Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μιχάλης Ηλιάδης: ακόμα και οι τούρκοι σεβάστηκαν την αργία της Κυριακής! εσείς όχι...

   Η αργία της Κυριακής καθιερώθηκε το 321 από τον Μέγα Κωνσταντίνο και την σεβάστηκαν ακόμα και οι Τούρκοι κατακτητές. Η κατάργηση της, που αναμένεται με την ψήφιση του αντίστοιχου νομοσχεδίου:


1. Πλήττει την Ορθόδοξη αυτοσυνειδησία των Ελλήνων, μιας και η Κυριακή είναι ημέρα του Κυρίου και Θεού μας, ημέρα Αναστάσιμη, ημέρα εκκλησιασμού και ανάπαυσης. 
2. Ενισχύει τη κυριαρχία των μεγάλων, κυρίως πολυεθνικών εμπορικών επιχειρήσεων, επί των μικρομεσαίων Ελληνικών, μιας και οι τελευταίες δε θα μπορούν να ανταγωνιστούν πλέον τις πρώτες.
Το κόστος για τους μικρούς επιχειρηματίες γίνεται δυσβάσταχτο και είναι κόστος: προσωπικό, από την έλλειψη ξεκούρασης, οικονομικό, γιατί αυξάνουν τα λειτουργικά έξοδα, αλλά και ψυχολογικό, θέματα τα οποία και οι ίδιες οι εμπορικές ενώσεις αναδεικνύουν.
3. Δεν πρόκειται να υπάρξει οικονομική ωφέλεια, γιατί η καταβύθιση της Ελληνικής οικονομίας οφείλεται στην έλλειψη ρευστότητας, στην αδυναμία των ανθρώπων να καταναλώνουν και όχι στο δήθεν «περιορισμένο ωράριο» λειτουργίας των καταστημάτων.

  Η Πατρίδα μας κύριοι της κυβέρνησης «μένει στο παρελθόν», όσο οι Έλληνες συνεχίζουν να ανέχονται, εσάς τους υποτελείς εντολοδόχους των ξένων και ντόπιων πλουτοκρατών της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Εσάς, που εδώ και χρόνια, ξεθεμελιώνετε σε αγαστή συνεργασία με τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής, ό,τι Ιερό και Όσιο, ό,τι πραγματικά αξιόλογο έχει αυτός ο τόπος και οδηγείτε τους Έλληνες, τόσο στη πνευματική κατάπτωση, όσο και στην οικονομική σκλαβιά. Εσάς, που μιλάτε για σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος και τόσα χρόνια θεσμοθετείτε την ατιμωρησία και την αδιαφάνεια, δημιουργείτε και συγκαλύπτετε την ποικιλότροπη διαφθορά.

Δεν θα ανεχθούμε πλέον την φασίζουσα και υποκριτική συμπεριφορά σας. Ενώνουμε την φωνή μας με τη φωνή του Άγγελου Σικελιανού «αλί παλιάτσοι, τρέμετε τη μέρα που θα ρυαστεί σα λέαινα στον αέρα η Ελλάδα η αιματοκυλισμένη».
  
Από το Γραφείο Τύπου
της πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

3 σχόλια:

  1. Κατι δεν μας λες καλα!!! Στις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ επιχειρησεις
    ( καταλαβαινεις τι λεω) γιατι οι εργαζομενοι δουλευουν ΚΑΙ Κυριακη πρωι; Φαρισαισμος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης, οι συγκοινωνίες, τα εστιατόρια, τα νοσοκομεία... λειτουργούν τις Κυριακές. Κάποιοι υποχρεωτικά εργάζονται τις Κυριακές όταν υπάρχει ανάγκη. Άγνοια ή υποκρισία κ. Ανώνυμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα φροντιστηρια γιατι δουλευουν τις κυριακες εξυπνακια Ηλιαδη? Εκει δεν υπαρχουν εργαζομενοι?Σε καταλαβαμε μεγαλε,αντε να γραψουμε κατι για φαινομαστε μιας και πλησιαζουν εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή