Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ορθή επανάληψη: Απάντηση ΑΝΕΛ Φωκίδας σε αναφορά της βουλευτού Φωκίδας για εύνοια "κάποιων" από τη Νέα Δημοκρατία...!


               Κατόπιν συνεχούς επικοινωνίας,  ο πολιτευτής των Ανεξάρετητων Ελλήνων Φωκίδας κ. Δημήτρης Καραγιάννης, επιθυμεί διακαώς να καταστεί σαφές πως ουδεμία σχέση έχει με την επιστολή της ΑΝΕΛ Φωκίδας  και ουδέποτε συνέταξε ο ίδιος την επιστολή, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από την ίδια την Συντονιστική επιτροπή ΑΝ.ΕΛ Φωκίδας, η οποία αναφέρει:

 Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι στην σελίδα σας αναρτήσατε την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ μας υπό του τίτλου «Απάντηση Καραγιάννη σε αναφορά της βουλευτού Φωκίδας για εύνοια "κάποιων" από τη Νέα Δημοκρατία...!»
Για την τάξη και προς αποτροπή παρανοήσεων σας κάνουμε γνωστό ότι η εν λόγω ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μας έχει υπογραφή την ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ των ΑΝ.ΕΛ. ΦΩΚΙΔΑΣ της οποίας ο κος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριοςουδεμία σχέση έχει επί του Δ.Σ. της Συντονιστικής των ΑΝ.ΕΛ. Φωκίδας η οποία αυτή υπογράφει την εν λόγω Πρωτοβουλία ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, αλλά και η ίδια δια του επικεφαλή της την κατέθεσε στην Γενική Γραμματεία του Δήμου Δελφών λαμβάνοντας τον αριθμπρωτ. 27307/18-09-2013.
Ως εκ τούτου παρακαλούμε πολύ όπως διορθώσετε τον εν λόγω τίτλο του άρθρου σας στην ανάρτηση της σελίδας σας καθόσον «εμπλέκετε» ονομαστικά πρόσωπο το οποίοι δεν φέρει καμία ευθύνη επί της ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ μας ανεξάρτητα εάν κατ εσάς ο τίτλος σας είχε «σκωπτική» ή άλλη άγνωστη για μας διάθεση πλην όμως εκθέτει ονομαστικά πρόσωπο για την πρωτοβουλία της παρέμβασης μας αυτής.
Παρακαλούμε πολύ για την δημοσίευση  της επιστολής μας αυτής προς αποκατάσταση της Αλήθειας αλλά και της ευθύνηςγια την αποφυγή παρεξηγήσεων και άστοχων άδικων επικρίσεων σε πρόσωπα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Συντονιστική επιτροπή ΑΝ.ΕΛ Φωκίδας



 ds-delfon-2


 Η αρχική επιστολή:

ΑΝ.ΕΛ. ΦΩΚΙΔΑΣ


ΠΡΟΣ: α)ΚονΔήμαρχο Δελφών Φουσέκη Νικόλαο
β)Κον Πρόεδρο Δ.Σ. Δήμου Δελφών Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο
            γ) Επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου
            δ) Δ.Σ. Δήμου Δελφών 
ΚΟΙΝ: α) Βουλευτή Φωκίδας κα Μανδρέκα Ασπασία
β) Μ.Μ.Ε. (Ηλεκτρονικά και Έντυπα)


ΘΕΜΑ: « Διαμαρτυρία – Καταγγελία επί των δηλώσεων  της Βουλευτού Φωκίδας ενώπιον του Δ.Σ. Δήμου Δελφών »


Την 12/09/2013 κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Δελφών συμμετέχοντας αυτής και η Βουλευτής  Φωκίδας, και η οποία είχε ως αντικείμενο συζήτησης την Πυρκαγιά της 5ης Αυγούστου τρέχοντος έτους,συνεπεία της οποίας ήταν η καταστροφή μέρος του Ελαιώνα Άμφισσας και κατ επέκταση του Δελφικού τοπίου, γίναμε και εμείς οι ΑΝ.ΕΛ Φωκίδας κοινωνοί των ΔΗΛΩΣΕΩΝ της Βουλευτή του Νομού Φωκίδας κυρίας Μανδρέκα Ασπασίας οι οποίες έλαβαν χώρα ενώπιων σας κατά την συνεδρίαση σας και οι οποίες αφορούσαν έτερο θέμα.

Κατόπιν αυτών των δηλώσεων της βουλευτού αισθανόμαστε την ανάγκη να παρέμβουμε και να καταγγείλουμε τόσο τις δηλώσεις της Βουλευτού Φωκίδας όσο και την στάση «σιωπής»  που ακολουθήθηκε  από τους παρόντες  Δημοτικούς συμβούλους της συνεδρίασης . Θεωρούμε ότι η «σιωπή» αυτή είναι ο έμμεσος ασπασμός των δηλώσεων αυτών αλλά και δίνει άλλοθι στις φασίζουσες προβοκατόρικες αντιλήψεις και αντιδημοκρατικές αρχές της Βουλευτού Φωκίδας Κυρίας Μανδρέκα Ασπασίας οι οποίες έλαβαν χώρα ενώπιων αιρετών Δημοτικών  Συμβούλων οι οποίοι εκλέχθηκαν με τις αρχές και τις διαδικασίες που πρεσβεύει η Δημοκρατία μας.

Συγκεκριμένα:
1.Η εν λόγω αντιπρόσωπος μας στην Βουλή των Ελλήνων κα Μανδρέκα Ασπασία απευθυνόμενη προς το Δημοτικό σας Συμβούλιο αλλά και στον Δημοτικό Σύμβουλο κοΚαραγιάννη Δημήτριο «κατήγγειλε» στην ουσία (ως αποτυπώνεται στο video της συνεδρίασης σας) την  πρωτοβουλία  πρόταση του η οποία εισήχθη στο Συμβούλιο σας τύποιςλαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου 20675/19.7.2013(ασχέτως της επιλογής ή μη αυτής,προς συζήτηση από τον Δήμαρχο Δελφών κοΦουσέκη, αφού η επιλογή θεμάτων προς συζήτηση είναι απόφαση του Δημάρχου) και αφορούσε «πρόταση μομφής» για την εν λόγω βουλευτή η οποία δια της ψήφισης του Μνημονιακού νόμου 4172//2013(νομοθετήθηκε η κατάργηση δομών λειτουργιών και βασικών υπηρεσιών, απολύσεις σχολικών  φυλάκων ,κατάργηση δημοτικής αστυνομίας, διαθεσιμότητα υπαλλήλων, κατάργηση της διοικητικής και  οικονομικής αυτοτέλειας)  επικύρωσετην «ταφόπλακα»στο θεσμό των ΟΤΑ. Εκτός του ότι χρωμάτισε την «πρόταση μομφής» ως «προκλητική και μη πρέπουσας» τηνκατήγγειλε και ως «πρακτική»  που ακολουθείται από εκπροσώπους του κόμματος των ΑΝΕΛ ανά την επικράτεια φέροντας προς ΨΗΦΙΣΗ στα Δημοτικά Συμβούλια των Ο.Τ.Α.  ανάλογες προτάσεις οι οποίες σαφώς και αφορούν τους κυβερνητικούς βουλευτές οι οποίοι διαλύουν χώρα και λαό προτάσσοντας ως επιχείρημα την «επιτέλεση του καθήκοντος τους»με γνώμονα πάντα την κομματική τους πειθαρχεία και παραγνωρίζοντας συνειδητά τον όλεθρο που σπέρνει στην Ελληνική κοινωνία η «ανάταση των χεριών» τους .
Όσον αφορά την εν λόγω «καταγγελία» της βουλευτού προς την «πρόταση μομφής»,η οποία και μόνον ως «κατάθεση πρότασης»προς συζήτηση άπτεται των Συνταγματικά κατοχυρωμένων δημοκρατικών δικαιωμάτων του οποιουδήποτε πολίτη αυτής της χώρας και δη δημοτικού συμβούλου,….αρκεί μόνον να παρατηρήσουμε ότι η εν λόγω Βουλευτής επιδεικνύοντας αυτήν την συμπεριφορά αποκαλύπτει  απερίφραστα ότι στερείται δημοκρατικής παιδείας και δικαίως παρέχει την στήριξη της στην εθελόδουλη κυβέρνηση των ανδρεικέλων  αφού τολμά να παρατηρεί, ενώπιων αιρετών με δημοκρατικές διαδικασίες, την πολιτική στάση και άποψη ενός αιρετού Δημοτικού Συμβούλου η οποία αντιτίθεται στην Μνημονιακή της θέση και την προθυμία υποταγής της στις μνημονιακές απαιτήσεις και εντολές οι οποίες πραγματώνονται μέσω του Ν. 4172//2013 που ή ίδια ψήφισε και αλώνει βάναυσα τον συνταγματικά κατοχυρωμένο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

2.Όσον αφορά την προβοκατόρικη ταχυδακτυλουργική αιτίαση  της Βουλευτού καςΜανδρέκα Ασπασίας σχετικά με την αναφορά – δήλωση της ότι «κάποιοι βουλευτές ή εκπρόσωποι των ΑΝ.ΕΛ. ζητούν ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ από τους κυβερνητικούς Βουλευτές και μάλιστα Βουλευτές της Ν.Δ.» απαντάμε καθολικά προκαλώντας  την κυρία Βουλευτή να προσκομίσει τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ της καταγγελίας της με ονοματεπώνυμο ή δε άλλως θα χρισθεί μεγαλοπρεπώς με τον χαρακτηρισμό του συκοφάντη.

Καταγγέλλουμε δε το εφεύρημα των ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ της ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και της ΔΙΑΒΟΛΗΣ των κατοχικών ανδρεικέλων  και των δεκανικιών τους οι οποίοι μέσα στον πανικό τους ξερνούν  με υστερίες, την τρομοκρατική τους προπαγάνδα, το ψεύδος τους, τις συκοφαντίες τους και τα ταχυδακτυλουργικά τους τεχνάσματα εναντίον σε όλους εκείνους που ανθίστανται και αγωνίζονται να αναχαιτίσουν την μνημονιακή λαίλαπα και τους υπηρέτες της. 


Συντονιστική επιτροπή ΑΝ.ΕΛ Φωκίδας

19 σχόλια:

  1. ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΤΗ ΛΕΜΕ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως λεμε ΄΄ το μακρυ χερι της εξουσιας ΄΄ εδω λεμε το μακρυ χερι του δημαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε ρε Μήτσο; Πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

    ΠΡΩΤΟ

    #15 Λ.Π 05-09-2013 12:00
    Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΛΑΕ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ...ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ SITE ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ κλπ κλπ κλπ

    ΔΕΥΤΕΡΟ

    Ανώνυμος Ο/Η Π.Λ. είπε...κλπ,κλπ,κλπ
    Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως δεν έχουν και σήμερα σχέδιο αφανισμού μας;
    Αν υπάρχει, μία ευχή του δίνω: Να ζήσει να δει τα παιδιά του να καταστρέφονται ολοκληρωτικά, επειδή ο ίδιος στήριξε ακούσια ή εκούσια μία φάρα ληστών, μία οργανωμένη πολιτική μαφία, ένα σύστημα που δεν διστάζει να παραβιάζει νόμους ή να νομοθετεί καταπατώντας βασικές αρχές του Συντάγματος.

    27 Ιουλίου 2013 - 4:19 μ.μ.

    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΑ
    TΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Λ.Π(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)
    TΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Π.Λ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)
    TΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ Λ.Π ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)
    TΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ Π.Λ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)
    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;
    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠΑΝΤΑ
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟ;
    ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΒΩ
    ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!!!!!
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΚΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ

      Διαγραφή
  5. Πάμε πάλι παιδάκι

    πα και πι παπί
    το και πι τόπι
    να μια μπάλα λόλα
    έλα νινί να παίξουμε

    Για ξαναπέστα πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήτσο,η Ασπασία η έπρεπε να παραιτηθεί η να ψηφίσει τα όσα την κατηγορείς εσύ.Αν δήλωνε παραίτηση κάποιος άλλος θα τα ψήφιζε ενώ τώρα έχεις σαν περιοχή την επαφή μέσω αυτής να λύσουμε η να σπρώξουμε ορισμένα θέματα.
    Σταμάτα να εκτίθεσαι,γιατί βλέπεις οτι μπορούν να σηκώσουν πολλά τα οποία δέν θα μπορείς να τα απαντήσεις και δεν θα έχεις πάντα την παρτιτούρα μπροστά σου.
    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συντονιστική επιτροπή ΑΝ.ΕΛ Φωκίδας23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:36 μ.μ.

    Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι στην σελίδα σας αναρτήσατε την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ μας υπό του τίτλου «Απάντηση Καραγιάννη σε αναφορά της βουλευτού Φωκίδας για εύνοια "κάποιων" από τη Νέα Δημοκρατία...!»

    Για την τάξη και προς αποτροπή παρανοήσεων σας κάνουμε γνωστό ότι η εν λόγω ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μας έχει υπογραφή την ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ των ΑΝ.ΕΛ. ΦΩΚΙΔΑΣ της οποίας ο κος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριοςουδεμία σχέση έχει επί του Δ.Σ. της Συντονιστικής των ΑΝ.ΕΛ. Φωκίδας η οποία αυτή υπογράφει την εν λόγω Πρωτοβουλία ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, αλλά και η ίδια δια του επικεφαλή της την κατέθεσε στην Γενική Γραμματεία του Δήμου Δελφών λαμβάνοντας τον αριθμπρωτ. 27307/18-09-2013.

    Ως εκ τούτου παρακαλούμε πολύ όπως διορθώσετε τον εν λόγω τίτλο του άρθρου σας στην ανάρτηση της σελίδας σας καθόσον «εμπλέκετε» ονομαστικά πρόσωπο το οποίοι δεν φέρει καμία ευθύνη επί της ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ μας ανεξάρτητα εάν κατ εσάς ο τίτλος σας είχε «σκωπτική» ή άλλη άγνωστη για μας διάθεση πλην όμως εκθέτει ονομαστικά πρόσωπο για την πρωτοβουλία της παρέμβασης μας αυτής.

    Παρακαλούμε πολύ για την δημοσίευση της επιστολής μας αυτής προς αποκατάσταση της Αλήθειας αλλά και της ευθύνηςγια την αποφυγή παρεξηγήσεων και άστοχων άδικων επικρίσεων σε πρόσωπα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.



    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ



    Συντονιστική επιτροπή ΑΝ.ΕΛ Φωκίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @κε Καραγιάννη!!!
    Ισως μπορείτε να μας κατατοπίσετε,εαν γνωρίζετε φυσικά:
    Tίνος κόμματος,ο εκπρόσωπος τύπου το χρυσό μου,δήλωσε ευγενώς τα παρακάτω;
    **Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΛΑΕ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ...ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ**
    Kαι επίσης;
    **Αν υπάρχει, μία ευχή του δίνω: Να ζήσει να δει τα παιδιά του να καταστρέφονται ολοκληρωτικά, επειδή ο ίδιος στήριξε ακούσια ή εκούσια μία φάρα ληστών**

    Ε Κύριε Καραγιάννη μου;
    Θα μας ενημερώσετε τίνος κόμματος ειναι εκπρόσωπος τύπου ο γράφων η
    θα το αφήσετε...να περάσει...να χαθεί...να σβήσει..χμ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση σας στην διόρθωση του τίτλου του άρθρου σας.
    Καταφεύγουμε όμως εδώ στα σχόλια προκειμένου επισημάνουμε και κάνουμε γνωστό ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναρτήσαμε σχόλιο μας με την ΕΠΩΝΥΜΙΑ "Συντονιστική επιτροπή ΑΝ.ΕΛ Φωκίδας" ως φαίνεται στο σχόλιο στην σελίδα σας "Συντονιστική επιτροπή ΑΝ.ΕΛ Φωκίδας23 Σεπτεμβρίου 2013 - 1:36 μ.μ." την ΕΠΙΣΤΟΛΗ που σας αποστείλαμε από το mail της google στην σελίδα σας και στην ανάρτηση σας .
    Για του λόγου το αληθές το σχόλιο μας έχει ταυτότητα και μάλιστα ενεργή στο mail μας ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
    Είναι απορίας άξιον πως δημοσιεύονται σχόλια επ ονόματι σχολιαστών οι οποίοι ουδέποτε έκαναν σχόλιο στην σελίδα σας .
    Παρακαλούμε και επιμένουμε στην ανάρτηση της επιστολής μας την οποία σας αποστείλαμε αλλά και του σχολίου μας καθόσον η αξιοπιστία στις μέρες μας χτυπιέται ανηλεώς από προβοκατόρικες αναφορές ειδικά σε σχολιασμούς ανωνύμων αλλά και κατ επίφαση επωνύμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ? ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ? ΚΡΙΜΑ ΤΙΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ-ΗΛΙΘΙΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ?

      Διαγραφή


  11. Μα...καλά μου παιδιά
    ποιός άραγε φέρελπις να τα έγραψε αυτά
    εις το αχανές σύμπαν του διαδικτύου:

    Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΛΑΕ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ...ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ
    ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ
    Αν υπάρχει, μία ευχή του δίνω: Να ζήσει να δει τα παιδιά του να καταστρέφονται
    ολοκληρωτικά, επειδή ο ίδιος στήριξε ακούσια ή εκούσια μία φάρα ληστών

    είναι άραγε σχολιασμοί ανωνύμων,η κατ επίφαση επωνύμων,όπως μας επισημαίνετε;
    χρυσά μου,η όπισθεν θέλει αλάρμ και το στρίβειν φλάς.
    Με τίς υγείες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεεε καλα!! αφου ρε μάγκα - μάγκισσα επιμένεις για τον Φέρελπι που λες ότι τα είπε αυτά .... που λες ότι είπε αν έχεις άντερα ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ή δε άλλως πάψε γιατί κατάντησε γραφικος/η.....αλλά και μας υποψιάζεις με το κόλλημα της επανάληψης σου χωρίς νόημα και από γραφικός/ή θα λάβεις επάξια τον τίτλο του πληρωμένου προβοκάτορα!!
      Άντε πια....με την πληρωμένη μούφα σας!!

      Διαγραφή
  12. οι αμόρφωτοι Έλληνες23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:23 μ.μ.

    Που πας ρε Καραμήτροοοοοοο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ
    ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
    ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙ ΕΜΜΕΣΩΝ ΑΣΠΑΣΜΩΝ ΦΑΣΙΖΟΥΣΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ
    ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ
    ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΥΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα εσυ εχεις ωραιο ρολο! ποσο πηρε στο νομο το κομα απο τοτε που σε φερανε απο εκει που σε ειχανε διωξει???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ολοκληρη Κυβερνηση μας λεει κ ακομη χειροτερα μας ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ καθημερινά ποσο μ......ες ειμαστε στα μουτρα με ολα αυτα που ψηφιζουν τεινοντας προς εξαφάνιση τον ελληνα πολιτη!!!εχουμε γινει ρεζιλι διεθνως,η ουγκαντα ειναι καλύτερη απο μας κ εσεις ασχολειστε με το ποιος ειπε μια μ.....ια!!!χρωματισμενοι Ελληνες χαλαρωστε....κ απολαυστε την καταστροφη της χωρας σας...καλη προβολη σε ολους ευχομαι!!!!κ μην ξεχνατε να πλακωνεστε μεταξυ σας για μ......ς!!!!!!!ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ασχοληθειτε με κατι πιο σοβαρο....

      Διαγραφή