Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ασπασία Μανδρέκα: Επισπεύδονται οι διαδικασίες αποζημίωσης των αγροτών! Η καταστροφή του Ελαιώνα της Άμφισσας, θεωρείται ανωτέρα βία!

                                               
Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2013
                           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση για την αποκατάσταση ζημιών
στον παραδοσιακό ελαιώνα μφισσας

ξιμος Χαρακόπουλος συναντήθηκε με τη Βουλευτή Φωκίδας κ. Ασπασία Μανδρέκα για το ζήτημα της αποκατάστασης των ζημιών στον παραδοσιακό ελαιώνα Άμφισσας από την πυρκαγιά της 5ης Αυγούστου 2013.

Κατά τη συνάντηση, η Βουλευτής, που από την πρώτη στιγμή μετέφερε την αγωνία των πληγέντων ελαιοκαλλιεργητών, ζήτησε ενημέρωση για την πορεία καταγραφής των ζημιών και το χρονοδιάγραμμα καταβολής αποζη
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάμιώσεων.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός σημείωσε ότι οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ διενήργησαν άμεσα τις απαραίτητες επισημάνσεις και ήδη ξεκίνησαν οι καταγραφές των ζημιών, οι οποίες θα ενταχθούν σε πρόγραμμα χορήγησης Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (ΠΣΕΑ), που θα υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για έγκριση, μετά από σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Χαρακόπουλος υπογράμμισε την προσπάθεια που καταβάλλεται τον τελευταίο χρόνο για την επιτάχυνση των διαδικασιών έγκρισης από την ΕΕ των Προγραμμάτων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων και πληρωμής των πληγέντων παραγωγών.



Τέλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός διαβεβαίωσε ότι οι δικαιούχοι της γεωργοπεριβαλλοντικής δράσης «Προστασία Παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας»  θα λάβουν τις ενισχύσεις τους και για το τρέχον έτος, καθώς η καταστροφή των ελαιόδεντρων του Ελαιώνα της Άμφισσας, θεωρείται ανωτέρα βία.

15 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ, ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ??? ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΡΩΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ??ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑ?..

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥΝ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΕΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή
    3. ego tin psifisa mia fora apo prosopiki ypoxreosi...deuteri fora den tha to kano....

      Διαγραφή
    4. Δεν πειράζει φίλε μου, θα επανορθώσεις σύντομα.

      Διαγραφή
  4. ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΔΙΚΡΗΤΙΚΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ? Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνεχεια αυτος, δεν εχει κατι αλλο να δειξει..

      Διαγραφή
  6. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:43 μ.μ.

    ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΦΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ).ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΑ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΡΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ!ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ!...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως εδώ φίλε! ΩΣ ΕΔΩ! Ε όχι και ίδια με την Αφροδίτη η Ασπασία! Είπαμε! ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει ένα αλλά οι διαφορές είναι διαφορές! Οι γυναίκες της ΝΔ ήταν πάντα καλύτερες. Από εμφάνιση τουλάχιστον η Άσπα την βάζει χαλαρά κάτω την Άφρα. Είναι και πιο νέα

      Διαγραφή
  7. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟν ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. (ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζητω συυγνωμη για την παρεμβαση μου προς τους λοιπους αναγνωστες κ σχολιαστες αλλα ενα σχολιο με θιγει προσωπικα κ επαγγελματικα... κυριε γιαννακη αρχικα μαθε πως οι ιστοσελιδες ειναι για ενημερωση και για ελευθερη εκφραση των επισκεπτων κ πως αυτοι δεν εχουν καμια ορεξη να γινονται αναγνωστες κομπλεξικων σχολιων.Μαθε επισης δεν την φωτογραφησα εγω γτ δεν ειναι η δουλεια μου,και ειναι αναδρο,ποταπο και κακοηθεια στα προβληματα που εχεις με την βουλευτη να ανακατευεις ανωνυμα και να ειρωνευεσαι τριτους προσβαλοντας την προσωπικοτητα και την εργασια τους για να μειωσεις αυτον που αντιπαλευεσαι,πραγμα το οποιο εχεις ξανακανει επωνυμα τοτε κ το μαζεψες αρων αρων μολις σε πηρα τηλεφωνο,για αυτο τωρα επανερχεσαι ανωνυμα ...αυτα ομως δεν εχουν νοημα επειδη ο χαρακτηρας καποιου δεν αλλαζει αν δεν εχει παιδεια ο ιδιος,γιατι οπως λενε στο χωριο μου τον γαιδαρο οσο σανο κ να του δωσεις γαιδαρος θα παραμεινει δεν γινει ατι καμαρωτο ποτε..Τελος,εχω να σου πω πως για μενα δεν θα ηταν προσβλητικο να την ""φωτογραφησω"",προσβλητικο θα ηταν να χωνω το κεφαλι μου τσοντα στις φωτογραφιες για να βγω κ εγω...Μετα λυπης που ασχολουμαι μαζι σου ο αστυνομικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή