Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΛΑΟΣ Φωκίδας: αυτούς τους πολιτικούς θα τους ξαναψηφίσετε;;;

ΛΑΪΚΟΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

                   ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΦΩΚΙΔΟΣ

                                                                             Άμφισσα  7  Ιουλίου  2013
                                                                             Αρ.Πρ.   : 13077
                                                                              Προς       :  Μ.Μ.Ε.

                                  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ    

Ο  ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης τα έλεγαν πριν από χρόνια και στη βουλή και εκτός βουλής . Κανείς δεν άκουγε . Κανείς από τους ιθύνοντες δεν ήθελε να ακούσει. ΓΙΑΤΙ;  Στην κρίση σας . . . . .
Σήμερα ακριβώς αυτά που λέγαμε πριν από χρόνια τα λεν και κάποιοι ξένοι. Κάποιοι ...Γερμανοί !
Σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την ελληνική “διάσωση”, τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, της Ευρώπης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προβαίνει στο νέο του βιβλίο «Showdown», ο Γερμανός οικονομολόγος Dirk Müller
Ο κ. Müller υποστηρίζει ότι «στο ελληνικό υπέδαφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη και ότι η Ελλάδα δεν έχει στο υπέδαφός της μόνο μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά και μια σειρά σημαντικών ορυκτών. Μπορεί κανείς δικαιολογημένα να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα σε πρώτες ύλες στην Ευρώπη.»
Χαρακτηρίζει «εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ», τον Γ. Παπανδρέου, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, «Ο ρόλος του ΔΝΤ είναι να επιφέρει την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, να κατηγορήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε ακριβώς το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας και να την εξαναγκάσει να παραδώσει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της σε πολυεθνικές εταιρείες έναντι πενιχρού τιμήματος».
Αυτούς τους Έλληνες (;) πολιτικούς που έως σήμερα κυβερνούσαν, που και σήμερα χάρη στην ψήφο σας εξακολουθολυν να κυβερνούν, όταν έλθει η ώρα των εκλογών θα τους ξαναψηφίσετε; Είναι δυνατόν; 

                                                                                   Ν. Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ

7 σχόλια:

  1. Μήπως να ψηφίζαμε εσάς και τον κωλοτούμπα τον αρχηγό σας με το κανάλι του που ειναι έτοιμος για δεύτερη φορά όχι απλά να συμπράξει με τη μνημονιακή κυβέρνηση (θυμηθείτε το ρόλο του στην κυβέρνηση Παπαδήμου) αλλά πιθανότατα να ξαναγυρίσει στο μαντρί του τη Ν.Δ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννικούλης Κ. Χρήστος10 Ιουλίου 2013 στις 4:34 μ.μ.

      Ανώνυμε είναι μεγάλο κρίμα στη σημερινή εποχή να υπάρχουν Έλληνες που αναμεταδίδουν τις ασυναρτησίες και τα ασύστολα ψεύδη των πληρωμένων γραφίδων και των ΜΜΕ των οργανωμένων συμφερόντων χωρίς να μπουν καν στη λογική να κρίνουν τα αυτονόητα …
      Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν μπήκε να συμπράξει αλλά να παλέψει για τους ορούς τους οποίους έθεσε:
      Δήλωση στις 7 Νοεμβρίου 2011
      Εμείς ζητήσαμε εδώ και 18 μήνες μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Μέχρι στιγμής, προκύπτει μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.
      Από ολότελα, και αυτή η λύση είναι καλή.
      Εμείς θα στηρίξουμε το εγχείρημα, με 3 απαραίτητες προϋποθέσεις:
      Όχι πλέον μειώσεις μισθών και συντάξεων
      Όχι παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας
      Όχι στο πλιάτσικο το οποίο θα επιχειρηθεί. Και βεβαίως, είμαι σίγουρος, ότι ο ομογάλακτος εταίρος θα ζητήσει άρση του Νόμου περί Ιθαγένειας των Μεταναστών.
      Πιστεύω ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε».
      Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα κληθεί να συμμετάσχει, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε:
      «Εγώ είχα ένα ρόλο. Να τους φέρω κοντά. Από εδώ και πέρα, εμείς θα είμαστε θεατές, ακροατές και παρόντες στις εξελίξεις».

      Η παρουσία του λοιπόν στις εξελίξεις ήταν να εμποδίσει ένα σωρό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
      1. Πέτυχε την κατάργηση του Ακαδημαϊκού ασύλου
      2. Δεν έκλεισε το θέμα με το σκοπιανό.
      3. Ο αντιρατσιστικός νόμος που έφεραν δεν πέρασε
      4. Η Αποποινικοποίηση Ναρκωτικών ουσιών δεν πέρασε.
      5. Η Ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό δεν εγινε, πετυχε να μην υπογραφούν οι συμβάσεις και να μην κόψουν μισθούς και συντάξεις για την ανέγερση του κάτι που θα γίνει σήμερα ……γιατί δεν υπάρχει κανένας να το σταματήσει .

      6.Αποσυμφόρηση των φυλακών που ήθελαν να βγάλουν έξω λαθρομετανάστες και εμπόρους ναρκωτικών , δεν πέρασε (θα είχε διπλασιαστεί η εγκληματικότητα)

      Ακόμα και στο λαθρονομοσχεδιο επιτύχαμε αλλαγές

      Ενεργοποιήσαμε ΟΝΟΜΑΣΤΙ-ΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ώστε να μένουν στα πρακτικά οι ψήφοι κατά των Ελλήνων... Και όλα αυτά με μόλις 5%! ...

      Μέσα σε όλα αυτά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ όπως ισχυρίζονται τα οργανωμένα συμφέροντα.
      Δεν τηρήθηκαν οι όροι που έθεσε και αποχώρησε ……

      Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι ότι με Ιαχές Πατριωτισμού από περιφερόμενους θιάσους δεν γίνονται αλλαγές …Οι αλλαγές θέλουν υπεύθυνη και σοβαρή πολιτική αντιμετώπιση

      Διαγραφή
  2. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ..ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛ..ΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 20-2-2009 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
    "Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

    "Aν δεν βοηθήσουμε όλοι δεν βγαίνουμε απ αυτή την κρίση"

    ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝΑ ΗΡΕΜΟΣ, ΟΤΑΝ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΜΙΣΘΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗΣ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΤΗΝΟ"

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ Πρότεινε οικουμενική κυβέρνηση ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ αλλά οι άλλοι ΗΓΟΡΑΖΑΝ ΨΗΦΟΥΣ.

    Ο Καραμανλής έλεγε ότι η κρίση δεν θα μας αγγίξει και προτίμησε αντί να συνεργαστεί για την αντιμετώπιση της να παραδώσει την εξουσία λίγο αργότερα στο ΠΑΣΟΚ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ """"""""""""ΑΝΩΝΥΜΕ"""""""""""" ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΞΕΡΕ!!!ΗΞΕΡΕ!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ.ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ,ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ.ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το διαχρονικό λάθος των Ελλήνων είναι πως κρίνουν τους πολιτικούς με βάση τα λόγια που τους λένε (και είναι πάντα όμορφα κι ωραία) και οχι με βάση τις πράξεις τους (που είναι πάντα εναντίων τους).
    Τι Καρατζαφέρης,τι Σαμαράς, τι Τσίπρας, τι Κουτσούμπας, τι Βενιζέλος, τι Κουβέλης, τι Μιχαλολιάκος!
    Ολοι παίζουν τους ρόλους τους για να ευνοήσουν σε πρώτο βαθμό τους πάτρωνές τους(αμερικάνους, γερμανούς, τράπεζες, ΔΝΤ, πολυεθνικές, ντόπιους καρχαρίες) και σε δεύτερο βαθμό τον εαυτούλη τους. Τους μάθαμε καλά πλέον.
    Κρεμάλα στους προδότες και γκρέμισμα του ψευδοδημοκρατικού συστήματος.
    Αμεση Δημοκρατία τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29-8-11 ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    http://www.youtube.com/watch?v=uJAHoas_Gto&feature=youtu.be
    Σκοπός της Κυβέρνησης Παπαδήμου ήταν η Απομάκρυνση του Παπανδρέου από την διακυβέρνηση της χώρας κι αυτοί πρότειναν όργανα του....(Πετσάλνικο- Έλσα Παπαδημητρίου)
    Αυτοί που αναμεταδίδουν ότι ακούνε απ τα έμμισθα παπαγαλάκια των οργανωμένων συμφερόντων που έχουν πάρει εργολαβία να λασπολογούν την αντίδραση γνωρίζουν ότι τους Τούρκους τους πολεμήσαμε με τα δικά τους όπλα…. Αρματολούς και Κλεφτές που ήξεραν τα τερτίπια τους.
    Ο Παπαδήμος ήταν υποδιευθυντής στη Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης ήξερε πάρα πολλά.
    Αν δεν ήθελε να βοηθήσει, αν φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων και της καταγωγής του, δεν φταίει αυτός που τον πρότεινε ούτε πρέπει ν απολογηθεί γι αυτόν ......
    Πρέπει να απολογηθεί ο ίδιος γιατί του δόθηκε η δυνατότητα να βοηθήσει το έθνος και δεν το έκανε.
    Στο φινάλε ας πρότειναν οι άλλοι άλλον καλύτερον.
    Για να μη μακρηγορούμε όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια είναι εδώ >>>>>>> http://www.laos-bw.com/89761336.pdf <<<<<<<<περιέχονται και οι Επιστολές του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ προς τον Παπαδήμο και τους Πολιτικούς αρχηγούς που στήριζαν την Κυβέρνηση,αλλά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» Μπήκε και πάλεψε για όλα τα παραπάνω κι ας γνώριζε ότι είχε πολιτικό κόστος πετυχαίνονται όλα τα παραπάνω που δεν θα γίνονταν αν σφύριζε αδιάφορα απ το πεζοδρόμιο κάτι που γίνεται σήμερα απ όλους αυτούς που μας "σωνουν" και δεν έχουν παρουσιάσει ούτε την παραμικρή θετική παρέμβαση εδώ και 13 μήνες που η Πατρίδα μας έχει τεμαχιστεί σε αγροτεμάχια και πωλείτε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή