Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΚΚΕ Φωκίδας προς ΛΑΟΣ Φωκίδας: προβοκάτορες του Καρατζαφέρη γίνεστε δορυφόροι στο δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ...!!

Γνωστοί προβοκάτορες-μαθητές του πρώτου διδάξα Καρατζαφέρη


Οι γνωστοί προβοκάτορες του ΛΑΟΣ κατά τα πρότυπα του αρχηγού τους Καρατζαφέρη έκαναν την εμφάνιση τους με δελτίο τύπου για τις εξελίξεις με τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής. Με τον αντικομουνιστικό-προβοκατόρικο τίτλο του δελτίου τύπου «Πλύση Εγκεφάλου Σοβιετικού τύπου» σηκώνουν το γάντι που έριξε από τη Νέα Υόρκη ο Σαμαράς αναπαράγοντας και αυτοί με τη σειρά τους (για πολλοστή φορά) την αντιδραστική θεωρία των δύο άκρων, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι την εγκληματική δράση των αποβρασμάτων της Χρυσής Αυγής και των υπόλοιπων παρακρατικών με τη δράση του εργατικού, λαϊκού κινήματος. Στόχος τους φυσικά είναι να δημιουργηθεί το απαραίτητο κλίμα για την ποινικοποίηση της λαϊκής πάλης.

Το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια από το κόμμα του Καρατζαφέρη να έρθει ξανά στο προσκήνιο, να δηλώσει και αυτό παρόν στην αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος, να κολλήσει ως δορυφόρος στο δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που διαμορφώνεται. Κλείνει το μάτι σε απογοητευμένους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής μετά και τις τελευταίες εξελίξεις έτοιμο να τους δεχτεί σε ένα από τα μεγαλύτερα εκκολαπτήρια των φασιστικών απόψεων της Χρυσής Αυγής. Ποιος δεν θυμάται ότι το κόμμα του Καρατζαφέρη, του συγκυβερνήτη δηλαδή για ένα διάστημα των κ.κ. Σαμαρά - Βενιζέλου, που το 2002 στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές  είχε στα ψηφοδέλτιά του 4 πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής. Ποιος δεν θυμάται τη συνέντευξη του Καρατζαφέρη στο χουντικό Παττακό δίνοντας του βήμα για να χύσει το δηλητήριο του αντικομουνισμού και να εξυμνήσει την μαύρη επταετία για το λαϊκό κίνημα. Μέχρι και την αμνήστευση των χουντικών είχε ζητήσει το 2007. Είναι αμέτρητα τα παραδείγματα για το πώς τύποι σαν τον Καρατζαφέρη χρόνια τώρα «τάϊζαν» το φίδι. 
Η Χρυσή Αυγή ενισχύθηκε από τον αντικομμουνισμό και το μίσος που καλλιεργεί το σύστημα προς τους εργατικούς-λαϊκούς αγώνες,  προπαγανδιστης των οποίων ήταν τα τελευταία χρόνια και το κόμμα του ΛΑΟΣ. Η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα-θρέμμα του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος, βγήκε μέσα απ' τη μήτρα του καπιταλισμού, δεν είναι κάτι έξω απ' αυτό, ούτε και κόμμα «ανεγκέφαλων» όπως τους χαρακτηρίζει ο ΛΑΟΣ. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής οργανώνονται και εκπαιδεύονται για να δρουν ενάντια στον λαό, τη νεολαία και τους αγώνες τους.
Ο λαός πρέπει να επαγρυπνεί, τολμηρά και αποφασιστικά να πάρει επάνω του την υπόθεση της απομόνωσης της Χρυσής Αυγής. Να απαιτήσει τη διαλεύκανση όλων των εγκληματικών ενεργειών. Να δυναμώσει την πάλη του ενάντια στο σύστημα που γεννά τους ναζιστές εγκληματίες και τη σάπια ιδεολογία τους.


12 σχόλια:

  1. Το ΚΚΕ ιδρυθηκε απο τον Αβρααμ Μπεναρογια αρχικως ως ΣΕΚΕ (Σοσιαλιστικο Εργατικο Κομμα Ελλαδος) στις 17-23 Νοεμβριου 1918 στον Πειραια κατα τη διαρκεια του 1ου Σοσιαλιστικου Συνεδριου.Μεταξυ των συνιδρυτων ηταν οι:Σαμουηλ Γιονα,Αβρααμ Πεχνα,Αλμπερτο Αρδιττι,Ισαακ Καρασσο,Χ.Μπενρουμπη,Φραντς Τζουλατι,Ζακ Βεντουρα (ιδρυτης της ΟΣΕΝΕ μετεπειτα ΚΝΕ) Αλμερτο Κουριελ,Αβρααμ Λεβι,Φραντς Πετρουσκα.και ο Νικολαος Γιαννιας που ως Ελλην εφυγε αηδιασμενος...Οσοι δεν τρωτε σανο ακομα θα καταλαβατε οτι ολη η φασαρια γινεται για τον εκλεκτο λαο του θεου τοσα χρονια και για καμια ιδεολογια η βοηθεια στην εργατικη ταξη και στους λαικους-ταξικους αγωνες.Το ΚΚΕ καλα θα κανει με το ΠΑΜΕ να φυλαει τη βουλη μην μπει κανενας αγανακτισμενος και δειρει καναν βουλευτη της κλεπτοκρατιας οπως εκανε και περυσι και να παρει και καμια μιζα γιατι δεν τους φτανει η κρατικη χρηματοδοτηση απο το αστικο κρατος που τοσο τους φταιει κατα τα αλλα..
    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=49960&catID=1
    Αυτοι δεν δεχονται ελεγχο στα ταμεια τους και επρεπε να πανε φυλακη.Οχι να κανουν τους τιμητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι αν οι ΚΚΕδες έχουν διαβάσει Σολζενίτσιν, έτσι για να πάρουν μια γεύση από αυτό που επιδιώκουν να εγκαταστήσουν στην πατρίδα τους, όπως έκαναν και σε κάθε δύστυχη χώρα που βρέθηκε στα νύχια τους. Επίσης τί γνώμη έχουν για τον Ριζοσπάστη της 12/7/1935 : (κατά λέξη το κείμενο) "αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, τώρα η Τουρκία θάτανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Γι' αυτό, εμείς όχι μόνο δε λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε". Κάτι που συνδέεται με τις καταγγελίες για σαμποτάζ και τη διασπορά εχθρικής προπαγάνδας από αγνώστους, τότε. Ο Ελληνισμός, 78 χρόνια μετά, ακόμα περιμένει ανάκληση του άρθρου, γιατί από συγνώμη το ΚΚΕ δεν ξέρει. Εχει πάντοτε το αλάθητο. Τόσο που διαψεύδει και τον Μαρξ ο οποίος λέει ότι η λαθρομετανάστευση είναι όπλο του μεγάλου κεφαλαίου για να συμπιέζει τα δικαιώματα και τους μισθούς της εργατικής τάξης και ως εκ τούτου πρέπει να πατάσσεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...δορυφόρος στο δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ..."! Έτσι!... να μην ξεχνιόμαστε! Λαϊκή ενότητα πάνω απ' όλα! Εχχχχ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΔΕΔΟΥΣΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΙΑΜΙ
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ
    ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΤΙΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ
    ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ........ΤΙ?
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ 5/42 ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΛΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ''ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΑ'' ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ 5/42 ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΕΛΛΗΝΑ ΨΑΡΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ
    ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεδούσης? Αυτός που διέλυσε το 5/42 με την ανυπακοή του στον Ψαρρό και το ξεπούλημα της οργάνωσης στον βασιλιά και στην κυβέρνηση των άγγλων?... που όταν τον πήρε στο κυνήγι ο ΕΛΑΣ λάκαγε σαν το κλέφτη να σώσει τον κώλο του και έτρεξε να λουφάξει στην αγκαλιά των ταγμάτων ασφαλείας?... Μεγάααααλος ήρωας! Αναρωτιέμαι πώς αντέχει η δημοκρατική Ιτιά ένα τέτοιο ..."ήρωα"!

      Διαγραφή
    2. Αυτή είναι μια εξήγηση.
      Ότι κάναμε άγαλμα το Δεδούση με την μετέπειτα ιστορία του. Και όχι τον Ψαρρό.
      Αυτό ήταν "διαιώνιση εμφυλιοπολεμικού κλίματος".
      Και είμαι απόγονος αυτών που έκαναν το άγαλμα.

      Διαγραφή
  5. Τα κείμενα των 12:10πμ και 9:14πμ θα έπρεπε να φτάσουν σε κάθε σπίτι. Επιτέλους να τελειώνουμε με τα παραμύθια και τα ψεύτικα συνθήματα. Αυτή η εγκληματική ιδεολογία του 19ου αιώνα με τους 100 εκ. νεκρούς, καιρός να πάει και στη χώρα μας εκεί που την έχει στείλει όλος ο πολιτισμένος κόσμος : στο νεκροταφείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΣ
    ΑΝΤΕΞΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ
    ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ
    Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
    ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ήρωας Δεδούσης αντιστάθηκε,πολέμησε τον ναζισμό απο την πρώτη στιγή του αγώνος.
    Δεν περίμενε εξωτερικά κελεύσματα για να πράξει το αυτονόητο,να προστατεύσει την πατρίδα του και να σώσει τους κατοίκους αυτής.
    Η δημοκρατική Ιτιά τιμά τέτοιους ήρωες γιατί δεν είναι ανιστόρητη.
    Αλλα όταν κάποιοι σήμερα ονειρεύονται γουναράδικα φυσικό είναι να ειρωνεύονται
    συπατριώτες μας οι οποίοι έχυσαν το αίμα τους γι αυτά τα χώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην λέτε μπαρούφες οι δυο τελευταίοι μόνο κ μόνο για να βάλετε φυτιλιές ...
    Όπως και να έχει, ΝΑΙ ο Δεδούσης πολέμησε τον κατακτητή αλλά μετά τα σκάτωσε παταγωδώς και όποιος το αμφισβητεί δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω το διάλογο μαζί του. Συγχωρεμένος είναι ο άνθρωπος και τέλος.
    Το λοιπόν είναι ότι κάναμε άγαλμα σε αυτόν και όχι στον Ψαρρό.
    Είναι κάπως αλληγορικό, όχι τον αδικοχαμένο και ηρωικό Ψαρρό αλλά τον ολίγιστο Δεδούση.

    Οβραίϊκο το ΚΚΕ και μασώνοι και τέκτονες και ιπτάμενα χαλιά αλλά τον κατακτητή της κατοχής δεν τον πολέμησαν οι ταγματασφαλίτες αλλά και αριστεροί και δεξιοί. Και ναι την πλειοψηφία την είχε ο ΕΛΑΣ αλλά αυτό δεν ακυρώνει ούτε μειώνει το αίμα άλλων.
    Αντιθέτως οι Χρυσαυγίτες πατεράδες και πρότυπα έχουν τους συνεργάτες των γερμανών. Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ενω τον ψαρρο τον σκοτωσαν οι νεφελιμ και τους αλλους τριακοσιους του 5΄42 οι ανδρομεδιανοι
    ασε μας ρε μη μπαρουφολογε που ελληνες κατεσφαξαν ελληνες για να προκαμουν να κομμουνιστικοποιησουν την χωρα δωθεισης της μεταπολεμικης αναταραχης και το 5'42 ηταν εμποδιο σε αυτο το σκοπο
    μπερδευεις χρυσαυγιτες,ταγματασφαλιτες λες και φιανεις λαδολεμονο μπορει να βγανεις και χρυσαυγιτη τον ψαρρο
    γνωστες συνταγες του καθοδηγητη πατερουλη
    δεν μας λες ποιοι θερισανε τον ψαρρο και βασανισανε κι εκτελεσαν τους αιχμαλωτους να ξερουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι "αγωνες" των Κομουνιστών για την "ελευθεριά" και τη "Δημοκρατία" είναι γνωστοί το θεμα είναι εναντίον ποιων πολεμούσαν ;

    http://clubs.pathfinder.gr/Iapetos_/671515

    ΑπάντησηΔιαγραφή