Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Αλβανός κακοποίησε ανήλικο κοριτσάκι στην Άμφισσα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Πού βρίσκεται η υπόθεση;

ΑΜΦΙΣΣΑ: 52ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

makeleio.gr


kakopoisekoritsi
Συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, μετά από καταγγελία της μητέρας του μικρού κοριτσιού.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Άμφισσας. Το μικρό κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτω από 13 ετών, έπαιζε μαζί με άλλα συνομήλικα παιδιά κοντά στο σπίτι του 52χρονου Αλβανού. Ο δράστης, ο οποίος γνώριζε το μικρό κορίτσι, του ζήτησε να πάει στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς να του πάρει τσιγάρα.
Η ανήλικη αφού αγόρασε τα τσιγάρα, πήγε στο σπίτι του 52χρονου για να του τα δώσει, συνοδευόμενη από άλλα παιδιά. Τότε ο 52χρονος έβαλε στο σπίτι του μόνο το κοριτσάκι και με το πρόσχημα ότι ήθελε να περιποιηθεί μικρό τραύμα που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ασέλγησε σε βάρος με τη χρήση σωματική βίας. Το κορίτσι αντέδρασε και κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι του 52χρονου, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή και συνέλαβαν τον 52χρονο πλησίον του σπιτιού του, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Σε βάρος του  συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση παιδιού και  στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

2 σχόλια:

  1. Παρακαλώ να αφεθεί αμέσως ελεύθερος ο αλβανός που κατηγορείται για την κακοποίηση.Δεν είναι πράγματα αυτά.Η μητέρα και το κορίτσι λένε ψέματα όχι ο αλβανός.Θα σας το διαβεβαιώσει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά η τοπική οργάνωση της φωκίδας. Αυτοί θα αναλάβουν την υπόθεση ανακρίνοντας σκληρά τη μητέρα και το κορίτσι ενώ θα γίνει κράτηση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων για να δέχεται ο αλβανός τον ψυχολόγο και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για να τον ηρεμήσουν από τις ορμές του.Και με το καλό να πάρουν σειρά οι αφγανοί και οι πακιστανοί. Επίσης προτείνω στους κατοίκους της φωκίδας να παραχωρουν τις γυναίκες και τις κόρες τους στην αρμοδιότητα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτός με τη σειρά του να ικανοποιεί τις ανάγκες των αγαπημένων μεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ 11:24, είσαι politically incorrect : 1) δεν λέμε αφγανός/πακιστανός, λέμε κακόμοιρος καταδιωγμένος οικονομικός μετανάστης. 2) δεν λέμε ΣΥΡΙΖΑ, λέμε ΜΚΟ (του Σόρος), αν και οι απόψεις διίστανται και κάποιοι τον λένε ΤΣΥΡΙΖΑ. 3) είσαι σεξιστής, το ΤΣΥΡΙΖΑ (μερικοί θεωρούν ότι προέρχεται από το "τσούζει αλλά μ' αρέσει" ) θέλει κυρίως τα αγόρια σου, τόσος αγώνας για τα gay pride τσάμπα γίνεται; αφού το χούι δεν κρύβεται! Τάδε έφη Διογένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή