Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ασπασία Μανδρέκα: απάντηση σε όσους ακολουθούν σκοτεινές διαδρομές και εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες...


  Έχοντας υπόψη μας κάποια δημοσιεύματα μας δίνεται η ευκαιρία να ενημερώσουμε, για άλλη μια φορά, το λαό της Φωκίδας ότι η Βουλευτής του Νομού πιστή στην αρχή της να δουλεύει, αδιαλείπτως, εντατικά και αθόρυβα και να προσπαθεί για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου συνεχίζει τον αγώνα της χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες. Και εδώ παρατηρείται το εξής παράδοξο:

 

όταν ενημερώνει με Δελτία Τύπου για τις ενέργειές της, εκείνοι που ακολουθούν σκοτεινές διαδρομές και εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες, δυσφορούν για τον δήθεν «καταιγισμό» από Δελτία Τύπου. Όταν πάλι αυτή δεν εκδίδει Δελτία Τύπου αφήνοντας να μιλήσουν τα έργα και οι προσπάθειές της, τότε οι ίδιοι άνθρωποι την κατηγορούν για αδράνεια……
            Επίσης, για να συνεννοηθούμε επιτέλους, αφού εκδηλώνεται μια άλλη τραγελαφική κατάσταση σχετικά με τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις….
            Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτές αποτελούν κυρίως όπλο των αντιπολιτευόμενων, οι οποίοι όταν τις υποβάλλουν ορθώς κάνουν τη δουλειά τους. Οι βουλευτές της πλειοψηφίας, όπως η Βουλευτής του Νομού, έχουν ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να συνεργάζονται απευθείας με τους αρμόδιους Υπουργούς και την Κυβέρνηση, να συζητούν και να θέτουν τα αιτήματά τους. Οι Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, λοιπόν, από τους Κυβερνητικούς Βουλευτές γίνονται όταν κρίνουν αυτοί ότι είναι αναγκαίες και εξυπηρετούν τον επιδιωκόμενο στόχο τους. Δεν κάνουμε λοιπόν ερωτήσεις απλά για να κάνουμε ερωτήσεις!
            Η Βουλευτής, λοιπόν, δεν πτοείται από συμπεριφορές όπως οι προπεριγραφόμενες για αυτό είναι και ελάχιστες οι φορές που μπαίνει στη βάσανο να απαντήσει σε άστοχες και υποκινούμενες επιθέσεις. Απευθύνεται στον απλό πολίτη και τον διαβεβαιώνει ότι την ενδιαφέρει μόνο η δουλειά της και τα προβλήματα του τόπου ενώ καταβάλλει κάθε προσπάθεια σε αυτή την πολλή δύσκολη και ισοπεδωτική εποχή που ζούμε. Στέκεται δίπλα στους πολίτες της Φωκίδας και δηλώνει ότι είναι κοντά τους και στη διάθεσή του καθενός από αυτούς ανά πάσα στιγμή.  
              
Άμφισσα, 23-7-2013,
Γραφείο Βουλευτή Φωκίδας,
Ασπασίας Π. Μανδρέκα

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....Η Βουλευτής, λοιπόν, δεν πτοείται από συμπεριφορές όπως οι προπεριγραφόμενες για αυτό είναι και ελάχιστες οι φορές που μπαίνει στη βάσανο να απαντήσει σε άστοχες και υποκινούμενες επιθέσεις......

    ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ;! ...ΤΟΣΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ;!
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΣΑΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΑ ΦΩΚΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή