενα φακελακι και μακαρι ολοι να καταλαβουμε οτι εμεις τους κακομαθαμε εμεις πρεπει και να σταματησουμε αλλα να μαθουμε να λεμε και τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή